Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(adrute159 @ 2012 04 13, 10:15)
Užvakar mirė mano mažiuliukas, Sniegutis.. cray.gif

uzuojauta console.gif

va maniskis bendravardis beveik-Sniegelis Kardadantis 4u.gif
user posted image console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 13 balandžio 2012 - 11:37
Beveik kopija rolleyes.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrute159: 13 balandžio 2012 - 12:31
QUOTE(adrute159 @ 2012 04 13, 11:15)

Ojej, uzuojauta 4u.gif tai imkit viena baltuka is giekab ar zadat nebelaikyti?
Atsakyti
QUOTE(adrute159 @ 2012 04 13, 11:15)

Tai imkit mano du Sniegučius console.gif Tik jiems jau greit 1 metukai bus. unsure.gif

QUOTE(laukine kate @ 2012 04 13, 12:34)
Koks grozis bigsmile.gif
Kaip atvirukas atrodo... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Griebciau as ,jeigu mano Sirijuku fermuke butu mazesne doh.gif  doh.gif  doh.gif
Labai grazuciai dziungariukai 4u.gif

Ačiū, su mielu noru perleisiu į geras rankas, jei tik kas imtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 04 13, 20:03)
Tai imkit mano du Sniegučius console.gif Tik jiems jau greit 1 metukai bus.  unsure.gif
Ačiū, su mielu noru perleisiu į geras rankas, jei tik kas imtų  4u.gif

jei Sniegelis Kardadantis nebutu arsiakas,pagalvociau apie draugija,bet,kad jis skriaudzia ir kiauliuka doh.gif
labai skubejau,kokybe nelabai,bet taip graziai kabojo ant lubu ir grauze lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Oi koks kardadantis, jau taip pateisina savo varda biggrin.gif labai gera foto thumbup.gif kartais net norint neina nieko panasaus uzfiksuoti.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 04 13, 22:15)

"Laisvės, duokit laisvės, atsibodo mažam narve sėdėti " aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 04 13, 22:46)
"Laisvės, duokit laisvės, atsibodo mažam narve sėdėti " aggressive.gif

o jau laisvej tai eina tik spek dairytis,kiaulius karaliauja ant zemes,o Sniegelis ant sofos,tai uzsikaria ir ant galvos lotuliukas.gif o jau kokius urvus pasidares is pjuvenu ir sieno,mat senuose namuose gyveno valgomam sieno name,tai dabar pats susimeistrauja,net gaila ardyt kai narva tvarkau doh.gif
Atsakyti
kur geriausia pirkti šiuos žiurkėnus? apie kiką prisiskaičiau nekokių atsiliepimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 04 15, 20:22)
kur geriausia pirkti šiuos žiurkėnus? apie kiką prisiskaičiau nekokių atsiliepimų  g.gif

ziurekit skelbimuose, buna dovanojamu ar uz simboline kaina 4u.gif is zmoniu perkant ziurkenukai nebuna tokie laukinukai, labiau prie ranku priprate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 04 15, 21:34)
ziurekit skelbimuose, buna dovanojamu ar uz simboline kaina 4u.gif is zmoniu perkant ziurkenukai nebuna tokie laukinukai, labiau prie ranku priprate mirksiukas.gif

Visiska tiesa, tik ir pas zmones neretai buna laikomi brolis su sese ir veisiasi jie tiek, kiek gamta leidzia bash.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2012 04 15, 20:59)
Visiska tiesa, tik ir pas zmones neretai buna laikomi brolis su sese ir veisiasi jie tiek, kiek gamta leidzia bash.gif

o yra kažkokių veisyklų, kaip pvz šunys, katės veisiami profesionaliai? googlinau, bet su mano išbandytais raktažodžiais nieko neradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 15 balandžio 2012 - 21:20