Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(Saulyte DD @ 2012 02 27, 18:41)
Čia mūsų džiaugsmas  smile.gif "Gražuolė"
2-3 mėn.

tikra grazuole wub.gif
Atsakyti
Vėl kreipiuosi pagalbos, mano Sniegutis beveik nevalgo karta i dieną išlenda net neatsimerkia. Jis jau gan senas kažkur 3 metai... Aplink akytes pradėjo slink plaukai....Nežinau ką daryti. Aš nenoriu kad jis kankintūsi...
Atsakyti
[B]PADĖKIT PRAŠAU unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrute159: 04 kovo 2012 - 09:59
bandykit veterinaro klausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 28, 21:03)
tikra grazuole  wub.gif

Ačiu biggrin.gif
Prisipratinau jau savo Gražuolę ax.gif . Dabar kiekvieną rytą išlenda tik kai aš pakalbinu, vyras kvietė, bet neišlenda lotuliukas.gif .Net narvelį atidarius lipa man į ranką biggrin.gif koks džiaugsmas.
Dar atradom vieną skanėstą. Ekologišką smile.gif moliūgą paskutinį prapjovėme, o sėklas išdžiovinome, tai maniškė eina išproto dėl jų.
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 03 05, 19:54)
Ačiu  biggrin.gif
Prisipratinau jau savo Gražuolę ax.gif . Dabar kiekvieną rytą išlenda tik kai aš pakalbinu, vyras kvietė, bet neišlenda  lotuliukas.gif .Net narvelį atidarius lipa man į ranką  biggrin.gif koks džiaugsmas.
Dar atradom vieną skanėstą. Ekologišką  smile.gif moliūgą paskutinį prapjovėme, o sėklas išdžiovinome, tai maniškė eina išproto dėl jų.

Mano žiurkėnams moliūgo sėklos ir saulėgrąžos - taip pat didžiausias skanėstas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 03 05, 20:37)
Mano žiurkėnams moliūgo sėklos ir saulėgrąžos - taip pat didžiausias skanėstas.  smile.gif

pas mus tas pats drinks_cheers.gif
tik blyn visai laiko neturiu as su juo zaisti doh.gif
Dukrai neidomu.. jau sunys geriau.. o as viena zveri kalbinu.. nu savaitgali atsigriebsiu...nes per tuos darbus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 03 09, 11:43)
pas mus tas pats  drinks_cheers.gif
tik blyn visai laiko neturiu as su juo zaisti  doh.gif
Dukrai neidomu..

Pas tave dukryte dar maza, va mano dickei tik duok patampyt doh.gif viena namie stengiasi pasilikti, kad galetu imti ziurkius, kiek sirdis geidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 03 09, 12:00)
Pas tave dukryte dar maza, va mano dickei tik duok patampyt  doh.gif viena namie stengiasi pasilikti, kad galetu imti ziurkius, kiek sirdis geidzia biggrin.gif

Mano sūnus irgi stengiasi likti vienas, kad patampytu pelę doh.gif . Bet ji mano rankas labiausiai mėgsta.
Šiandien užsibuvo narvelis ant stalo prieš langą, tai žiūriu jau miega galvą iš namo iškišusi karšta turbūt. Dvi dienas nebuvau namie, pelė be vandens, maisto indelis ištrauktas ir narvelio, ot šeimyna, vargšė pelytė, be manęs ją nukankintu.
Atsakyti
Sveiki, temele vel aptilo g.gif praeita savaite nupirkau saviskiams pataliukus i namuka, ta vatyte is kazkokiu ten medziagu, kad skrandziui nekenkia, jei ir suvalgo kazkiek bigsmile.gif pasiteiso sis pirkinys nerealiai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 03 15, 14:16)
Sveiki, temele vel aptilo g.gif praeita savaite nupirkau saviskiams pataliukus i namuka, ta vatyte is kazkokiu ten medziagu, kad skrandziui nekenkia, jei ir suvalgo kazkiek bigsmile.gif pasiteiso sis pirkinys nerealiai thumbup.gif
user posted image

Įdomus dalykas.Tai dabar apsikamšė namučius ir miega. Na jau įsivaizduoju maniškė tai susitemptų kiek tik tilptu biggrin.gif . Nes dabar drožlėmis apsikamšė visą namą, praktiškai užsikasė doh.gif Mergaitės kiek kainuoja smėliukas? Maniškė kai panešioju rankose, ima voliotis po drožles kad kvapą nusivalytu lotuliukas.gif oi kaip juokinga, griūva ant nugaros kaip šuniukas ir trinasi.
Atsakyti
Mes turime dvi dziungariukes smile.gif Abieju labai skirtingi xarakteriai. Viena vos priejus griauzia grotas. I rankas jos nebandyk imti, ikas. Bet kai is narvo issimi, tai sustrumas ir gazdinimas dingsta. Tuomet nesikandzioja. Tik ant narvo dazu mazai liko smile.gif va tos kreidos visai negriauzia, o narvo sienas ir lubas net uzsilipus baisiai griauzia. Kita, tai geruole. Visai nekanda, pati mazesne, sviesiai pilka, is proto eia del siemku. Is ryto arba nakcia, jei saulegrazu neturi, atrodo, kad is proto isejo, varineja kaip uzsukta, aukstyn zemyn, i tara, vercias nuo stogo. Bet tik sempas pamato is karto apsiramina, bet daugiau nieko nenori valgyt.
Viena galima atidarius narva laikyt, niekur neina is jo, jei ir isimi taip ir taikos atgal, o kita tai keliauninke nori visur smile.gif

Atsakyti