Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(evers @ 2012 05 08, 20:07)
tikiuosi jaunikliu neatsives... doh.gif bet gyvunėlis judrus ir mielas,pirkau Kretingoj man sakė ,kad kažkas iš miesto atnešė ir paliko parduot...sakė greit išperka  biggrin.gif

koks mielas mazylis wub.gif wub.gif wub.gif

mano dziungariukas is vienos SM mamytes gavo dovanu naujo inventoriaus,tai kai viska sukroviau,narvas sumazejo lotuliukas.gif reiks dairytis didesnio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 10 gegužės 2012 - 18:15
O pas mus jau laikas palikt gimtuosius namus. Peliukai jau triju savaiciu, sutvirteje paauge, jau sunkiai telpa i guoliuka. Is tikro pasirodo buvo 7 leliukai, bet mama zioplavota 2 pamete, iskrito is narvelio. Aisku ir mes tokio pat ziopliumo nepamatem doh.gif . Tai liko 5.
Gal kam reikia mazu graziu dziungariuku tamsios spalvos. drinks_cheers.gif nes jau matau charakterio bruozai ima rysketi kuicias, iesko, musas, stumdos, drasesni ir i antra auksta uzsiropscia, tuoj vietos neuzteks, nes visi mandri daros.

Va tokie
Dukra parduoda simboliskai uz 2lt, ar keicia i siaip koki skanesni sokolada wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvigra: 13 gegužės 2012 - 18:19
QUOTE(tvigra @ 2012 05 13, 19:17)
O pas mus jau laikas palikt gimtuosius namus. Peliukai jau triju savaiciu

nuostabus maziukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2012 05 13, 18:17)
O pas mus jau laikas palikt gimtuosius namus. Peliukai jau triju savaiciu, sutvirteje paauge, jau sunkiai telpa i guoliuka. Is tikro pasirodo buvo 7 leliukai, bet mama zioplavota 2 pamete, iskrito is narvelio. Aisku ir mes tokio pat ziopliumo nepamatem  doh.gif . Tai liko 5.
Gal kam reikia mazu graziu dziungariuku tamsios spalvos.  drinks_cheers.gif nes jau matau charakterio bruozai ima rysketi kuicias, iesko, musas, stumdos, drasesni ir i antra auksta uzsiropscia, tuoj vietos neuzteks, nes visi mandri daros.

Va tokie
Dukra parduoda simboliskai uz 2lt, ar keicia i siaip koki skanesni sokolada  wub.gif .

kokie grazuoliai,nors man i roborovskiukus panasus pagal spalva,gal mamyte kur priklydus buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 05 13, 17:23)
kokie grazuoliai,nors man i roborovskiukus panasus pagal spalva,gal mamyte kur priklydus buvo  blush2.gif

Oi ne niekaip schmoll.gif , bet tetis gali but is kazkur gena atsineses, nes man jo tos ausys i sonus pasuktos irgi itartinai atrode. Nors irgi mazai tiketina, nes is kur pasiemem, tai tik dziungariukai, kelios poros gyvena. Ai supaisysi cia tuos meilucius...

Svarbu maziukai grazuciai, o kas noretu kokio vieno, tai netgi su maisteliu priedo gautu.
aisku maistelis zanduose ligi pazastu prikista, bet vis su zapaske ligi namu vaziuotu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2012 05 13, 20:41)
Oi ne niekaip  schmoll.gif , bet tetis gali but is kazkur gena atsineses, nes man jo tos ausys i sonus pasuktos irgi itartinai atrode. Nors irgi mazai tiketina, nes is kur pasiemem, tai tik dziungariukai, kelios poros gyvena. Ai supaisysi cia tuos meilucius...

Svarbu maziukai grazuciai, o kas noretu kokio vieno, tai netgi su maisteliu priedo gautu.
aisku maistelis zanduose ligi pazastu prikista, bet vis su zapaske ligi namu vaziuotu  thumbup.gif  lotuliukas.gif

tai jau tikrai kas juos supaisys lotuliukas.gif tikrai originalus mazyliai,gaila namie patinukas,tai dviese nesutartu greiciausiai,dziaugiuosi,kad su kiaulium susidraugavo ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif dukryte labai nori meilaus augintinio smile.gif Graziai jus cia bendraujate blush2.gif
Atsakyti
aciukas uz dziungariukus thumbup.gif
Atsakyti
draugeliai friends.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 05 23, 21:43)
draugeliai  friends.gif

kaip grazu Jusu foto visada pakelia nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 24 gegužės 2012 - 20:25
Sveikos merginos, norim perleisti savo Dziungariuka, unsure.gif
dukrytei nustate alergine sloga nuo gyvūnu, tad teks su juo atsisveikinti.
peliukui apie puse metuku.

Su narveliu už simboline kaina 4u.gif
869901682 Vilnius

Atsakyti
QUOTE(Yona @ 2012 05 25, 23:27)
Sveikos merginos, norim perleisti savo Dziungariuka, unsure.gif
dukrytei nustate alergine sloga nuo gyvūnu, tad teks su  juo atsisveikinti.
peliukui apie puse metuku.

Su narveliu už simboline kaina  4u.gif
869901682  Vilnius

Vajėėė kaip gaila. Man irgi alergija pukuotukams, bet džiungariukės tiek nedaug biggrin.gif , kad man nieko.
Atsakyti