laba diena,
porodau savo paskutinį darbelį (Dovana draugei), o po savaitės įdėsiu ir įrėmintą
QUOTE(ZMama @ 2011 08 29, 13:55)
laba diena,
porodau savo paskutinį darbelį (Dovana draugei), o po savaitės įdėsiu ir įrėmintą
labai gražu ir bent jau man nematyta
QUOTE(ZMama @ 2011 08 29, 13:55)
laba diena,
gražu
ZMama, puikus darbukas ir svarbiausia, kad nematytas
Zmama, tikrai labai grazu
Visi darbeliai labai gražūs .
Aš buvau išvykusi atostogų, bet rankų sudėjus nesėdėjau, be kitų darbų ir siuvinėjau:
Aš buvau išvykusi atostogų, bet rankų sudėjus nesėdėjau, be kitų darbų ir siuvinėjau:
QUOTE(Florestina @ 2011 08 29, 15:40)
bus labai grazu
o as vezu remint
biski pakoreguotas darbas, lyginant su originalu, pagal progos poreiki ir bendro vaizdo suderinamuma
pasirinkau si paveiksla, nes sumasciau, kad zmogaus gyvenimas lyg ir skaiciuojamas ketvirciais, na kaip sakom, jei 50 - tai puse amciaus zmogus pragyveno, lyg ir linkedami visada sulaukti 100 metu. Todel man atrode, kad kiekvienas ziedo zydejimo etapas prilygsta tam amziaus ketvirciui.
Dabar reikia kazkaip graziai sugalvoti, kaip sias mintis perteikti sveikinant, nes cia padrikai tik surasiau
nukandau darbo apacia, nes nesinori kelti pavardes i eteri: po data - sveikinanciu pavarde smulkiau nei skaiciai ir miestas.
keiciau antro ziedo koto krypti, siuvinejau ziuredama i PM schema (originalo kokybe labai sunkiai iziurima), bet pagal originalo rakta. Beje, PM radau klaidu
QUOTE(Klajokle @ 2011 08 29, 11:29)
Mano procesiukai.Po truputeli judu
QUOTE(Florestina @ 2011 08 29, 16:40)
Abu procesai puikūs. Tulpės ramybe dvelkia, o jūros, rodos, ir ošimą girdžiu...
Labai grazus Jusu darbai.
Pries kelis metus issiuvinejau pirmaji savo darba 40/50cm
Dabar darau antraji, toki drasesni 1.2m/1.5m..
Jauciu, kad uztruksiu kelis metus.. Ir labai tikiuosi, kad neprarasiu kantrybes..
Papildyta:
As va dabar ka tik pagalvojau, kad reiktu sukurti nauja tema arba i sia tema daryti tokius a la atsiskaitymus. Pvz kiekviena pirmadieni dedame savaites pasistumejima siuvinejant darba.. Tai butu tokia paskata nenuleist ranku ir greiciau padaryt darba.. Ka manote?
Jauciu, kad uztruksiu kelis metus.. Ir labai tikiuosi, kad neprarasiu kantrybes..
Papildyta:
As va dabar ka tik pagalvojau, kad reiktu sukurti nauja tema arba i sia tema daryti tokius a la atsiskaitymus. Pvz kiekviena pirmadieni dedame savaites pasistumejima siuvinejant darba.. Tai butu tokia paskata nenuleist ranku ir greiciau padaryt darba.. Ka manote?
QUOTE(ZMama @ 2011 08 29, 14:55)
Gražus vestuvių metrikas, draugė tikrai apsidžiaugs.
QUOTE(vasarė @ 2011 08 29, 17:14)
Solidus darbas, tikrai tinkamas tokiai progai, o dar kai su gilia mintim...
Man vasara gan produktyvi buvo darbų skaičiumi, dabar po dviejų mėnesių grįžau į darbą , tai tempai sulėtės. O taip norisi siuvinėt...
QUOTE(Gustezic @ 2011 08 29, 17:43)
Labai grazus Jusu darbai.
tarkim noriu labai pasirodyt kokia kita diena,nekantru butu laukti pirmadienio ,visu tempai sirtingi ,geriau kiekviena diena matyti vis kitos procesus