mano juru kiaulinas pasiuto vis prilenda ir atkrapsto Kardadancio narveli,buna laisve ziurkenams
Sm narė giekab pardavinėjo Kaune. Skelbiu.lt mačiau skelbimą su tel nr
QUOTE(strazda @ 2013 08 19, 21:41)
Sveiki, gal zinote kas parduoda ar dovana jauna, maza dziungarijos ziurkena? baisiai norim...
dar turiu, prašom:
http://gyvunugloba.lt/lt/sale/g.58976
Jungiuosi į džiungarijos žiurkėnų augintojų gretas. Prieš tai buvau pelyčių augintoja, bet prieš keletą dienų paskutinė pelytė iškeliavo į pelyčių rojų, ir nupirkau keturis žiurkėnukus. Dabar einam ratais ir žiūrim visi, nes kitokie padarai nei pelytės, vien balseliai ko verti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 08 31, 12:52)
Jungiuosi į džiungarijos žiurkėnų augintojų gretas. Prieš tai buvau pelyčių augintoja, bet prieš keletą dienų paskutinė pelytė iškeliavo į pelyčių rojų, ir nupirkau keturis žiurkėnukus. Dabar einam ratais ir žiūrim visi, nes kitokie padarai nei pelytės, vien balseliai ko verti
pasirodykit, kokių spalvų žiurkėniukai?
QUOTE(giekab @ 2013 08 31, 17:33)
pasirodykit, kokių spalvų žiurkėniukai?
Visi keturi skirtingi.
Kol kas nejudinu jų, tegul apsipranta.
QUOTE(vaižgantė @ 2013 08 31, 13:52)
sveika prisijungus į džiungariukų mylėtojų klubą.
Viename narvelyje keturi ir augs?
Sveiki, noriu pasikonsultuoti... Mano žiurkėnė nupliko. Iš pradžių pilvas, paskui kojos... Ji tokia liesa ir pavargus, net paliest baisu... Gal paseno, o gal liga užklupo, neįsivaizduoju.. ir paimti baisu, tos kojytės tokios plonos, atrodo prisiliesi ir subyrės..
Ką daryt, gal kas susidūrėt?
QUOTE(PoOnIsS @ 2013 09 01, 11:16)
Sveiki, noriu pasikonsultuoti... Mano žiurkėnė nupliko. Iš pradžių pilvas, paskui kojos... Ji tokia liesa ir pavargus, net paliest baisu... Gal paseno, o gal liga užklupo, neįsivaizduoju.. ir paimti baisu, tos kojytės tokios plonos, atrodo prisiliesi ir subyrės..
mūsiškės lopinėlis nuplikęs, bet buvo pūlinys susidaręs, tai manau dėl to.
http://mypets.lt/976/ziurkenu-ligos/
QUOTE(PoOnIsS @ 2013 09 01, 11:16)
O kokio amziaus?