Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(linete33 @ 2012 11 15, 11:52)
Sniegelis Kardadantis laikosi gerai , storeja ir grazeja,visokiu nesamoniu ismoksta is juru kiauliaus,dar ji naudoju,kaip vaista kiauliui,kai neturi apetito,idedu Sniegeli i narva,tai kemsa abu,net ausys linksta lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

maniškė irgi pavalgiusi, jei tik išgirsta mane virtuvėje tuoj prisistato prie grotu ir nosi kiša, uodžia, ką skanaus duosiu. Dabar užtenka tik prieiti ir porą kartų pašaukti "ŽIURKE" tuoj išlenda lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir laukia skanėstų (žino, kad vistiek ką nors duosiu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2012 10 30, 09:54)
Mūsiškei patinka.  bigsmile.gif Būna kad užkliūva už kilimo ir nepervažiuoja, bet dabar jau išmoko įsibėgėti.  lotuliukas.gif Kai jau jai nusibosta, tai kokiame kamputyje, savo kamuolyje, žiūrėk ir tupi. Laukia, kas čia prie jos prieis.  biggrin.gif Tada jau leidžiu į narvelį.  ax.gif

Na musiskiui nelabai patinka,jau isitikinau.Bet tai jis kai atskyriau nuo pateles ir vaikuciu-prarado dziaugsma gyvenimu. verysad.gif Tupi namelyje,niekada neislenda,rate nebegioja,tik storeja,net plaukuciai tokie susiriebalave pasidare.Ai,na,bet ka dabar darysi.Gerai,kad nors nebesikandzioja,nes kai tik atskyrem-tai keleta savaiciu puldavo kasti.

Turim dabar 11 ziurkenu smile.gif -2narvai ir 2dezes.Bandziau pirmos vados pateles suleist su antros vados patelem ir mama,bet puola(puola tos,i kuria teritorija bandau patalpint kita patele).O siaip tai 4 antros vados patinelei sutaria draugiskai.Pateles su mama irgi draugiskai.
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 11 15, 16:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maniškė irgi pavalgiusi, jei tik išgirsta mane virtuvėje tuoj prisistato prie grotu ir nosi kiša, uodžia, ką skanaus duosiu. Dabar užtenka tik prieiti ir porą kartų pašaukti "ŽIURKE" tuoj išlenda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir laukia skanėstų (žino, kad vistiek ką nors duosiu  doh.gif )

Ir kas tie skanestai?Musiskiai islepe,nenori spec.maisto,isrenka tik grudus,tu visokiu spalvotu granuliu needa nei pro kur.Namines saulegrazos,kurios labai patikdavo,baigese.Pirktines ne tas.Is megstamu dalyku-agurkas ir fermentinis suris.Kiausinio nemegsta,daugiau nezinau ka duot.Dar tiesa linu semenys patiko.Aviziniu dribsniu daviau(nes pas kitus zinau,kad megsta),bet nesuprato kam jie biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Piktukė @ 2012 10 29, 22:40)
Ne, daugiau nebenoriu smile.gif  Dabar ieškosiu gyvūnėlio, kuris dienomis bėgiotų, o naktimis miegotu.. ax.gif  O druskos nei vienas mano džiungariukas nevalgė.. Turiu vieną net neišpakuotą druską.

QUOTE(smėlioAudra @ 2012 10 30, 09:34)
Mūsiškė taip pat negraužia savo kreidos ir mineralų.  schmoll.gif  wub.gif

Aciu uz atsakymus! 4u.gif

O jei kas noretu dziungariuku-tai visada prasom-geriems zmonems dovanojam.
Jei nebus norinciu-teks turbut laikyt visus,nekyla ranka nest i kokia gyvunu parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2012 11 15, 16:40)

O jei kas noretu dziungariuku-tai visada prasom-geriems zmonems dovanojam.
Jei nebus norinciu-teks turbut laikyt visus,nekyla ranka nest i kokia gyvunu parduotuve.

tik isskirstykit berniukus ir mergaites,nes tuoj visas tukstantis bus bigsmile.gif bet gal isdovanosit,as savo siriuku 9 isdovanojau per laika.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 11 15, 18:03)
tik isskirstykit berniukus ir mergaites,nes tuoj visas tukstantis bus  bigsmile.gif  bet gal isdovanosit,as savo siriuku 9 isdovanojau per laika.

