QUOTE(ZMama @ 2011 08 17, 19:24)
sveikutės mano likimo seserys
reikia lb jūsų pagalbos. Tos kurios darot atvirukus patarkit, kAIP jūs juos klijuojat? Man kaip jis išdžiūsta, popierius gaunasi ne lygus, o vingiuotas (kaip šlapias popierius išdžiūva panašiai būna), o norėtųsi , kad būtų lygus Aš klijuoju per visą plotį, norisi, kad ilgai laikytų, nenukristų, o gal reikia tik galiukus klijuoti HELP
Labai dėkui už pagalbą
reikia lb jūsų pagalbos. Tos kurios darot atvirukus patarkit, kAIP jūs juos klijuojat? Man kaip jis išdžiūsta, popierius gaunasi ne lygus, o vingiuotas (kaip šlapias popierius išdžiūva panašiai būna), o norėtųsi , kad būtų lygus Aš klijuoju per visą plotį, norisi, kad ilgai laikytų, nenukristų, o gal reikia tik galiukus klijuoti HELP
Labai dėkui už pagalbą
Aš klijuoju dvipuse lipnia juostele (iš tikrųjų tai mano vyras klijuoja , nes jis labai kruopštus). Išklijuoja visą plotą, paprastai siuvinukas būna mažesnis už visą sulenktą atvirutę, tai ne tik siuvinukas, bet ir kraštai patikimai prilimpa. Kolkas niekas nesiskundė, kad atlipo
Papildyta:
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 17, 19:10)
Jei tiek daug platesnis kaip tavo įkeltam pavyzdėlyje, tai bent jau man nelabai gražu Čia aišku skonio reikalas, kažkam gal ir toks rėminimas labai labai, bet man gražiau kai visur vienodai
Gal šiek tiks mažiau platesnis nei paveikslėlyje. Man irgi gražiau kai vienodai viršuje ir apačioje, bet kaina dviguba, tai ir galvoju ką daryti
QUOTE(j_tina87 @ 2011 08 17, 16:08)
Siuliciau jums siuti toki apvalkala, kaip kad sasiuviniui. tada tikrai bus galima nuvilkti ir isskalbti. Pasisiutumete apvalkala o pvz paveiksliuka prisiutumete, arba jei ant lino, tada issiusiuvinetumete ir tada jau siutumete, arba pirma pasisiutumete apvalkama, o tada siuvinetumete Nzn ar aiskiai parasiau
Cia kelatas pavyzduku, kaip tai galima padaryti, tik tiek, kad cia daugiau is siuvimo puses
Cia kelatas pavyzduku, kaip tai galima padaryti, tik tiek, kad cia daugiau is siuvimo puses
aš irgi apie tokį apvalkalą galvojau, tik kadangi iš manęs labai prasta siuvėja (siuvinėt moku ir mėgstu, o pagalvojus apie siuvimą net nupurto), todėl ir klausiau kaip padaryti tai labai ačiū už pagalbą
baigiau šiandien brolio metriką (pasirodysiu, kai bus įrėmintas), ir gal jau pusdienį ieškau, ką toliau siuvinėti nu ir niekas neprilimpa, randu gražių paveiksliukų, nu bet jie tik tiesiog gražūs, bet nė vienas neužkerėjo kad labai labai norėčiau jį siuvinėt ar ir jum taip būna?
