Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(dovile.galdik @ 2012 01 27, 17:37)
Gaila ne is Klp esu, "paskolinciau" savo rubuili biggrin.gif

gaila gaila... jei negausiu kitu pasiulymu - planuosim kelione i plunge lotuliukas.gif
Atsakyti
pagyvinam temute ir pasirodom blush2.gif
user posted image
Balta mergaite, burundukiskas berniukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile.galdik: 27 sausio 2012 - 18:58
Gražūs... Kai nusipirksiu iš kikos savo parodysiu smile.gif

P.S. O čia ta "sietka" uždėta, kad mažiukai nepabėgtų?
Atsakyti
Namie dar katina turim, tai tinklas uzdetas kaip apsauga nuo jo, na ir kad maziukai nepralystu smile.gif
Atsakyti

Aišku smile.gif

P.S. Tai nieks narvelio Kaune neturit.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas:): 27 sausio 2012 - 20:55
o as ateinu pasiguosti.... mano ziurkene mamyte mire verysad.gif cry.gif ne is sio ne is to... matyt persalo, nes namuose nerealiai salta. griztam, o ji kniupscia guli verysad.gif cry.gif dieve mano kaip man gaila... o gyvybinga, grazi, energinga buvo verysad.gif verkiau visa vakara vakar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 01 28, 10:52)
o as ateinu pasiguosti.... mano ziurkene mamyte mire verysad.gif cry.gif ne is sio ne is to... matyt persalo, nes namuose nerealiai salta. griztam, o ji kniupscia guli verysad.gif cry.gif dieve mano kaip man gaila... o gyvybinga, grazi, energinga buvo verysad.gif verkiau visa vakara vakar verysad.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Užuojauta. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 01 28, 10:52)
o as ateinu pasiguosti....

oi kaip liudna console.gif
Atsakyti
Perskaičiau, kad kartą per savaitę sitiems gyvuneliams reikia duoti kietai virta kiaušinį su visais lukstais. Ar bandet kas? Ar suvalgė?
Atsakyti
lotuliukas.gif mažą gabaliuką, o ne visą kaušinį. Ir nėra būtina duot jo kas savaitę. Tiesiog artais galima palepint virta mėsa, saulėgrąžom, virta bulve be drukos, kiaušiniu virtu...
Atsakyti
Ah. Dėkui. 4u.gif
Atsakyti