Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(MeiLLi @ 2011 10 23, 17:34)
thumbup.gif  thumbup.gif

agresyvumas dažnai pasitaiko kai mažylius augina. Kai išdalinsit tada vėl viskas gerai bus  smile.gif .
o kas liečia pabėgimą tai visi jie ištroškę laisvės ir tik ieško būdų pasprukti. Cukrė kokius 4k pabėgus jau buvo ir kaskart atrandu toje pačioje vietoje  biggrin.gif

as taip ir pamaniau, kad cia del mazyliu ji tokia pikta. tai dabar kolkas atskyrem, patinuka idejom i akvariuma. vargselis toks traumuotas db g.gif taip smarkiai patele ji puola g.gif
bet tai vaikuciu nepasiemus bega g.gif ot kokia motina lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar stenkitės kuo mažiau lysti , nes jei patelė sustesuos gali pradėt ėsti mažylius mirksiukas.gif Man patiko stebėt kaip mažiai augo , nes kiekvieną dieną jie vis keitės keitės... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2011 10 23, 18:09)
Dabar stenkitės kuo mažiau lysti , nes jei patelė sustesuos gali pradėt ėsti mažylius  mirksiukas.gif Man patiko stebėt kaip mažiai augo , nes kiekvieną dieną jie vis keitės keitės...  wub.gif

mes ir nelendam, karts nuo karto tik zvilgtelim ar viskas gerai smile.gif o kaip db pjuvenas pakeisti? g.gif gal kai patele isines vaikucius i namuka, tada galima butu greitai jas pakeisti?
Atsakyti
kolkas nekeiskit pilnai pjuvenų nebent dalį, kuri toli nuo mažylių, bet aš luktelčiau min savaitėlę nuo mažylių gimimo daliniam narvo valymui
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2011 10 23, 18:23)
kolkas nekeiskit pilnai pjuvenų nebent dalį, kuri toli nuo mažylių, bet aš luktelčiau min savaitėlę nuo mažylių gimimo daliniam narvo valymui

ok, aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite nupasakoti kaip mazdaug turi atrodyti nescia patele
Atsakyti
QUOTE(adrute @ 2011 10 27, 17:36)
Gal kas galite nupasakoti kaip mazdaug turi atrodyti nescia patele

Storesnė nei paprastai ir tiek . Daugiau požymių nėra žiurkėnams biggrin.gif
Atsakyti
O, piktesne tampa?
Atsakyti
Dažniausiai suagresyvėja, bet vien iš to spręst nereik
Atsakyti
dar taskiukai ant pilvuko issoka g.gif cia ale papukai jos biggrin.gif nes kai ne nescia maniske buvo, tai ju lyg ir nebuvo, o po to kazkaip laikiau ir pastebejau, nors is pradziu pamaniau kad patinelis ja apkandziojo biggrin.gif
del agresyvumo, tai gali buti, kad pasidaro piktesne g.gif nes maniske kandziotis pradejo, man i pirsta iki krauju ikando. nors anksciau nieko panasaus nebuvo jos elgesy.
o siaip jei su patineliu laikot, tai zinoma, kad anksciau ar veliau prisidarys leliuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princesė.: 27 spalio 2011 - 20:11
aciu uz atskakymus wink.gif
Atsakyti
o kiek paprastai trunka nestumas?
Atsakyti