Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

mano juru kiaulinas pasiuto vis prilenda ir atkrapsto Kardadancio narveli,buna laisve ziurkenams lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal zinote kas parduoda ar dovana jauna, maza dziungarijos ziurkena? smile.gif baisiai norim... smile.gif
Atsakyti
Sm narė giekab pardavinėjo Kaune. Skelbiu.lt mačiau skelbimą su tel nr
Atsakyti
Labas rytas:)

sakykit, prašau, kuo smaguriauja jūsų žiurkėnukai?

Manoji "metė" visą šviežų maistą doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(strazda @ 2013 08 19, 21:41)
Sveiki, gal zinote kas parduoda  ar dovana jauna, maza dziungarijos ziurkena? smile.gif baisiai norim... smile.gif

dar turiu, prašom: 4u.gif
http://gyvunugloba.lt/lt/sale/g.58976
Atsakyti
Jungiuosi į džiungarijos žiurkėnų augintojų gretas. Prieš tai buvau pelyčių augintoja, bet prieš keletą dienų paskutinė pelytė iškeliavo į pelyčių rojų, ir nupirkau keturis žiurkėnukus. Dabar einam ratais ir žiūrim visi, nes kitokie padarai nei pelytės, vien balseliai ko verti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 08 31, 12:52)
Jungiuosi į džiungarijos žiurkėnų augintojų gretas. Prieš tai buvau pelyčių augintoja, bet prieš keletą dienų paskutinė pelytė iškeliavo į pelyčių rojų, ir nupirkau keturis žiurkėnukus. Dabar einam ratais ir žiūrim visi, nes kitokie padarai nei pelytės, vien balseliai ko verti  biggrin.gif

pasirodykit, kokių spalvų žiurkėniukai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2013 08 31, 17:33)
pasirodykit, kokių spalvų žiurkėniukai? rolleyes.gif

Visi keturi skirtingi.
Kol kas nejudinu jų, tegul apsipranta.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 08 31, 13:52)
Jungiuosi į džiungarijos žiurkėnų augintojų gretas. Prieš tai buvau pelyčių augintoja, bet prieš keletą dienų paskutinė pelytė iškeliavo į pelyčių rojų, ir nupirkau keturis žiurkėnukus. Dabar einam ratais ir žiūrim visi, nes kitokie padarai nei pelytės, vien balseliai ko verti  biggrin.gif

sveika prisijungus į džiungariukų mylėtojų klubą. smile.gif

Viename narvelyje keturi ir augs? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 31 rugpjūčio 2013 - 20:47
Sveiki, noriu pasikonsultuoti... Mano žiurkėnė nupliko. Iš pradžių pilvas, paskui kojos... Ji tokia liesa ir pavargus, net paliest baisu... Gal paseno, o gal liga užklupo, neįsivaizduoju.. ir paimti baisu, tos kojytės tokios plonos, atrodo prisiliesi ir subyrės..
Ką daryt, gal kas susidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(PoOnIsS @ 2013 09 01, 11:16)
Sveiki, noriu pasikonsultuoti... Mano žiurkėnė nupliko. Iš pradžių pilvas, paskui kojos... Ji tokia liesa ir pavargus, net paliest baisu... Gal paseno, o gal liga užklupo, neįsivaizduoju.. ir paimti baisu, tos kojytės tokios plonos, atrodo prisiliesi ir subyrės..

mūsiškės lopinėlis nuplikęs, bet buvo pūlinys susidaręs, tai manau dėl to.

http://mypets.lt/976/ziurkenu-ligos/
Atsakyti
QUOTE(PoOnIsS @ 2013 09 01, 11:16)

O kokio amziaus?
Atsakyti