Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(Princesė. @ 2012 01 15, 17:04)
tomax, jus bandykit po truputi pratinti prie ranku. paglostinekit, palieskit. prades pasitiket tai ir ant ranku paimsit smile.gif

o pas mane klausimas, toms, kurios labai ismano apie ziurekinus. ar normalu kad mano dziungariukai pasidare balti??? isbalo. buvo tamsiai rudi, o db balti su pilku g.gif

Tomax, musiske irgi neprisileidzia doh.gif

Kaip tai isbalo? blink.gif

QUOTE(cile @ 2012 01 15, 19:12)
Pradziai gal tik skanestus is ranku duokit, laseli jogurto nuo pirsto nulaizyt. Veliau kai isdrases, trumpam i rankas paimkit, paleide velgi skanesta duokit. Ir taip palaipsniui supras, kad jus rankos tik malonuma teikia smile.gif

Kiek zinau pieno produktu jiems negaima - vezys puola 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 01 17, 01:39)

Kaip tai isbalo? blink.gif

buvo tokie:

user posted image

tapo tokie:
user posted image

unsure.gif unsure.gif as maniau, gal ant ziemos kailis keiciasi unsure.gif
Atsakyti
Geras smile.gif
Papildyta:
Princese, tu gal veterinaram paskambink del kailiuko, gal kokia liga? Niekur nerandu info apie tai...
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 01 17, 12:09)
Geras smile.gif
Papildyta:
Princese, tu gal veterinaram paskambink del kailiuko, gal kokia liga? Niekur nerandu info apie tai...

unsure.gif nemaniau, kad tai labai rimta unsure.gif mano suaugusios vaikelis irgi pabalo unsure.gif bet atrodo tai sveiki, energingi unsure.gif tiesa, net grazesni balti atrodo unsure.gif
Papildyta:
hmm radau kazka tokio cia:
http://grauzikas.web...og/show/1182026

"....Jei namie laikomų žiurkėnų kailiukas ima šviesėti -tuomet galite būti tikri, jog auginate Žiemos Baltąjį žiurkėną."

unsure.gif
Papildyta:
http://www.freewebs....iai/iurknai.htm

"Nykštukiniai Rusų žiemos baltieji žiurkėnai taip vadinami dėl to, kad žiemą laisvėje jų kailis pašviesėja ir pasidaro beveik baltas. Kartais taip atsitinka ir namuose gyvenantiems žiurkėnams (tuomet galite būti tikri, jog auginate Žiemos Baltąjį žiurkėną)."

??? tai taip gaunas, kad pas mane ne dziungariukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 01 17, 13:22)
unsure.gif nemaniau, kad tai labai rimta unsure.gif mano suaugusios vaikelis irgi pabalo unsure.gif bet atrodo tai sveiki, energingi unsure.gif tiesa, net grazesni balti atrodo unsure.gif
Papildyta:
hmm radau kazka tokio cia:
http://grauzikas.web...og/show/1182026

"....Jei namie laikomų žiurkėnų kailiukas ima šviesėti -tuomet galite būti tikri, jog auginate Žiemos Baltąjį žiurkėną."

unsure.gif
Papildyta:
http://www.freewebs....iai/iurknai.htm

"Nykštukiniai Rusų žiemos baltieji žiurkėnai taip vadinami dėl to, kad žiemą laisvėje jų kailis pašviesėja ir pasidaro beveik baltas. Kartais taip atsitinka ir namuose gyvenantiems žiurkėnams (tuomet galite būti tikri, jog auginate Žiemos Baltąjį žiurkėną)."

tai taip iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 01 17, 02:39)
Kiek zinau pieno produktu jiems negaima - vezys puola 4u.gif

Netgi nuo laselio ? Nesu dziungariuku spece, bet visgi neitikitena atrodo. Veziai labiau nuo riebalu pertekliaus puola
Atsakyti
aš varškę duodu 1k per mėn siriukam ir gyvi, sveiki abu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2012 01 17, 15:44)
Netgi nuo laselio ? Nesu dziungariuku spece, bet visgi neitikitena atrodo. Veziai labiau nuo riebalu pertekliaus puola

Mano pazystami kartais surio duodavo ir kai 1.5 ziurkenas susirgo veziu, suzinojo, kad jiems negalima duoti pieno produktu.
Atsakyti
Negali būti, kiek auginus siriukų tiek džiungarų tiek duodavau ir nugyvendavo be auglių . O iš kr žinot, kad būtent nuo pieno produktų, nes varškės ir natūralaus jogurto retsykiais galima kaip ir virtos mèsos
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 01 17, 20:53)
Negali būti, kiek auginus siriukų tiek džiungarų tiek duodavau ir nugyvendavo be auglių . O iš kr žinot, kad būtent nuo pieno produktų, nes varškės ir natūralaus jogurto retsykiais galima kaip ir virtos mèsos

As gi neteigiu kad butent taip ir yra, man buvo tokios rekomendacijos duotos.
Atsakyti
Sveikutės! Kadangi yra temukė apie sirijos žiurkėnus tai sakau gal sukurus ir apie džiungarijos žiurkiukus 4u.gif 4u.gif ax.gif ax.gif jie tokie meilučiai grazučiai fainučiai,as taip pat turiu du (mergytę ir berniuką) mergytės vardas-biksė,o berniuko-bigis blush2.gif blush2.gif rašykit ir savo ziurkiuku vardus mums bus labai labai įdomu žiurėti žiurkėnų vardus:) mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif Parašykit tai pirma mano tema blush2.gif blush2.gif

Bet nelabai pavykus:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Midzzzija#: 18 sausio 2012 - 18:32
Sveikos, turim ir mes namie pora dziungariuku, burundukiska berniuka Roki ir balta su pilku mergyte Kika smile.gif
QUOTE(Indare @ 2012 01 09, 18:02)
lotuliukas.gif  Na,tikiuos ne  lotuliukas.gif "Kikoj" pirkom, patelių neturėjo visai, gal nesumaišė biggrin.gif

Esam su situo susidure, tai NET du kartus vietoj mergaites esam nupirke berniuka, nors eme is mergaiciu burio doh.gif Nesusiprotejau vietoj patikrint, maniau, jei atskirti, tai tikrai lytis ta, kurios noriu, bet... biggrin.gif

QUOTE(Princesė. @ 2012 01 15, 17:04)
o pas mane klausimas, toms, kurios labai ismano apie ziurekinus. ar normalu kad mano dziungariukai pasidare balti??? isbalo. buvo tamsiai rudi, o db balti su pilku g.gif

Visiskai normalu, ziema kai kuriems taip buna 4u.gif tai ko gero pas jus ziemos baltieji ziurkenai smile.gif kai kurie isvis pasidaro beveik balti.
Papildyta:
QUOTE(Princesė. @ 2012 01 17, 13:22)

Dziungariukai, tik jie turi dar atskira savo pavadinima mirksiukas.gif

QUOTE(MeiLLi @ 2012 01 17, 20:53)

drinks_cheers.gif duodu ir as
Atsakyti