Tvikse, man ir ciuciko koja nekokia O šešėlis ir man netinka visai...
Džeine, natukės, tai superinės
Pumpurėli, bus gražu virtuvėje
Paukščiuk, labai kruopštu ir miela
Na tik išvažiuok parai iš namų ir jau tema pabaigta ir kita pradėta. spartuoles. 3 laisvos dienos i nauda. Viena mamyte metriko paprašė, tai taip smagiai siuvinėjasi. O tai paskui vėl nebus kada prisėsti.
Beje visų labai gražūs darbeliai (kaip ir visada). Labai patiko mergaitė Paukščiuko.
Beje visų labai gražūs darbeliai (kaip ir visada). Labai patiko mergaitė Paukščiuko.
Tvikse - del snaucerio - man tikrai kliuna ta uzpakaline koja, nes atrodo, kad suo galines kojas iszerges stovi
Dzeine - "Meile simfonija" dauhiau nei originali!!!
QUOTE(paukščiukas @ 2011 08 13, 16:49)
Pagaliau ir aš turiu ką parodyti
Labai patiko mergaitė Net kitų tos serijos schemų pasižvalgiau internete. Dukra užmačiusi sakė, kad mergaitei nosytės ir burnos trūksta
QUOTE(tvikse @ 2011 08 13, 18:48)
o as va su tokiu pokvailiu klausimu
klausykit a jum normalus sitas snauceris atrodo?
klausykit a jum normalus sitas snauceris atrodo?
Ta koja taip ir turėtų būti, nes jis tikrai galines kojas pražergęs stovi - pagal šešėlio formą matosi. Man tai snukis kažkoks keistas
QUOTE(Džeinė @ 2011 08 14, 11:35)
gražiai žiūris tie žmogeliukai
skaičiau, kad reiktu savo darbelius rodit tai taip ir padariau
skaičiau, kad reiktu savo darbelius rodit tai taip ir padariau
juk smagiau
Sveikos Seku jusu tema, bet labai retai pasisakau ar pasirodau. Noriu parodyti savo paskutinius darbelius. Deja sunku labai nufotgrafuoti graziai, nes medziaga sumasinuota bangelemis Anklode ir seilinukai busimam mazyliui. Pirma karta siuvinejau tokiu budu, kad reikejo paslepti negrazia puse audinio vidury. Na nezinau kaip paaiskint, bet anklode ir seilinukai jau buvo pasiuti is dvieju medziagos sluoksniu ir sumasinuoti, ir man reikejo siuvineti tik per viena sluoksni, paliekant kita gaminio puse grazia.
O cia toks mazas darbukas, pagalvele "Nojaus laivas" :
O cia toks mazas darbukas, pagalvele "Nojaus laivas" :
QUOTE(lasvegiete @ 2011 08 14, 21:41)
Sveikos
Labai gražus darbeliai. ir kaip tau sekėsi taip siuvinėt? Turėjo būt labai sudėtinga
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 14, 11:29)
Labai gražus darbeliai. ir kaip tau sekėsi taip siuvinėt? Turėjo būt labai sudėtinga
Siek tiek sunkiau, bet kai ipratau tai visai neblogai sekesi
QUOTE(raksa @ 2011 08 14, 22:12)
Labai apsileidau ir jau seniai bebuvau į temutę įlindusi, tai dabar pagaliau prisiruošiau savo paskutinių pusantrų metų darbelius įdėti.
Gražūs darbai Mergaitės vardas labai įdomus O vestuvinis metrikas man pats pačiausias iš visų matytų - sau tokį esu išsirinkusi
mergaitės,
visųųųųųų darbeliai labai gražūūūūūūūūs
visųųųųųų darbeliai labai gražūūūūūūūūs
raksa grazus tavo darbeliai,bet nedek daugiau tokiu dideliu nuotrauku akys pavargsta ziuret i toki dideli