Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(Saulyte DD @ 2012 03 15, 21:12)
Įdomus dalykas.Tai dabar apsikamšė namučius ir miega. Mergaitės kiek kainuoja smėliukas?

Tos vatytes nedaug reikia, atplesiu gabaliuka, tai ja issitampo ir gaunasi daaaaug biggrin.gif smeliuko kaina priklauso nuo firmos, parduotuves.. perku pigesni is pet center 4u.gif paskutini karta uzmaciau 5 kg kibireli uz 11 Lt berods, bet daugiau tokio pigaus nemaciau g.gif tai 1 kg apie 4 Lt pigiausias berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 03 15, 14:16)
Sveiki, temele vel aptilo g.gif praeita savaite nupirkau saviskiams pataliukus i namuka, ta vatyte is kazkokiu ten medziagu, kad skrandziui nekenkia, jei ir suvalgo kazkiek bigsmile.gif pasiteiso sis pirkinys nerealiai thumbup.gif
user posted image

Kur pirkta?
Mano Mausas name negyvena.. o turi sau guoli po ratu susisukes g.gif Nu bet bele jam gerai..
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 03 19, 09:24)
Kur pirkta?
Mano Mausas name negyvena.. o turi sau guoli po ratu susisukes g.gif Nu bet bele jam gerai..

lotuliukas.gif suprasi ten juos....maniškė irgi ten mėgsta "slėptis". Vakar taip užsikasė namuko įėjimą, kad pati vos rado pro kur įeiti, oi juokėmės lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 03 19, 09:24)
Kur pirkta?

Pirkau Kretingoj, veterinarinej, Kikoj nepaziureja, bet tikriausiai turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 03 20, 17:31)
Laba smile.gif

Pirkau Kretingoj, veterinarinej, Kikoj nepaziureja, bet tikriausiai turetu buti g.gif

Yra Kikose netgi dviejų spalvų ir dviejų dydžių pakuotės. Labai geras daiktas žiurkėnams ta vata... ax.gif Ojei kartais nebus, paprašykit, kad užsakytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 20 kovo 2012 - 22:34
Sveikos merginos 4u.gif
nuo siandien namuose naujas ivaikintas gyventojas Sniegelis-Kardadantis bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 03 25, 23:36)
Sveikos merginos  4u.gif
nuo siandien namuose naujas ivaikintas gyventojas Sniegelis-Kardadantis  bigsmile.gif

Tai dabar du bachuriukus turesit bigsmile.gif ?
Cia gal tas is mazo transporteriuko, kur berods uz 15lt pardavinejo? Siaip labai simpatiskas gyventojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 26 kovo 2012 - 12:11
QUOTE(cile @ 2012 03 26, 12:10)
Tai dabar du bachuriukus turesit  bigsmile.gif ?
Cia gal tas is mazo transporteriuko, kur berods uz 15lt pardavinejo? Siaip labai simpatiskas gyventojas.

taip cia tas,vakar jau bande ikast kiauliui,tai tas dabar bandys atsiteist,na bet apsipras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 03 25, 23:36)
Sveikos merginos  4u.gif
nuo siandien namuose naujas ivaikintas gyventojas Sniegelis-Kardadantis  bigsmile.gif

Koks simpatiškas mažulis wub.gif . Aš irgi pagalvoju apie antrą mergytę, bet baiminuosi, kad labai pešis ir dar nuskriaus viena kitą g.gif

Mano Gražuolei vėl nagai užaugo, turbūt kirpsiu vėl. Kodėl ji to namo nedrąsko ir negraužia. Man žadėjo, kad jį sugriauš, bet nieko panašau. Net nagų nepasigalanda į jį. Miega užsikasusi tam namelyje, tik kai aš pašaukiu išlenda tinginėlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 27 kovo 2012 - 13:19
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 03 27, 13:16)
Koks simpatiškas mažulis  wub.gif . Aš irgi pagalvoju apie antrą mergytę, bet baiminuosi, kad labai pešis ir dar nuskriaus viena kitą g.gif

Mano Gražuolei vėl nagai užaugo, turbūt kirpsiu vėl. Kodėl ji to namo nedrąsko ir negraužia. Man žadėjo, kad jį sugriauš, bet nieko panašau. Net nagų nepasigalanda į jį. Miega užsikasusi tam namelyje, tik kai aš pašaukiu išlenda tinginėlė.

Mazulis dekingas 4u.gif ramus jis toks,kartu gyvena virtuvej su kiaulium,aisku narvai atskiri,tai galvojau triuksmaus naktim,bet nieko ziuriu sugyvena abu,vis arciau saldytuvo,nors gal tiesiog neapsiprato naujoj vietoj dar.
Atsakyti
Džungarų ferma doh.gif
user posted image
Kas namelyje gyvena?
user posted image
Vaizdas pro štai tą skylutę, pažymėtą raudona rodykle pirmoj foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 01 balandžio 2012 - 22:15
QUOTE(giekab @ 2012 04 01, 23:04)
Džungarų ferma  doh.gif

wau bigsmile.gif cia pacios sita ferma?
Atsakyti