Jau seniai isskirstyti,uztat kaip ir rasiau-2narvai ir 2dezes. doh.gif

O isdalint sunku,kazkaip daugkam vaikams reikia,bet teveliai pries. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 15 lapkričio 2012 - 19:16
Sakykti, ar galima duoti pekino kopusto gabaleli? Kažkaip įdaviau ir naktį ramu buvo, o kasnakt budavo sportai..Ar ne sopa pilvelio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2012 11 17, 20:27)
Sakykti, ar galima duoti pekino kopusto gabaleli? Kažkaip įdaviau ir naktį ramu buvo, o kasnakt budavo sportai..Ar ne sopa pilvelio? g.gif

maniskiai nei kiauliukas,nei dziungariukas i pekinus net neziuri,sako juose daug visokios chemijos labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 11 24, 22:45)
maniskiai nei kiauliukas,nei dziungariukas i pekinus net neziuri,sako juose daug visokios chemijos labai  unsure.gif

Aš tai duodu išreto. Bet maniškė vistiek sportuoja, man netgi ramiau, jei naktį girdžiu, kad bėgatai reiškia jai viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 11 25, 20:05)
Aš tai duodu išreto. Bet maniškė vistiek sportuoja, man netgi ramiau, jei naktį girdžiu, kad bėgatai reiškia jai viskas gerai  biggrin.gif

Aha, man irgi ramu kai girdžiu ratuką, o jei ne - keliuosi ieškoti po namus doh.gif Jau buvom pirmą aukštą užvielvę su tokia tinkline smulkia tvora, prieš pora dienų teko užsandarinti ir antrą aukštą su stogu doh.gif Nesuprantu, kaip ten pralenda, kaip dūmas doh.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškau Džiungariukų, išgirdome dviejų sesučių Kalėdinį norą. Su tėvais sutarta, netgi narvelius tėvai turi, tik būtų labai gerai, kad Džiugariukus pavyktų rasti Klaipėdoje arba Kaune. Ir dar reikia patarimo ar imti po 2, kad jiems būtų linksmiau ar vis tik po vieną į vieną narvelį.

Laukčiau až, jeigu kas yra iš mano paminėtų miestų. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 26 lapkričio 2012 - 16:07
Sveikos,

as su klausimu. Mano vaiku ziurkenukams dar ne metu nera, aisku pirkome jau tokius paaugusius, gal ir uzaugusius. Vienas pradejo keistai elgtis, beveik nevalgo, negeria, miega savo namuki ir tiek. Pajudintas ne is karto atsibunda. Sakau gal jam kas nors blogai, ar cia tokia reakcija i artejancia ziema. Mes juos pirkome ziema, tai jie viska tysdavo i namukus, kaupdvo atsargas, o dabar vienas nieko nenori. Toks ramus pasidares, nors budavo agresyvesni, grotas istisai griauzdavo, dabar to nebedaro. Pradejom bijoti, kad gal mirsta. Ar kas nors turi kokiu nors spejimu sad.gif kas cia gali buti. Siaip ziurkenas pavalges, grazus, rodos, kad neserga, kailiukas grazus.
Atsakyti
Pasirodom biggrin.gif čia po pasilakstymo kamuolyje, vos gyva, pradžioje gulėjo kojomis aukštyn, kai fotkinau apsivertė. Kitą kartą pasilakstyma sutrumpinsime iki 5 min. nes 15 perdaug. O ėda kai išbadėjusi, vyras sako, gal žiemos miegui ruošiasi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 11 27, 10:32)
Pasirodom  biggrin.gif  čia po pasilakstymo kamuolyje, vos gyva, pradžioje gulėjo kojomis aukštyn, kai fotkinau apsivertė. Kitą kartą pasilakstyma sutrumpinsime iki 5 min. nes 15 perdaug. O ėda kai išbadėjusi, vyras sako, gal žiemos miegui ruošiasi  lotuliukas.gif

ai kokia daili panele wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lile @ 2012 11 27, 09:09)
Sveikos,

as su klausimu. Mano vaiku ziurkenukams dar ne metu nera, aisku pirkome jau tokius paaugusius, gal ir uzaugusius. Vienas pradejo keistai elgtis, beveik nevalgo, negeria, miega savo namuki ir tiek. Pajudintas ne is karto atsibunda. Sakau gal jam kas nors blogai, ar cia tokia reakcija i artejancia ziema. Mes juos pirkome ziema, tai jie viska tysdavo i namukus, kaupdvo atsargas, o dabar vienas nieko nenori. Toks ramus pasidares, nors budavo agresyvesni, grotas istisai griauzdavo, dabar to nebedaro. Pradejom bijoti, kad gal mirsta. Ar kas nors turi kokiu nors spejimu sad.gif kas cia gali buti. Siaip ziurkenas pavalges, grazus, rodos, kad neserga, kailiukas grazus.

kazkas negerai,neskit vetui,pasakys ar senatve,ar kokia liga verysad.gif
Atsakyti