Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(linuter @ 2012 09 27, 23:05)
Laba,

Padovanojom vaikams 2 žiurkėniukus birželio mėnesį.Per tą laiką jie jau 4 vadas atsivedė,pagaliau nusprendėm pasilikti tik vieną,atskyriau patelę,o ji ir vėl sekmadienį "išperėjo" 7 žiurkėniukus.
Taigi jei kam reikia padovanotume.liepos 2d.arba rugpjūčio 9d.žiurkėniukus.Arba palaukit kol paūgės rugsėjo 23d.
Parašykit į AŽ

atsiprasau uz trigrasi,bet atrodo suauge zmones,o atsakomybes nulis,negi nezinote is kur vaikai atsiranda,nualinsit patele doh.gif nejau reikejo penkiu vadu,kad susiprastumet.
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2012 09 27, 18:35)
sveikos,
Mūsų džiungariukė neėda specialaus maisto. Kelias savaites vis įberdavau, bet ji prie jo net neidavo.
Ragauja viską, skaniausias maistas - saulėgražos, šv. agurkas, varškės sūris, blynelio gabaliukas.  smile.gif

Ir mūsiškė už žandų nieko nekiša.  biggrin.gif

Nu geras biggrin.gif , maniškės visada puspilniai žandai ir dar į namelį prisineša lotuliukas.gif .
Agurka, obuolį ir surį fermentinį džiovinta tai susveičia, saulėgrąžos aišku labiausiai mėgiamos. lotuliukas.gif o labiausiai mėgsta žemės riešutus thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir padovanotume 6 ziurkeniukus,gimusius rugsejo 7d.O tai patele vel stora,sisyk jau tenka atskirt patineli.
Atsakyti
Ieškome džiungarijos žiurkėnukų - porelės KAUNE, pirktume su narveliu arba, gal kas turite atskirai narvelį, aukštesnį. Rašykite į AZ
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 09 29, 22:24)
maniškės visada puspilniai žandai ir dar į namelį prisineša  lotuliukas.gif .

Šįryt maitinau savo pilkutę saulėgražomis. Taip greitai griebia iš rankų. Galvoju, negi taip sugeba nuryt staigiai? bigsmile.gif Pasiėmiau į rankas ir užčiuopiau žanduose prikišta, bet taip giliau, pakaklėje jau. Sugavau ir aš atsargų kaupikę. wub.gif lotuliukas.gif
Labai miela džiungariukė mūsų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2012 09 30, 15:22)
Mes ir padovanotume  6 ziurkeniukus,gimusius rugsejo 7d.O tai patele vel stora,sisyk jau tenka atskirt patineli.

Miestas-Vilnius,rajonas-Perkunkiemis. 4u.gif

Mano ziurkenai labai megsta saulegrazas -sviezias,lukstenam tiesiai is galvu.Maziukams dar ir isgliaudom(na jei netingim)smile.gif
Atsakyti
patarkit koki geriau įsigyt Sirijos žiurkėna ar Džiungarijos žiurkėna ? kuo jie skiriasi ? esu lyg girdėjus kad kažkurie labiau kandžiojasi???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 04 spalio 2012 - 17:29
Semile, džiungariukai labai mieli. Maniškė visiškai nekanda. wub.gif Švelnus mažas kamuoliukas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2012 10 04, 17:28)
patarkit koki geriau įsigyt  Sirijos žiurkėna ar Džiungarijos žiurkėna ? kuo jie skiriasi ? esu lyg girdėjus kad kažkurie labiau kandžiojasi???

Siriukai kiek is patirties ilgiau gyvena,o fainumo tai faini ir tie,ir tie.
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2012 10 04, 17:28)
patarkit koki geriau įsigyt   Sirijos žiurkėna ar Džiungarijos žiurkėna ? kuo jie skiriasi ? esu lyg girdėjus kad kažkurie labiau kandžiojasi???

as uz dziungariuka, jie mielesni ir gal truputuka gudresni uz kitus ziurkenus
maniske kaio turejau mokedavo uzuolaidom uzlipt i lova ir begdavo aplink mane wub.gif ikandus niekada nebuvo, nors kai nusipirkau buvo baiksti ir pikta, bet labai greitai ja pavyko prisijaukint.
linete33 del amziaus teisi, nes maniske gyveno vos du metelius ir mire nuo senatves, jau vyresne budama truputi begiodama i kuprele susimesdavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 05 spalio 2012 - 15:34
Sveiki, gal galite patarti kur galima būtų nusipirkti rutulį žiurkėnui pabėgioti po namus?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 05 spalio 2012 - 19:17
QUOTE(linete33 @ 2012 10 05, 16:17)
Siriukai kiek is patirties ilgiau gyvena,o fainumo tai faini ir tie,ir tie.

ir dar dziungareliai zymiai maziau kvapo turi...siriukai neblogas balutes varo...
Papildyta:
QUOTE(saulyte525 @ 2012 10 05, 20:17)
Sveiki, gal galite patarti kur galima būtų nusipirkti rutulį žiurkėnui pabėgioti po namus?

user posted image

Konkreciai situs importuoja "Auksine zuvele" Vilniuje, o labai panasius "Avesa".
Atsakyti