ir pas mane apsigyveno vienas džiungarijos žiurkėnas...tiesa iš kikos,bet tam reikšmės neteikiu...vaikams džiaugsmas,tik kažin jam kaip..nes vis ramybės neturi...
QUOTE(evers @ 2012 05 07, 19:31)
ir pas mane apsigyveno vienas džiungarijos žiurkėnas...tiesa iš kikos,bet tam reikšmės neteikiu...vaikams džiaugsmas,tik kažin jam kaip..nes vis ramybės neturi...
atsibos vaikam tas ziurkenukas,ir tada jau tures ramybe maniske irgi tase musu dziungariuka kad net kita karta jau neleisdavau imt nes tikrai grubokai paimdavo,o dabar jau as turiu dziaugtis ja nes dukrytei ji nebeydomi...kazkada pasakiau jog gal atiduodam kad tu su ja nebezaidi,gerai sako atiduok...zinot kaip vaikai,pradzioj dziaugsmas,o paskui tas dziaugsmas lieka tevam
Mūsų pelytė jau daugiau kaip pusę metų pas mus gyvena, bet vis dar ant bangos, vaikai vis prie narvelio Ir maisto jai neša, ir narvelį noriai tvarko, vis prašo išleisti žiurkėniuką. Pačios bijo paimti Mes irgi Kikoj pirkom, o iš kur jį daugiau gauti
QUOTE(clasica @ 2012 05 08, 12:38)
Mūsų pelytė jau daugiau kaip pusę metų pas mus gyvena, bet vis dar ant bangos, vaikai vis prie narvelio Ir maisto jai neša, ir narvelį noriai tvarko, vis prašo išleisti žiurkėniuką. Pačios bijo paimti Mes irgi Kikoj pirkom, o iš kur jį daugiau gauti
Mūsiškė jau penkis mėnesius pas mus ir vaikai labai myli. Kiekviena vakarą prieina pakalbina, dar tenka pristabdyti su tuo tasymu vis nenurimsta. Sūnus su ja visokius cirkus daro, bet atsargiai. Nors manau kad man tai labiausiai teikia džiaugsmą. Aš ir valau narvelį ir maitinu ir lepinu užtat ji atsidėkodama mane labiausiai myli
galima nete rasti,bet as pabijojau is ten pirkti kag paskui neuzaugtu koke ziurke kitaip sakant is betko perki,paskui nezinai ka ir augini mes irgi kikoj pirkom tai zinau ir lyti ir tikra veisle
Šentas naivume . Kikoje apgaudinėja dėl visko perkant gyvūną, - nežino kilmės, tiksliau slepia nes pas juos įprasta kad dauginasi brolis ir sesuo. Kad patelės turi vadą po vados o džiungariukai gali vesti du kartus per mėnesį . Senes parduoda kaip jaumikles. Sergančias apibūdina kaip apsimiegojusius. O patinai atveda daug vaikų
QUOTE(Rodnega @ 2012 05 08, 13:53)
Šentas naivume . Kikoje apgaudinėja dėl visko perkant gyvūną, - nežino kilmės, tiksliau slepia nes pas juos įprasta kad dauginasi brolis ir sesuo. Kad patelės turi vadą po vados o džiungariukai gali vesti du kartus per mėnesį . Senes parduoda kaip jaumikles. Sergančias apibūdina kaip apsimiegojusius. O patinai atveda daug vaikų
Rodnega, ar teko dirbt toj kikoj, kad taip jau uztikrintai snekat
Tiesos yra ir nemazai, bet...ir ten visokiu zmoniu esama.
Kilmes tikrai "nesugaudysi", nes ne pardavejos veisia, o siaip tai joa..vargiai is ten bepirkciau gyvuna
As tai taip pat is Kikos nepirkciau....Cia SM galima is mergaiciu paimti, ar skelbiu portale - visur jaunikliukus dovanoja dauguma...tai zinai, kad su meile isauginti gyvuneliai, ispopinti, numyleti....O Kikoje pati bariausi su pardaveja, kad degu voveriukui ziurkenuko rateli pastate - tas vargsas visas trilinkas, galvyte i sona iskises bega (norisi gi begti, prie visko ne tik zmones, bet ir gyvuneliai pripranta)...Svarbiausia, kad turi pardavime dideliu ratuku, tai negi gaila ideti toki.... Tai po kokio menesio pakeite i dideli - turbut ne viena as skundziausi...
Papildyta:
Papildyta:
Mes irgi Kikoj pirkom, o iš kur jį daugiau gauti
QUOTE(cile @ 2012 05 08, 13:47)
Rodnega, ar teko dirbt toj kikoj, kad taip jau uztikrintai snekat
Kilmes tikrai "nesugaudysi", nes ne pardavejos veisia, o siaip tai joa..vargiai is ten bepirkciau gyvuna
Draugė dirbo. O ir pati matau ir sukudusius gyvūnus ir ligotus ir laikomus vienam narve giminaičius ir ne vienas jau nusipirko nėščią patiną
QUOTE(Rodnega @ 2012 05 08, 20:12)
Draugė dirbo. O ir pati matau ir sukudusius gyvūnus ir ligotus ir laikomus vienam narve giminaičius ir ne vienas jau nusipirko nėščią patiną
tikiuosi jaunikliu neatsives... bet gyvunėlis judrus ir mielas,pirkau Kretingoj man sakė ,kad kažkas iš miesto atnešė ir paliko parduot...sakė greit išperka
Man turbūt pasisekė, nes džiungariukė sveika linksma, judri, tikiuosi mergaitė
Nors vakar man kilo įtarimas nuejus į kika , kotai viena buvo apsnudusi, bet ir manoji viduryje dienos išlenda tokia . Syki mačiau kaip sapnavo, tai galvojau gal jai jau galas, bet nieko pašaukiau ir prabudo, ot strioko buvo.
Nors vakar man kilo įtarimas nuejus į kika , kotai viena buvo apsnudusi, bet ir manoji viduryje dienos išlenda tokia . Syki mačiau kaip sapnavo, tai galvojau gal jai jau galas, bet nieko pašaukiau ir prabudo, ot strioko buvo.
Kad patinukai atsiveda vaikų, tą žinau. Ir nebūčiau labai nustebusi, jei maniškė būtų apsivaikavusi, mažiukai jie, sunku atskirti. Ir pardavėjom Kikoj bet kas dirba,nebūtinai gyvūnėlių mylėtojos. Visokių atsitikimų apie Kiką girdėjau, bet nete irgi garantijų niekas neduoda. Tik kad jau pagyvenusį žiurkėną už mažiuką parduoti, tai nežinau, dydžiai gi skiriasi