QUOTE(doviem @ 2011 08 26, 06:30)
Mano nuomone irgi yra tokia, kad net ir ant DMC aidos, vistiek 14 ir yra 14, ir ant jos siuvineju as 3gijom, o ant 18 jau 2, nes kaip ten bebutu tarpukai matosi, ir tada spalvos gaunasi ne tokios ryskios. Vis tik manau kiekviena siuvinejame taip kaip jai graziau
Visiškai sutinku, nors irgi manau, kad kiekvienos siuvinėtojos darbą šiek tiek pakoreguoja kaip kurios smulkmenos, t.y. pavyzdžiui nevalingas pinigų, laiko taupymas, kartais mažytis tinginiukas, kartais tiesiog tinkamos/norimos medžiagos nebuvimas. Čia šiaip , toks filosofinis pamąstymas, nes bent jau man, siuvinėjimas kryžiuku patinka tuo, kad iš visiškai pavienių kryžiukų ilgai badant aukštyn žemyn susidaro nuostabūs vaizdai, ir veža būtent tas "bluselių" surinkimas į vieną krūvą. Tada kartais norimos medžiagos nebuvimas arba siūlų atspalvių neatitikimas nublanksta prieš tą begalinį troškimą suvinėti. Panašiai buvo mano brolio žmonai, kai ji staiga baisiai užsimanė megzti, nors nežinojo nei ką, nei siūlų labai turėjo, tai paėmė bet kokius, užsimetė 50 akių ir tiesiog mezgė mezgė kol numaldė tą troškulį ir sugalvojo, ką megs konkrečiai
Ot užsifilosafavau