QUOTE(SSB @ 2013 09 09, 11:11)
Sveiki,
Nupirkom dukrytei dziungarijos ziurkeniuka. Bet jis labai piktas, i rankas negalime paimti - kanda, paglostyti irgi nesiduoda, o kai visai pasiunta - nuvirsta ant nugaros ir rekia kaip barskuole :-) Parduotuveje sake, kad patinelis, o jie tipo geresni.
Dukryte labai nusiminusi, nes pries tai turejome ziurkeniuka, tai buvo labai draugiskas, net nepagalvojome, kad taip gali buti.
Gal ka galite patarti? Ar jis toks ir bus piktas ar veliau pripras?
Nupirkom dukrytei dziungarijos ziurkeniuka. Bet jis labai piktas, i rankas negalime paimti - kanda, paglostyti irgi nesiduoda, o kai visai pasiunta - nuvirsta ant nugaros ir rekia kaip barskuole :-) Parduotuveje sake, kad patinelis, o jie tipo geresni.
Dukryte labai nusiminusi, nes pries tai turejome ziurkeniuka, tai buvo labai draugiskas, net nepagalvojome, kad taip gali buti.
Gal ka galite patarti? Ar jis toks ir bus piktas ar veliau pripras?
manau prisijaukinsit.
aš kai saviškę kankinau pūlinuką valydama, tai buvau užsitraukus nemalonę. Aš ranką narvan kišo, o ji dantis ištiesus cypia arba lenda savo trobon, nei geruoju,nei bloguoju nebeprisikviesi.
Ale nieko, va, jau atsileido, skanumynais papirkau.
vėl ant rankos pati lipa, vardu pakvietus iš namelio išlenda, užuodus ,kad šeima prie stalo sėda vakarienės ima narvo grotas įnirtingai graužt