Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų (į)pakavimas- II dalis

Gal kas turite minčių kaip supakuoti palaidus saldainius ir mini dovanėles viename ? Įpakavimų reikės dauuug o plastikinių ir parduotuvinių maišų nesinori pirkti. Dovanėlės - skirtos vaikams. Kalėdinio vaikiško popieriaus turiu bet galva neišneša kaip saugiau ir gražiau supakuoti ,kad vaikams išpakavus dovanėles saldainiai neišskraidytų doh.gif Iš anksto dėkoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2010 11 16, 02:21)
Gal kas turite minčių kaip supakuoti palaidus saldainius ir mini dovanėles viename ? Įpakavimų reikės dauuug o plastikinių ir parduotuvinių maišų nesinori pirkti. Dovanėlės - skirtos vaikams. Kalėdinio vaikiško popieriaus turiu bet galva neišneša kaip saugiau ir gražiau supakuoti ,kad vaikams išpakavus dovanėles saldainiai neišskraidytų  doh.gif  Iš anksto dėkoju  bigsmile.gif

jei turėsit kantrybės, saldainius galima pririšti prie gražios juostelės, taip padaryti karolius ar girliandą ir ja apvynioti pačią dovanėlę smile.gif Gausis spalvota dovanėlė smile.gif Vaikai nusivynios saldainius, bet jie nepabirs ir ras dovanėlę..ekologiškas pakavimas, nes neliks krūvos popierių po to thumbup.gif

Paveiklsiukus galima supakuoti į medžiaginius maišelius (dar geriau būtų iš kokios minkštutės medžiagos), taip nešantis namo nesuduš 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliauskas: 16 lapkričio 2010 - 15:30
gal kas uzmatet kur Kaune yra pirkti celofano pakavimui, panasaus kaip geles ivynioja perkant, tik man reiktu ne gabalais o rulono. Aciu 4u.gif
va toks
user posted image
Atsakyti
[quote=ingridyte,2010 11 16, 20:29]
gal kas uzmatet kur Kaune yra pirkti celofano pakavimui, panasaus kaip geles ivynioja perkant, tik man reiktu ne gabalais o rulono. Aciu 4u.gif
va toks

Thomas Philipps šiandien pirkau ax.gif - 5m.- 3.70lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridyte @ 2010 11 16, 19:29)
gal kas uzmatet kur Kaune yra pirkti celofano pakavimui, man reiktu ne gabalais o rulono
pasidomėk floristikos bazėse Kaune, manau tokių bazių, sandėlių yra smile.gif
Vilniaus Schetelig'e mačiau tikrai yra pirkti. Kainos tikslios nepasakysiu, kiek nekukli, tačiau ilgaam pakaks biggrin.gif
Schetelig, Kauno fil.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute©: 16 lapkričio 2010 - 21:35
Man žiauriai patinka variantas su sagutėm dekoruot. wub.gif
siaubas..kaip greit lekia laikas... Jau reik pirkt medžiagas rankdarbiams!
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

straipsnis
Atsakyti
aš vietoj rudo popieriaus naudoju kepimo popierių blush2.gif
Atsakyti
Kaip gražuuuu! Kokios super idėjos!! user posted image Pasakiškas grožis.. Jau šį savaitgalį lėksiu popieriaus ir kitų daiktų pirktis user posted image Kokiose parduotuvėse Vilniuje perkat pakavimo popierių? Gal kur pigiau randat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 17 lapkričio 2010 - 09:52
o kur gauti tokiu kliju, kaip floristes naudoja? Jie lipina viska beveik ar ne?
Atsakyti
[quote=PASmane,2010 11 16, 22:33]
[quote=ingridyte,2010 11 16, 20:29]
gal kas uzmatet kur Kaune yra pirkti celofano pakavimui, panasaus kaip geles ivynioja perkant, tik man reiktu ne gabalais o rulono.
[/quote]

taip, bazėse pirkau - kai pasakė kainą - likau lengvam šoke. Bet... neturėjau kur dingt, tai pirkau dantis sukandus.
Papildyta:
[quote=SummerXXX,2010 11 17, 12:55]o kur gauti tokiu kliju, kaip floristes naudoja? Jie lipina viska beveik ar ne?
[/quote]

Jums kokių reikia tiksliau? Karštų klijų pistoleto (džiovintiems augalams ir kt dalykėliams)? Ar gyviems augalams skirtų klijų?
Manau, kad galvojat apie tuos karštus klijus (nes apie tuos gyviems augalams - dar nelabai net visos floristės yra girdėję), tai nelaukdama atsakymo sakau - dekoracijoms jie - idealūs. Judančioms dėtalėms (na, kad ir atplyšusiam bato padui) - nelaikys. O būna jų visose floristikos parduotuvėse (brangūs, bet kokybiškesni) ir visuose senukuose (pigesni, ne tokie kokybiški, bet jei naudosit tik prieš Kalėdas ar Velykas - pilnai pakaks. Maniškis (apie 15lt.) laiko jau nemažai metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 lapkričio 2010 - 12:29
QUOTE(ruteliauskas @ 2010 11 16, 16:28)
jei turėsit kantrybės, saldainius galima pririšti prie gražios juostelės, taip padaryti karolius ar girliandą ir ja apvynioti pačią dovanėlę smile.gif

mintis labai patinka , dėkui 4u.gif
Atsakyti