QUOTE(karolka111 @ 2010 12 16, 14:02)
gal turite ideja kaip supakuoti slepetes?
siaip isradingai galima jas ipakuoti i plastikini buteli jei ju padas minkstas.
pvz nuo colos buteli ties dugnu nuplauji ir ikisi tapkes tada ta ipjovima uzklijuoji lipnia juosta ir jau pagal vaizduote ir isradinguma papuosiamas butelys
QUOTE(undi @ 2010 12 16, 14:07)
siaip isradingai galima jas ipakuoti i plastikini buteli jei ju padas minkstas.
pvz nuo colos buteli ties dugnu nuplauji ir ikisi tapkes tada ta ipjovima uzklijuoji lipnia juosta ir jau pagal vaizduote ir isradinguma papuosiamas butelys
jos tokios siltos didesnes, tai nelabai tilptu , bet ideja idomi
QUOTE(karolka111 @ 2010 12 16, 15:30)
jos tokios siltos didesnes, tai nelabai tilptu , bet ideja idomi
As tai pokuociau i permatoma popieriu, prideciau dar koki dideli sokolada ir uzriskiau rysku kaspina, na banalu, bet vis tiek grazu
QUOTE(Reginiukas @ 2010 12 16, 16:29)
o aš tiesiog vyniavau i popierių, aišku, man taip gražiau ir įdomiau nei į maišelius , nors pakuotoja ir ne kokia esu, bet įdėjau daug širdies , ir štai kas gavosi
Kiek dovanų.
QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 15, 17:12)
va imetu ir nuotraukytes
super QUOTE(Reginiukas @ 2010 12 16, 15:29)
o aš tiesiog vyniavau i popierių <...> bet įdėjau daug širdies , ir štai kas gavosi
oho kokia gausybė dovanų sm kitą dovanų pakavimo tema
forumo tema
Merginos, norėjau paklausti o kur gauti tokio popieriaus?
Kažkaip galva neveikia man..
Kažkaip galva neveikia man..
l gal turite ideja, kaip iteikti laikrascio prenumerata? idomiai, nedave nei kvito jokio, nieko, tik ceki
tai va, reikia, kad butu ne is karto, (kad va dovanoju jums prenumerata ir aisku grazu
tai va, reikia, kad butu ne is karto, (kad va dovanoju jums prenumerata ir aisku grazu
QUOTE(birutea @ 2010 12 17, 08:12)
l gal turite ideja, kaip iteikti laikrascio prenumerata? idomiai, nedave nei kvito jokio, nieko, tik ceki
Aš paimčiau popieriau lapą ir rašyčiau laišką. Pvz.:
Mielas ....
Nuo seno žinau jog tu mėgsti skaityti,ne tik knygas bet ir žurnalus.
Netruko ilgai pastebėti,jog tavo mėgstamiausias žurnalas - .......
Taigi pamaniau džiuginti tave ištisus metus,savo pašto dėžutėje jau nuo kito mėnesio lauk staigmenų.
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 12 17, 00:15)
Sveikos Šiemet sugalvojau dovanas pakuoti štai taip. Mano darbelis,atiduodu Jūsų teismui
labai paprasta,kuklu ir tikrai labai grazu
QUOTE(birutea @ 2010 12 17, 06:12)
o jus jei norit neiskarto iteikti, galima po eglute padeti uzuomina kur ieskoti, toj vietoj dar viena uzuomina..ir taip kiek norisi..kad ieskotojas pats ja susirastu