Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(giekab @ 2012 07 16, 00:05)
Kiek laiko pas išgyveno du tris metus?  g.gif kokiam jūs mieste, gal vėl džungariukus auginsit?

Saviškiam trim džungariukams ieškau gerų šeimininkų, apie 1m amžiaus jie, visi berniukai 1 pilkas, 2 baltukai, su žmonėmis draugiški, nebailūs, judrūs žiurkėniukai, tik pilkutis su baltukais nesutaria, tai gyvena atskirai. Nesenai ir foto jų įdėjus, dar kol gyveno visi kartu. Mes Kaune.  4u.gif

Pas mus jis apie 1,5 metų gyveno - nuo pernai metų vasario. Aš iškart vyrui pasakiau, kad jį apgavo ir tikrai ne trijų mėnesių, o vyresnį įsiūlė.

Atsimenu aš jūsų broliukų peštukų istoriją ir nuotraukytes. Tai kaip jie dabar gyvena? Visi atskirai?

Mes iš Ukmergės esam ir planuojam dabar degutį pirkti.
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 07 16, 11:35)
Pas mus jis apie 1,5 metų gyveno - nuo pernai metų vasario. Aš iškart vyrui pasakiau, kad jį apgavo ir tikrai ne trijų mėnesių, o vyresnį įsiūlė.

Atsimenu aš jūsų broliukų peštukų istoriją ir nuotraukytes. Tai kaip jie dabar gyvena? Visi atskirai?

Mes iš Ukmergės esam ir planuojam dabar degutį pirkti.

Vieną pilkutį įkurdinau į naujus namus, kiti trys dar pas mane - pilkas žiurkėnukas vienas gyvena o baltukai kartu.

Na tada toliau ieškau jiems gerų šeimininkų, pirmenybę teikiu forumietėm ir jų pažįstamiems žmonėms, pasiūlykit gal kas norėtų iš jūsų draugų tarpo. 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
Nusprendem laikyti ziurkeniukus,tik nerandu info kokio amziaus juos galima atskirt nuo mamos.Turim kandidatus,kuriems 2sav.,bet nezinom kada butu laikas pasiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 18 liepos 2012 - 19:33
5-6 savaičių jau galima atskirti
Atsakyti
Laba diena. Ištiko mane bėda ir abejonės... Nuo pernai metų gegužės mėnesio auginome dvi žiurkėnytes biggrin.gif Auginom kaip dvi mergytes.... Bet va prieš 1,5 savaitės viena žiurkėnytė atsivedė vaikučių biggrin.gif Tai nureziumavom,kad kitas bus berniukas.... Tas berniukas išsisuko vieną koją, ji tabaluoja, lakto trim kojytėm bet taip gaila žiūrėti... Bet ne čia esmė. Vaikučiai išgyveno trys iš 5, vienas buvo negyvas iškart, kitas "išgaravo" o trys auga sėkmingai smile.gif Bėda ta,kad šį rytą ta žiurkėnytę kuri atsivedė vaikučiai radau kažkokia pasiligojusią verysad.gif Akyčių ji beveik neatmerkia, sėdi ant užpakaliuko visa susirietus labai ir priekines kojytes pakėlus ir prie savęs prispaudus ir dreba visa, nosytė raudona... Nesuprantu kas nutiko.... Ką daryti? Verta vežti pas veterinarus? Ar čia jai paskutinioji ar susirgo ji, nežinau nieko, pasimetus labai esu....
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2012 07 19, 09:59)
Laba diena. Ištiko mane bėda ir abejonės... Nuo pernai metų gegužės mėnesio auginome dvi žiurkėnytes biggrin.gif Auginom kaip dvi mergytes.... Bet va prieš 1,5 savaitės viena žiurkėnytė atsivedė vaikučių biggrin.gif Tai nureziumavom,kad kitas bus berniukas.... Tas berniukas išsisuko vieną koją, ji tabaluoja, lakto trim kojytėm bet taip gaila žiūrėti... Bet ne čia esmė. Vaikučiai išgyveno trys iš 5, vienas buvo negyvas iškart, kitas "išgaravo" o trys auga sėkmingai smile.gif Bėda ta,kad šį rytą ta žiurkėnytę kuri atsivedė vaikučiai radau kažkokia pasiligojusią  verysad.gif  Akyčių ji beveik neatmerkia, sėdi ant užpakaliuko visa susirietus labai ir priekines kojytes pakėlus ir prie savęs prispaudus ir dreba visa, nosytė raudona... Nesuprantu kas nutiko.... Ką daryti? Verta vežti pas veterinarus? Ar čia jai paskutinioji ar susirgo ji, nežinau nieko, pasimetus labai esu....

zinoma vezkit,jei visai blogai tai bent palengvins kancias gal,bet va su vaikiukais beda,kaip juos matint gal patars.
Atsakyti
Galėsiu patart nes išmaitinau degučius nuo pirmų minučių o veterinarai nieko konkretaus man nepatarė . Bet labai tikiuosi, kad to neprireiks
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 07 18, 20:54)
5-6 savaičių jau galima atskirti

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Pirkome dvi pateles is Kikos, bet vienas is ju buvo patinelis. biggrin.gif Tad dabar turime 5 nuostabius jauniklius 3sav. smile.gif 3 mergaites ir 2 berniukus. Ir ieskome jiems siuo metu jiems nauju namu ir geru, mylinciu globeju.
Miestas - Kaunas.
Rasykite i AZ, jei ka sudomino.
Atsakyti
Į "SOS gyvūnų" prieglaudėlę Vilniuje atiduoti iš namų trys džiungariški žiurkėnai.

Kas nori šiuos mažylius aktyvistus priglausti, rašykit, skambinkit - tarp kačių ir šunų jiems nesmagoka.

Foto: http://www.gyvunuglo...doption/g.47730

Plačiau apie juos sužinosite telefonu 8 683 69502 Ilona, arba rašykite adr. info@sos-gyvunai.lt

Prieglauda įsikūrusi Minsko pl. 33A, jei negalite atvykti, tarkimės, gal bus galimybė atvežti (Vilniuje).

Gyvūnai dovanojami tik pilnamečiams, tad jei norėtojas vaikas, turi kreiptis tėvai ar atsakingi globėjai.
Atsakyti
Kažkaip labai tylu, kaip kardadantis gyvena lotuliukas.gif ? Maniškė tai karaliavo namuose per atostogas. Kaimynė prižiųrėdavo, kai grįžome labai pasiilgusi buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 08 08, 21:33)
Kažkaip labai tylu, kaip kardadantis gyvena  lotuliukas.gif ? Maniškė tai karaliavo namuose per atostogas. Kaimynė prižiųrėdavo, kai grįžome labai pasiilgusi buvo  biggrin.gif

Kardadantis vargo per karscius,maudziau ji nabageli,storiukas jis pas mane,nors sportuoja per naktis ratuke,labai draugauja su juru kiauliuku,kartu eda,beveik kartu gyventu rolleyes.gif
Atsakyti