Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

lasvegiete, raksa - gražūs darbeliai
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nu kacki kiek groziu vel paziro bigsmile.gif ypatingai

Meiles simfonija - 100 balu, ir Uodegytes, ir Murkses, ir Pauksciuko, ir Dvi super darbai
kaip ir kiti, kuriu autoriu nickai is atminties pabego blush2.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 08 12, 14:29)
*o pas mane atvirkščiai, dešinė virš siuvinio, o kairė po siuviniu  biggrin.gif
**kalbu apie tokius  mirksiukas.gif

*ir as taip "prisiuvinejau" rankas thumbup.gif drinks_cheers.gif
**sakyciau transformerio net ir nereikia thumbup.gif

QUOTE(Dzenete @ 2011 08 12, 19:46)

Aš mėgstu dažnai lovoj vakare susidėti pagalves ir pasiuvinėti tai mastau kad su tuo rėmu butu tikrai nepatosu,. Dėl lankelio bus matyti, bet vėlgi esu mėgėja "šokinėti" po visą darbelį. Pirmiau vieną spalvą, paskui kitą.

Dzenete, as bandziau lovoj su Dzeines auksciau foto ikeltu remu siuvinet, viskas ten ok gavosi, tik tiek, kad reikia atsireguliuoti auksti remo, nes jis naturaliai pasikeicia nei siuvinejant ant sofos.

Del to, kad nepatogu schema ar kitus priedus prie remo tureti, tai cia reikia matyt atrasti patoguma sau. As schema laikau ant magnetines lentos ir sone remo, ant sofos porankio. Taio ipratau ir tiek. Pradzioj irgi nervindavo remo vartymas kai viena spalva tesiuvineji kelis kryzeliu. Bet siaip tikrai spartesnis darbas kai dviem rankom imanoma dirbti. O kaip ir sakiau, su remu dea turi buti seslesnis ir jau turi atsidet laika siuvinejimui, nes nepasokinesi taip kaip su lankeliu pribegom ax.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai thumbup.gif wub.gif metrikai super ir pataliukai thumbup.gif

As baigiau savo siuvinejima,tai dabar per dienas ziuriu schemas visokias,,,siandien atsispausdinau viena gavos 64 lapai lotuliukas.gif lotuliukas.gif truoputi formata per dideli pasirinkau lotuliukas.gif tai net 2 kartus lapus i printeri pildziau,gerai,kad dazaidar nesibaige doh.gif

Dar norejau paklaust,kaip padaryt mazgelius?nes karoliuku neturiu,o noriu pilnai uzbaigt paveiksleli?gal kokia nuoroda turit,ar siaip paaiskint galit.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2011 08 15, 01:59)
Dar norejau paklaust,kaip padaryt mazgelius?nes karoliuku neturiu,o noriu pilnai uzbaigt paveiksleli?gal kokia nuoroda turit,ar siaip paaiskint galit.Aciu 4u.gif

Prancūziškas mazgelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 rugpjūčio 2011 - 07:24
QUOTE(Gintariuxx @ 2011 08 15, 00:59)

As baigiau savo siuvinejima,tai dabar per dienas ziuriu schemas visokias,,,siandien atsispausdinau viena gavos 64 lapai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  truoputi formata per dideli pasirinkau lotuliukas.gif tai net 2 kartus lapus i printeri pildziau,gerai,kad dazaidar nesibaige doh.gif

Vat vat aš irgi kai prieš gera savaite buvau įsitraukusi į schemų paieška viena simpatiška paveikslėli atradau. Kai parsisiunčiau pamačiau, kad vien ten schema 74 lapai. 60 kelios spalvos ir jei gerai pamenu gerokai virš 600 kryželių į ilgį. Tai čia tolygu savižudybei. Geriau per ta laika 10 mazesniu išsiuvinėti. (ka dabar ir darau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2011 08 14, 19:41)
Na nezinau kaip paaiskint, bet anklode ir seilinukai jau buvo pasiuti is dvieju medziagos sluoksniu ir sumasinuoti, ir man reikejo siuvineti tik per viena sluoksni, paliekant kita gaminio puse grazia.

blink.gif va čia tai pasiaukojimas, taip siuvinėt , bet darbas vetras pagirimo thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
QUOTE(raksa @ 2011 08 14, 21:12)
Labai apsileidau ir jau seniai bebuvau į temutę įlindusi, tai dabar pagaliau prisiruošiau savo paskutinių pusantrų metų darbelius įdėti. blush2.gif
Štai jie:

thumbup.gif gražu

QUOTE(vasarė @ 2011 08 14, 22:18)
Del to, kad nepatogu schema ar kitus priedus prie remo tureti, tai cia reikia matyt atrasti patoguma sau. As schema laikau ant magnetines lentos ir sone remo, ant sofos porankio. Taio ipratau ir tiek. Pradzioj irgi nervindavo remo vartymas kai viena spalva tesiuvineji kelis kryzeliu. Bet siaip tikrai spartesnis darbas kai dviem rankom imanoma dirbti. O kaip ir sakiau, su remu dea turi buti seslesnis ir jau turi atsidet laika siuvinejimui, nes nepasokinesi taip kaip su lankeliu pribegom  ax.gif

kiekvienas atranda sau tinkama poza ir tada viskas kaip per sviesta einas

ir ačiū už pagyras 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 08 14, 10:07)

Labai mieli tavo maži darbeliukai thumbup.gif

QUOTE(lasvegiete @ 2011 08 14, 20:41)
Sveikos  :

Labai miela wub.gif

QUOTE(raksa @ 2011 08 14, 22:12)

Gražu smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už pagyras. aciuks.gif Uodegyte, kitąsyk stengsiuosi neužmiršti sumažinti foto... blush2.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as su smulkiais darbeliais: uzrasai vaistazoliou maiseliams. Man gavosi kaip mazi savos kurybos paveiskliukai ax.gif

user posted image

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 08 15, 12:52)
Pasirodau ir as su smulkiais darbeliais: uzrasai vaistazoliou maiseliams. Man gavosi

Nu gi labai gražiai 4u.gif Labai norisi iš arčiau kiekvieną pamatyt
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 08 15, 13:52)
Pasirodau ir as su smulkiais darbeliais: uzrasai vaistazoliou maiseliams. Man gavosi kaip mazi savos kurybos paveiskliukai ax.gif

Tikrai gražiai atrodo. 10 balų 4u.gif
Atsakyti
Pasiuvau galiausiai savo virtuvės pirštines cool.gif
Acufactum motyvai iš albumo Herbstgrusse, Zweigart Belfast linas, DMC siūlai ir Mill hill karoliukai. Antrai pusei naudotas lietuviškas margintas linas.

user posted image
Atsakyti