QUOTE(B_March @ 2011 08 17, 17:24)
jeigu pusinis, tai langelis padalintas per puse zenkleliu / arba \ ir abiejose pusese skirtingi zenkliukai (pavyzdziui tokio zymejimo nemazai salia tu juodu kvadrateliu "sankaupos"), o zymejimas, kuri schemoje apibraukei, reiskia, kad kryziuka reikia daryti pailga, t. y., jis uzima puse langelio, bet yra visas kryziukas, ne pusinis. Nezinau, kaip cia geriau paaiskinti, o nupiesto pavyzdzio rasti nepavyksta. Bet gal suprasi, - rezultate vietoj vieno kryzelio tame paciame langelyje turi tilpti du
X normalus kryzelis
xx du pailgi mazesni kryzeliai salia vienas kito, tik pagal tavo schema, jie turi buti vienas po kitu, o ne salia. Tikiuosi, nors kazkiek suprantama
X normalus kryzelis
xx du pailgi mazesni kryzeliai salia vienas kito, tik pagal tavo schema, jie turi buti vienas po kitu, o ne salia. Tikiuosi, nors kazkiek suprantama
nesupratau reiktu parodyt
QUOTE(Uodegyte @ 2011 08 17, 21:29)
nesupratau reiktu parodyt
Aš suprantu, kad reiktų daryti taip (tik tavo parodytu atveju horizontaliai):
QUOTE(Sandrulia @ 2011 08 17, 22:37)
Aš suprantu, kad reiktų daryti taip (tik tavo parodytu atveju horizontaliai):
Visiškai teisingai Antrasis paveikslėlis, tik horizontaliai
na va, su paveiksleliu turetu buti aiskiau
QUOTE(Metaxa @ 2011 08 17, 20:19)
bet nė vienas neužkerėjo kad labai labai norėčiau jį siuvinėt ar ir jum taip būna?
Būna būna, dar būna atvejų kai žmogus pats išsirenka ką jam išsiuvinėti, o tau tiesiog rankos nekyla, nemiela nors tu ką. Kartais pamatai ir supranti, kad nori būtent tą ir tą siuvinėti, ir net labai lengvai įsivaizduoji kam tas darbas būtų skirtas
QUOTE(Metaxa @ 2011 08 17, 18:19)
baigiau šiandien brolio metriką (pasirodysiu, kai bus įrėmintas), ir gal jau pusdienį ieškau, ką toliau siuvinėti nu ir niekas neprilimpa, randu gražių paveiksliukų, nu bet jie tik tiesiog gražūs, bet nė vienas neužkerėjo kad labai labai norėčiau jį siuvinėt ar ir jum taip būna?
tau gerai,kad neissirenki o vat su manim yra beda...as jau tikrai tris paveikslus i prieki zinau,kuriuos tikrai noriu siuvineti beda tame,kad jie nera mazi,ir viena issiuvineti gali truktu daigiau nei metai
QUOTE(Sandrulia @ 2011 08 17, 22:37)
nu ziuresim kaip ten gausis,aciu
QUOTE(j_tina87 @ 2011 08 17, 14:08)
Siuliciau jums siuti toki apvalkala, kaip kad sasiuviniui. tada tikrai bus galima nuvilkti ir isskalbti. Pasisiutumete apvalkala o pvz paveiksliuka prisiutumete, arba jei ant lino, tada issiusiuvinetumete ir tada jau siutumete, arba pirma pasisiutumete apvalkama, o tada siuvinetumete Nzn ar aiskiai parasiau
http://www.craftpass...al-pattern.html
http://craftblog.com...cover-tutorial/
http://www.aspoonful...book-cover.html
http://www.craftpass...al-pattern.html
http://craftblog.com...cover-tutorial/
http://www.aspoonful...book-cover.html
Ačiū už labai geras nuorodas. Visur ieškojau tokio aprengimo būdo
QUOTE(Laura81r @ 2011 08 18, 10:31)
tau gerai,kad neissirenki o vat su manim yra beda...as jau tikrai tris paveikslus i prieki zinau,kuriuos tikrai noriu siuvineti beda tame,kad jie nera mazi,ir viena issiuvineti gali truktu daigiau nei metai
pas mane visada yra planu i prieki ka siuvinesiu,bet jie daznai keiciasi
klaipedietes jus ewa internetu uzsisakot ?siaip zinau kad ewo dar pirkti yra zardej iki pasaze,bet ten tik vienos spalvos.galvoju uzsisakyti bet man reikia tokio,zinancios gal galit pasakyt kokio nr sis arba panasu pasiulyt