Nespėju skaityti temos Tik darbų nuotraukomis pasigrožėjau. Visom po
Pasirodau ir aš ką tik įrėmintą darbelį. Tikiuosi Dvi labai nesupeiks ji siuvinėjo tokias raideles originale nurodytais siūliukais, o aš keičiau spalvas, siūlus, karoliukus. Žodžiu šviesinau darbelį ir bandžiau stipriai sumažinti savikainą.
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 08 16, 14:15)
http://gallery.ru/watch?ph=4ue-dlTqX
čia visai kitas vaizdas
labai gražu, o rėmai su stiklu?
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 08 16, 15:15)
Pasirodau ir aš ką tik įrėmintą darbelį. Tikiuosi Dvi labai nesupeiks ji siuvinėjo tokias raideles originale nurodytais siūliukais, o aš keičiau spalvas, siūlus, karoliukus. Žodžiu šviesinau darbelį ir bandžiau stipriai sumažinti savikainą.
Labai gražu ir dar nematytas Man patinka eksperimentuoti Tad manau, tavo darbas tik dar gražesnis tapo ir įgavo savitumo
Pasirodau ir aš ką tik įrėmintą darbelį.
labai gražu ir tikrai eksperimentas pavyko
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 08 16, 13:15)
ir viskas pavyko labai puikiai gali ir kitas raides drasiai perrinkti
na va, grizus po dvieju savaiciu atostogu, teko perskaityt visa praeita tema, dar nors tiek, kad sitos tik 5 psl tepriraset o jau kiek nepaprastu darbu, kiek visokiu diskusiju per ta laika ivyko, labai gaila, kad negaliu kiekvienos asmeniskai pagirti, labai jau kilometrine zinute gautusi, kol visas israsyciau bet giriu visas kartu, tikrai akys dziaugesi, burna vis aikciojo, o smegenys bande iveikt vis kylancias mintis "ir as tokio nooooriuuu" saunuoles!!
Deja, nepabaigtas vestuvinis metrikas - pritrukau siulu remeliui uzbaigti - o ju nusipirkti keblumas.. tik po poros savaiciu teks pabaigti...
Neplautas, nelygintas - ir pati nezinau ar esu patenkinta gautu rezultatu...
Matytas, taciau sikart jau turi semininke
p.s. nuotraukos ne itin kokybiskos - is mobilaus..
Neplautas, nelygintas - ir pati nezinau ar esu patenkinta gautu rezultatu...
Matytas, taciau sikart jau turi semininke
p.s. nuotraukos ne itin kokybiskos - is mobilaus..
Gerai atrodo Gražios labai šios raidės...
Sveikinu už drąsą ir gražų darbelį. Tik man originalas labiau ...
QUOTE(I.V.A. @ 2011 08 16, 18:18)
"Gorgeuos"
Oho, tikrai kad Gorgeuos!
QUOTE(Bianca @ 2011 08 16, 19:07)
Deja, nepabaigtas vestuvinis metrikas
Vestuvinis metrikas man patiko Katukas irgi man patinka, nors gyvūnai siuvinėti man nelabai, o batukai super, ypač fainas šriftas, gerai pritaikytas
QUOTE(I.V.A. @ 2011 08 16, 18:18)
Pagaliau, po 9 men. gime manoji "Gorgeuos"
kokia gražuolė
QUOTE(Bianca @ 2011 08 16, 19:07)
Deja, nepabaigtas vestuvinis metrikas - pritrukau siulu remeliui uzbaigti - o ju nusipirkti keblumas.. tik po poros savaiciu teks pabaigti...
vestuvinis metrikas nerealus, nematytas paveiksliukas. Labai įdomu koki rėmai bus
QUOTE(I.V.A. @ 2011 08 16, 19:18)
Pagaliau, po 9 men. gime manoji "Gorgeuos"
Labai spalvinga ir gražu
QUOTE(Bianca @ 2011 08 16, 20:07)
Vestuvinio metriko labai šiltos spalvos
Katinėlis labai mielas
O šie bateliai man labai patinka