Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinių dovanų (į)pakavimas- II dalis

parodau eglutes savo, dovanos bus, kadangi fonas negrazus buvo, uzspalvinau blush2.gif
user posted imageuser posted image
ir dovaneles cia
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Pirmosios mano įpakuotos dovanėlės 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Šiais metais nutariau pakuoti labai paprastai - permatoma folija.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 20 gruodžio 2010 - 20:23
QUOTE(selen @ 2010 12 19, 22:15)
Gal pasufleruotumėt kur galėčiau nusipirkti celofano  g.gif Vilniuje g.gif Kažkaip niekur neaptinku  schmoll.gif

as pirkau maximoj, buvo prie kalediniu pakavimo prekiu smile.gif
Atsakyti
user posted image

cia musu dovaneles artimiesiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 20 gruodžio 2010 - 20:55
QUOTE(baltė @ 2010 12 20, 21:23)
Šiais metais nutariau pakuoti labai paprastai - permatoma folija.

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif man patinka, kazkada as ir pakuodavau i celofana ir man patikdavo daugiau, nei dabar i tos maisus ,kad deda.
Atsakyti
Kaip ipakuoti vonias putas? Va mazdaug toks butely, tik 500ml kiekis:
user posted image
Atsakyti
man ir labiau patinka supakuotos nei į maišus, vien intriga, kai nžn kas ten, taip gera būna wub.gif , o į maišą pažiūri ir tiek cool.gif
Atsakyti
Gi saunu, kad tokios isradingos, pasinaudosiu ir as kai kuriom mintim. nes jau nebezinojau kaip ir pakuoti, kad butu ne tik noras ispakuoti, bet ir pasigrozeti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 12 17, 00:29)
Merginos, norėjau paklausti o kur gauti tokio popieriaus?
senukuose, maximose
Skaiiiste, puikus pakavimas smile.gif
Atsakyti
O gal galit patarti, kaip/kuo supakuoti pyragą? Iškepiau apvalų keksą su riešutais ir džiovintais vaisiais draugo šeimai, bet neišmanau, kaip supakuotą jį jam įduoti, kad jiems perduotų? Gal žinot kur tokių dėžučių kaip parduotuvėse galima įsigyt?
Atsakyti
vikuxe, kartono dežė, žirklės, didesnė lėkštė-apvaliai formai, celofanas, juostelė surišimui. gali ieškoti dėžės parduotuvėse prie kasų arba nueiti iki pašto, ten būna įvairų dydžių, bet klausimas kiek ten tektų eilėje prastoviniuoti, juk dabar spūstys doh.gif
trafaretai
jei turi laiko pasidaryti, dailiai tokia dėžutė atrodo
user posted image
skaidriam langeliui tinka segtuvų viršelis, prilipinsi iš vidaus ir viola smile.gif
Atsakyti