Merginos, taigi reikia tik užsispirti smarkiai Reikia prisėsti, paimti tą nenorimą darbą ir padaryti
Aš va pribaigiau galiausiai savo kančią-šedevrą Daug darbų esu siuvinėjusi, tame tarpe didelių ir sudėtingų, bet šita maža knisalynė sumušė visus šlykštumo rekordus... Juokingiausia, kad tas knygos skirtukas buvo sumanytas tėčiui, bet jaučiu, kad jis jo nenaudos - jis pas mane toks knygų tausotojas, kad gali sugalvoti, jog skirtukas per storas ir gadins knygą Kad dar kada užsiimčiau tokiais dalykais...
Džeine, smagi tavo dukros pagaminta knygelė
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 01, 23:39)
Mano dukra, tetai, gimtadienio proga štai ka ant knygutės patupdė
Šaunuolė dukra , visai kaip mama.
QUOTE(vasarė @ 2011 09 01, 21:40)
kaip miela, o dar smagiau, kai ir mama, ir dukra turi bendru pomegiu ir tokius grozius kura viliuosi ir as, kad saviske rankdarbiams prijaukinsiu
tikrai norės ir dukrytė siuvinėt, nes pavyzdi prieš save turi
Mano visos trys dukros siuvinėjam vyras visom po rėmeli siuvinėjimo pagamino, pagal jų dydi, tokius mini rėmelius
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 09 01, 22:15)
Kad dar kada užsiimčiau tokiais dalykais...
pasirodyk skirtuka
ir ačiū
QUOTE(elzeda @ 2011 09 02, 05:44)
Šaunuolė dukra , visai kaip mama.
ačiū
Aciu uz idejas Labai graziai atrodo tas meskiukas ant knygutes.
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 02, 08:31)
pasirodyk skirtuka
Vėlai vakare baigiau, tai tik šįryt nufotografavau... Va kas gavosi pasikankinus keletą savaičių (siuvinėjau lygiai tiek laiko, kiek gan didelį Acufactum darbą...). Tiek skaičiavimo ir po siūliuką motyvo gabalų dėliojimo į vieną dėlionę dar niekad iki šiol neturėjau
Knygos skirtukas, bus dovana tėtei. Little house needleworks (LHN) "Yesteryear" dizaino motyvai. Tėtė labai mėgsta keliauti, taigi už tai pirmoje pusėje - kelionių priemonės chronologine išradimo tvarka, antroje - tėtės iki šiol aplankytos šalys. Siuvinėta ant Zweigart Cashel 28ct natural lino per vieną siūlą, DMC siūlai (pusės neturėjau pagal schemą, tai atrinkinėjau iš akies). Skirtuko viduje dėtas labai plonas standinantis sluoksnis, skirtukas susiūtas biskorno siūle. Raidės mano pačios sugalvotos, nes visos turėtos abėcėlės buvo per didelės, ir tai visas šalis susirašiusi ant milimetrinio popieriaus, išsikarpiau ir kaip dėlionę sudėliojau, kad sutilptų...
Labai dailu ir grazu
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 09 02, 09:53)
Vėlai vakare baigiau, tai tik šįryt nufotografavau... Va kas gavosi pasikankinus keletą savaičių (siuvinėjau lygiai tiek laiko, kiek gan didelį Acufactum darbą...). Tiek skaičiavimo ir po siūliuką motyvo gabalų dėliojimo į vieną dėlionę dar niekad iki šiol neturėjau
Knygos skirtukas, bus dovana tėtei. Little house needleworks (LHN) "Yesteryear" dizaino motyvai. Tėtė labai mėgsta keliauti, taigi už tai pirmoje pusėje - kelionių priemonės chronologine išradimo tvarka, antroje - tėtės iki šiol aplankytos šalys. Siuvinėta ant Zweigart Cashel 28ct natural lino per vieną siūlą, DMC siūlai (pusės neturėjau pagal schemą, tai atrinkinėjau iš akies). Skirtuko viduje dėtas labai plonas standinantis sluoksnis, skirtukas susiūtas biskorno siūle. Raidės mano pačios sugalvotos, nes visos turėtos abėcėlės buvo per didelės, ir tai visas šalis susirašiusi ant milimetrinio popieriaus, išsikarpiau ir kaip dėlionę sudėliojau, kad sutilptų...
Labai puiku, smulkumėlis O kita pusė ti išvis pribloškė, tik galvoju, a kur Lietuva, a??? Bet jau smulkumas, labai gražu
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 01, 08:48)
Ateinu su paskutiniais savo darbeliais. Maišeliai.
maišeliai panelei. Man gražu, kad siuvinėta ant aidos, o paskui prisiūta prie lino - žaismingesni
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 01, 22:39)
Šaunuolė dukra Bet kurią teta, tokia kruopšti rankų darbo dovana turėtų sužavėti
Knygos skirtukas, bus dovana tėtei.
Su mintim ir kruopščiai padarytas. Manau, kad tėtis nors ir labai tausoja knygas, bet tokiu skirtuku labai apsidžiaugs
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 01, 22:39)
šaunuolė kokia, labai graži
Knygos skirtukas, bus dovana tėtei.
super. 100 balionų už kantrybė. grožis neišpasakytas
Mano pagaliau baigtas ir įrėmintas:
QUOTE(astisius @ 2011 09 02, 12:58)
Mano pagaliau baigtas ir įrėmintas:
Labai dailus
Pumpureli-labai kruopstus darbelis, o ka tos salys reiskia? aplankytos, ar kaip?