labutis,prisidedu i jusu buri,nes toki laikom ir mes kol nenupirkom kita narva,tai is pirmutinio pabegdavo,o as atidarydavau dureles,ir pareidavo,taip ir karaliaudavo musu bet dabar jau,uzdarytas karaliauja sava rumuose.vakr taip norejom drauga ar drauge,bet galvoju ar tik nesipes,skirtingo amziaus?
QUOTE(@rune... @ 2012 01 03, 18:56)
labutis,prisidedu i jusu buri,nes toki laikom ir mes kol nenupirkom kita narva,tai is pirmutinio pabegdavo,o as atidarydavau dureles,ir pareidavo,taip ir karaliaudavo musu bet dabar jau,uzdarytas karaliauja sava rumuose.vakr taip norejom drauga ar drauge,bet galvoju ar tik nesipes,skirtingo amziaus?
Sveika prisijungus
Pas mane 4 džungariukai broliukai kartu gyvena. Vienu metu ėmė labiau peštis, vis pastebėdavau, kad vienas pilkutis atskirai nuo kitų kamputy miega, o naktimis labai čirkšdavosi, negalėjau miegoti, vis pabusdama ir eidavau žiūrėt ar jiems viskas gerai.
Bet tik sumąsčiau, kad gana man jų pykimosi klausyti ruošiaus išskirti, ir kaip mat sekančią dieną ėmė ir vėl susidraugavo - visi kartu ėmė miegoti. Taip nuo to karto jau nebesipeša ir draugiškai gyvena tarpusavyje.
laba diena.mes taip pat laikome dziungariuka norejau paklausti,ar nesipestu du patinukai jeigu butu atskiru vadu? vienam jam gal liudna,bet pagalvojau jog su kitu patinuku gali nesusigyventi
gal klaipedoje mazyliu turit?
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 09, 15:20)
laba diena.mes taip pat laikome dziungariuka norejau paklausti,ar nesipestu du patinukai jeigu butu atskiru vadu? vienam jam gal liudna,bet pagalvojau jog su kitu patinuku gali nesusigyventi
Mes neseniai įsigijome 2 džiungariukus, vienos vados nebuvo, tai pirkome vieną didesnį, o kitą mažiuką. Tai kuo puikiausiai kartu gyvena, nei karto dar nesusipyko:) Guli susiglaudę abu
QUOTE(Indare @ 2012 01 09, 16:13)
Mes neseniai įsigijome 2 džiungariukus, vienos vados nebuvo, tai pirkome vieną didesnį, o kitą mažiuką. Tai kuo puikiausiai kartu gyvena, nei karto dar nesusipyko:) Guli susiglaudę abu
Gal porelę įsitaisėt ir dėlto nesipeša?
QUOTE(giekab @ 2012 01 09, 18:00)
Gal porelę įsitaisėt ir dėlto nesipeša?
Na,tikiuos ne "Kikoj" pirkom, patelių neturėjo visai, gal nesumaišė
QUOTE(Indare @ 2012 01 09, 16:13)
na aisku,noreciau jam drauga ygyti vis dviem smagiau nei vienam nors jis ir taip prie demesio priprates musu dukryte tol su juo zaidzia kol tas kakuty ant jos nepadaro
Vakar sunui nupirkom Dziungariuke, tai kai tik ileidom i narveli tiesiai i rata nuejo. Net est nereikia. Sunus nakti nueme rata, tai nors ismoko i apacia nulipt.
Namai pilni dziaugsmo, abu vaikai laimingi Vyresnelis pavadino Puka, o mazasis (2m.) norejo mazybiskai pasakyti Puka ir gavosi Papukas Dabar kitaip ir nevadina
Namai pilni dziaugsmo, abu vaikai laimingi Vyresnelis pavadino Puka, o mazasis (2m.) norejo mazybiskai pasakyti Puka ir gavosi Papukas Dabar kitaip ir nevadina
Sveikutės, prisijungsiu prie jūsų ir aš
Mes turim dvi džiungariukes, bet yra vienintelė problemėlė... Neprisileidžia mūsų mergytės ant rankų, kiek bandom bandom, niekaip. Gal kas patartų ką daryt? Labai dėkui iš anksto.
Mes turim dvi džiungariukes, bet yra vienintelė problemėlė... Neprisileidžia mūsų mergytės ant rankų, kiek bandom bandom, niekaip. Gal kas patartų ką daryt? Labai dėkui iš anksto.
tomax, jus bandykit po truputi pratinti prie ranku. paglostinekit, palieskit. prades pasitiket tai ir ant ranku paimsit
o pas mane klausimas, toms, kurios labai ismano apie ziurekinus. ar normalu kad mano dziungariukai pasidare balti??? isbalo. buvo tamsiai rudi, o db balti su pilku
o pas mane klausimas, toms, kurios labai ismano apie ziurekinus. ar normalu kad mano dziungariukai pasidare balti??? isbalo. buvo tamsiai rudi, o db balti su pilku
QUOTE(tomax @ 2012 01 14, 20:15)
Neprisileidžia mūsų mergytės ant rankų, kiek bandom bandom, niekaip.
Pradziai gal tik skanestus is ranku duokit, laseli jogurto nuo pirsto nulaizyt. Veliau kai isdrases, trumpam i rankas paimkit, paleide velgi skanesta duokit. Ir taip palaipsniui supras, kad jus rankos tik malonuma teikia