Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(clasica @ 2013 05 02, 21:51)
Aš vežiau savo žiurkėniukę pas veterinarą. Bet prieš tai apskambinau gal tris ar keturis, kol sutiko priimti. Bandėm gydyti, bet sirgo ji smarkiai....  verysad.gif

O koks amžius džiungariukės? unsure.gif
Aš galvoju, kad sergantį gyvūną geriau užmigdyti, nei leisti kankintis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2013 05 02, 22:34)
O koks amžius džiungariukės? unsure.gif
Aš galvoju, kad sergantį gyvūną geriau užmigdyti, nei leisti kankintis.  verysad.gif

Beveik metai. Aš vežiau ją užmigdyti, bet gyd. pasakė, kad gyvūnas jaunas ir bandykim gydyti. Iš pradžių pagerėjo, o paskui, kai nebenaudojom vaistų, vėl pablogėjo. Labai tikėjausi, kad pasveiks....
Atsakyti
nereikia prarasti vilties,mano juru kiaulius ir buvo nurasytas,o va gyvena sau ir dziaugiasi mirksiukas.gif ir Sniegelis Kardadantis va jau antri metai pas mane,tik kiaulinas vis bando juo atsikratyt,atidaro narveli ir isleidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2013 05 03, 22:10)
Beveik metai. Aš vežiau ją užmigdyti, bet gyd. pasakė, kad gyvūnas jaunas ir bandykim gydyti. Iš pradžių pagerėjo, o paskui, kai nebenaudojom vaistų, vėl pablogėjo. Labai tikėjausi, kad pasveiks....

Užuojauta. unsure.gif 4u.gif

QUOTE(linete33 @ 2013 05 03, 22:14)
nereikia prarasti vilties,mano juru kiaulius ir buvo nurasytas,o va gyvena sau ir dziaugiasi  mirksiukas.gif  ir Sniegelis Kardadantis va jau antri metai pas mane,tik kiaulinas vis bando juo atsikratyt,atidaro narveli ir isleidzia  doh.gif

Jūros kiaulytė su džiungariuku kartu viename narve gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2013 05 03, 20:36)
Užuojauta.  unsure.gif  4u.gif
Jūros kiaulytė su džiungariuku kartu viename narve gyvena? bigsmile.gif

kartais pabuna ir vienam,bet gyvena atskirai,tik kiaulius kai laksto po namus,tai atkrapsto dziungariuko narva lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane buvo vienas džiungarikas, kurio varu iš narvo neišvarysi. Narve buvo drąsuolis, o ištrauktas bailiukas. Galėdavome drąsiai palikti atviras visas dureles, jis niekur neidavo smile.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš nosim nukabinta sad.gif
negerai mūsų Kruopytei. nežinau ar augliukas koks ar koks biesas prie ausytės. Nupliko ir iš ausytęs kaip pūlinukai tokie...
Šiom dienom prasuksiu pro veterinarus, užklausiu ar apžiūrės.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 09, 13:37)
Ateinu ir aš nosim nukabinta sad.gif
negerai mūsų Kruopytei.  nežinau ar augliukas koks ar koks biesas prie ausytės. Nupliko ir iš ausytęs kaip pūlinukai tokie...
Šiom dienom prasuksiu pro veterinarus, užklausiu ar apžiūrės.

Kai perskaitau tokias naujienas, labai nuliūstu. Koks amžius Kruopytės? wub.gif Sveikatos jai. 4u.gif
Atsakyti
negera ir man.
bijau,kad nepasakytų, jog su tokiais mažais neužsiima doh.gif

Pas mus ji iš KIKOS atsikraustė Kūčių vakarą.
Tokia user posted image

O čia prieš kelias savaites žandus krapštanti blondinė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 09, 14:52)
Pas mus ji iš KIKOS atsikraustė Kūčių vakarą.

Gražuolė. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2013 05 09, 13:55)
Gražuolė.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ir mylima labai.
Vakar jau neleidau sūnaus prie narvelio, o tai užmatys, kad skauda teks ne tik save ramint, o ir vaiką
doh.gif
Atsakyti
Mūsų Gražuolytė iškeliavo, pasikankino nedaug, nuvežiau pas veterinarą suleido antibiotiku ir vit.(geras mūsų veterinaras iki paskutinio bando gelbėti, Paltarokas iš Panevėžio, aišku jei nebūtų nugaišusi, būčiau kitą dieną užmigdžiusi) bet nuo streso nugaišo per naktį oi verkėm. Metus ir keturis mėnesius padraugavom. Prieš metus mamos šuo nugaišo tokiu pat metu, tai tam pačiam pušinėlį miške pakasėm. Kol kas daugiau gyvūnų nebenoriu, gaila kaip vaikų.
Atsakyti