Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(Cartman @ 2012 04 15, 22:20)
o yra kažkokių veisyklų, kaip pvz šunys, katės veisiami? googlinau, bet su mano išbandytais raktažodžiais nieko neradau  g.gif

nera biggrin.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus 4u.gif reiks tikrint skelbimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 04 16, 00:26)
ačiū už atsakymus  4u.gif reiks tikrint skelbimus  biggrin.gif

paziurekit www. s k e l b i u. lt ten buvo nemazai dziungariuku jaunikliu smile.gif
Papildyta:
867740285 Vilniuje dziungariai po 5 Lt
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 04 16, 00:26)
ačiū už atsakymus  4u.gif reiks tikrint skelbimus  biggrin.gif

o vienų metų amžiaus nenori? Saviškius atiduodu į geras rankas 4u.gif Mes Kaune. Nuotrauką jau kėliau kaip atrodo visai neseniai, nedaug kuo ir dabar skiriasi. tik tie kad iš draugiškų 4 broliukų liko tik porelė draugaujanti kartu, kiti gyvena atskirai. Per daug jau man tų narvų...
Atsakyti
Man idomu ar imanoma kaip nors dziungariuka atpratinti kasti. Musiskis vienas segas i rankas juodai. Ypac kai imi ji is narvo. Kazkoks narvo valdovas smile.gif Galetume net atvira palikti niekur neitu is jo, net su maistu neisviliojame is narvelio, kad pats iseitu.
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 04 16, 23:45)
o vienų metų amžiaus nenori?

Jei neklystu, ieskoma Vilniuje.
Atsakyti
ieškojau Džiungario, pasiūlė atvykt apžiūrėt Roborovskius, susilydžiau ir turiu Roborovskę biggrin.gif
Atsakyti
Sniegelis Kardadantis nuostabus biggrin.gif deja aš savosios triukų nespėju nufotografuoti. Šiandien vatos nupirkau tai visą gumulą tiesiai į namelį, po to vos išsikrapšte, o mums juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mūsiškės tik triukų pasėkmės matosi. Ant stalo pritrupinta juodų dažų nuo narvelio grotų ir nosis vėl nusitrynusi (vienu žodžiu laisvėn nori ištrūkti), išvarto maistą, jau pradėjo kaip visi džiungariukai ir šiaudinį namelį graužti ir ardyti, ir smėlis jau labai patinka, vartosi prausiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif vaikams pramoga ir juokas. Mažoji jau iš anksto rėkia smėliukas tik žiūrkei man negalima?.

p.s. net mano mama žino kaip atrodo Sniegelis-Kardadantis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 18 balandžio 2012 - 16:26

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokingi tie dziungariukai wub.gif
Sniegelis Kardadantis vis taikosi kiauliui i kojas isisekt,nes anas galva pakelia ir mazasis nepasiekia pasibuciuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 18 balandžio 2012 - 18:54
Jezau, jezau, o pas mus zinokit "stebuklai".
Turejom sau Bronyte ir Zynacka, graziai mergaites sutare, gyveno sau...
O pasirodo viena grazia diena, kad ta Zynacka, ne jokia ne Zynacka, o pats tikriausias Kaziukas doh.gif
O Bronickai, jau aisku sonai braska, tsakant "guziuku" pilnas pilvas, po sofa lizdeli susisukus, nu zodziu...
Nu ka dabar reiks daryt. O svarbiausia, kad inai be perstojo musa ta patineli ir labai nervuojas, grotas grauzia.
patarkit, kaip jai padet ta guoliuka suruost? Gal juos dabar atskirt? Dabar ant sieno gyvena, bet gal pridet i nameli vatos ar kaip?
Vaikus uzauginau, bet kaip pelytes priimt tai nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2012 04 19, 21:09)
Nu ka dabar reiks daryt. O svarbiausia, kad inai be perstojo musa ta patineli ir labai nervuojas, grotas grauzia.
patarkit, kaip jai padet ta guoliuka suruost? Gal juos dabar atskirt? Dabar ant sieno gyvena, bet gal pridet i nameli vatos ar kaip?
Vaikus uzauginau, bet kaip pelytes priimt tai nezinau  ax.gif

Pas mane per pacias Velykas irgi tokis stebuklas ivyko, tai nieko ir nedariau, tik serveteliu i narva idejau, kurias jie i nameli nusinese ir susmulkino. Abu tevukai gyena toliau kartu..tiesa buvo cia vienu tarpu lyg pradeje nestipriai mustis. Dabar leliukam beveik dvi savaites, jau ropineja, est kieta maista bando ir akytes jau jau merkias.
Tik man toks klausimas iskilo, ar ta patele nebus vel nescia...nes bent jau peles tai berods per 5 valandas po gimdymo vel buna apvaisinamos. Po geros savaiteles matysis kaip ten yra, ir jau tokiu atveju dar iki ziurkeniuku gimimo reiktu tetuka atskirt.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2012 04 19, 21:36)
Pas mane per pacias Velykas irgi tokis stebuklas ivyko, tai nieko ir nedariau, tik serveteliu i narva idejau, kurias jie i nameli nusinese ir susmulkino. Abu tevukai gyena toliau kartu..tiesa buvo cia vienu tarpu lyg pradeje nestipriai mustis. Dabar leliukam beveik dvi savaites, jau ropineja, est kieta maista bando ir akytes jau jau merkias.
Tik man toks  klausimas iskilo, ar ta patele nebus vel nescia...nes bent jau peles tai berods per 5 valandas po gimdymo vel buna apvaisinamos. Po geros savaiteles matysis kaip ten yra, ir jau tokiu atveju dar iki ziurkeniuku gimimo reiktu tetuka atskirt.

Gal turit balta ziurkeniuka? mielai priglausciau, kai jau gales patys gyventi be mamos smile.gif

O del to apvaisinimo, tai pas juos labai greitai.. as kai atskyriau pirmus vaikus nuo tevu, tai jau buvo nauju vaikiuku kruva... jie kazkur po menesio, ar 2 sav. gali pastoti, nes kol pirmus augina tol nauju nebuna, tik jau kai pirmi pasidaro pilnai savarankiski, tada atsiveda nauju... na mum tai vede mazdaug kas menesi, kai jau sulauke tinkamo amziaus.... ax.gif tai teko isskirti.. o dabar jau nebeturim visai... verysad.gif
Atsakyti