Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(cile @ 2012 10 05, 19:19)
Konkreciai situs importuoja "Auksine zuvele" Vilniuje, o labai panasius "Avesa".

dėkui, nebūtinai tokius pat, nesusigaudau dar kokie jie būna ir kokie geresni ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
radau, kad "Avesa" yra Titnago g. 10 (žemieji paneriai cool.gif , mes iš justiniškių - tai toloka)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 05 spalio 2012 - 19:35
Sveikos 4u.gif
Gal kam bus aktualu blush2.gif
PARDUODU NARVĄ SMULKIAM GRAUŽIKUI
Parduodu narvą. Naudotas. Norėčiau 50 Lt. Narve yra viskas kas matosi nuotraukoje (+dovanos perkančiąjam). Narvo išmatavimai: plotis 28 cm, ilgis 50 cm, aukštis 58 cm. Aš esu Molėtuose, bet yra galimybė siųsti paštu ar per autobusų parką. Susidomėjusieji rašykite a/ž.
user posted image

Atsakyti
Kartą ar du į savaitę leidžiu savo džiungariukui pabėgioti ant sofos. Kątik paleidusi pastebėjau, kad jam atsiradęs kažkoks darinys ant nugarytės, toks iškilęs gumbas blink.gif Gal žinote kas čia gali būti? Siaubas, kaip išsigandau...
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2012 10 23, 22:37)
Kartą ar du į savaitę leidžiu savo džiungariukui pabėgioti ant sofos. Ką tik paleidusi pastebėjau, kad jam atsiradęs kažkoks darinys ant nugarytės,

Esu skaičiusi, kad džiungariukų bėda (o ir kitų graužikų) - augliai. verysad.gif
Atsakyti
Taip, taip, greičiausiai tas ir buvo, bet labai jau greitai jis mano peliūkštį suėdė... Ketvirtadienį pamačiau, penktadienį numirė... verysad.gif Na gal kad ir senukas dar maniškis buvo pridėjo prie greičio..
Atsakyti
Jei ka norit dziungariuku-tai turim 7 nuostabius meilius mazylius(gimusius spalio 2d.).Ir dar turime likusias dvi mergytes pirmos vados(berods rugsejo 7d.gimusios).

Daugiau ziurkeniuku nebeplanuojam turet.Jau ir patele nebe pikta. thumbup.gif Tik vis pabegt nori is narvo.Jau 2sykius buvo pabegusi(dukryte paliko trumpam neuzdarius narvo dureliu),bet atrandam mes ja slapuke.

Tiesa,patinas kai atskyrem nuo pateles buvo pasidares labai piktas,iskart kasdavo,bet dabar jau ir jis ramus,nebekanda,tik baisiai nutuko per pora savaiciu. doh.gif Isleidziu pabegiot,bet tuoj varo prie narvelio ,ilipa ir namukan ilenda.Nupirkom rutuli,kuriame galima begiot po kambari-tai begioja,bet man regis jam tas rutulys nepatinka.Ar kas naudojat?Ar patinka jusu ziurkiukams?

Ar duodat druskos,mineralu?Maniskiai nenori nei druskos nei mineralu,niekada nelaizo,negriauzia.
Atsakyti
Ne, daugiau nebenoriu smile.gif Dabar ieškosiu gyvūnėlio, kuris dienomis bėgiotų, o naktimis miegotu.. ax.gif O druskos nei vienas mano džiungariukas nevalgė.. Turiu vieną net neišpakuotą druską.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2012 10 29, 00:26)
Ar duodat druskos,mineralu?Maniskiai nenori nei druskos nei mineralu,niekada nelaizo,negriauzia.

Mūsiškė taip pat negraužia savo kreidos ir mineralų. schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2012 10 29, 00:26)
Nupirkom rutuli,kuriame galima begiot po kambari-tai begioja,bet man regis jam tas rutulys nepatinka.Ar kas naudojat?Ar patinka jusu ziurkiukams?

Mūsiškei patinka. bigsmile.gif Būna kad užkliūva už kilimo ir nepervažiuoja, bet dabar jau išmoko įsibėgėti. lotuliukas.gif Kai jau jai nusibosta, tai kokiame kamputyje, savo kamuolyje, žiūrėk ir tupi. Laukia, kas čia prie jos prieis. biggrin.gif Tada jau leidžiu į narvelį. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norime prisistatyti - Budzis smile.gif

i 
Per didelė foto pašalinta.
Max foto dydis - 640 x480 pikselių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 14 lapkričio 2012 - 16:13
QUOTE(sigitulka @ 2012 11 13, 23:41)
Sveiki,

Norime prisistatyti - Budzis  smile.gif
Per didelė foto pašalinta.
Max foto dydis - 640 x480 pikselių.

Sveiki,
sumažinkite foto ir laukiam pasirodant biggrin.gif

Maniškė gyvena gerai biggrin.gif tuo švesime pirmą gimtadienį. Kai gulėjau ligoninėje gal pora savaičių niekas su ja nebendravo, tai kai grįžau ir paėmiau ant delno tupėjo ir nė krust, pamaniau, kad pasiilgo turbūt hihihi.gif , nes paprastai kruta ir bando kur pabėgti.Ir dienomis pradėjo daugiau iš namo išlysti, ėda laksto po narvelį.

Kaži kaip Sniegelis gyvena, seniai matytas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 15 lapkričio 2012 - 10:17
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 11 15, 10:12)
Sveiki,

Kaži kaip Sniegelis gyvena, seniai matytas  biggrin.gif

Sniegelis Kardadantis laikosi gerai , storeja ir grazeja,visokiu nesamoniu ismoksta is juru kiauliaus,dar ji naudoju,kaip vaista kiauliui,kai neturi apetito,idedu Sniegeli i narva,tai kemsa abu,net ausys linksta lotuliukas.gif
Atsakyti