Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 25, 12:36)
nerealiai grazus  wub.gif
o as kazkokiam staripsniuke skaiciau kad reikia.. logiskai galvojant reiktu jeigu jie nagiouku nenusizulina, nagai auga kaip ir visiems gyviems sutverimams ir gali deformuoti pedute.. as kirpsiu jeigu bus ilgi.. kol kas dar normaliai.

Ačiu už atsakymus. Palauksiu dar, gal veterinarui paskambinsiu g.gif . Man nepatinka, kažkaip keistai ima maistą į letenėles blink.gif

Šauni Jūsų temutė. Reiks čia dažniau apsilankyti. Mūsų džiaugsmelio vardas "Gražuolytė" taip sūnus pavadino lotuliukas.gif . Vakar iš draugės gavome naują didesnį "būstą", tai dabar džiaugiasi, duodasi po narvelį, visur landžioja, sienomis laipioja lotuliukas.gif gražu žiūrėti smile.gif .
Liko mažas narvelis, gal kam reikia, apynaujis, nuo kalėdų naudojome.
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 02 25, 20:32)
Ačiu už atsakymus. Palauksiu dar, gal veterinarui paskambinsiu g.gif . Man nepatinka, kažkaip keistai ima maistą į letenėles blink.gif
Šauni Jūsų temutė. Reiks čia dažniau apsilankyti. Mūsų džiaugsmelio vardas "Gražuolytė" taip sūnus pavadino  lotuliukas.gif . Vakar iš draugės gavome naują didesnį "būstą", tai dabar džiaugiasi, duodasi po narvelį, visur landžioja, sienomis laipioja  lotuliukas.gif  gražu žiūrėti smile.gif .
Liko mažas narvelis, gal kam reikia, apynaujis, nuo kalėdų naudojome.

gal čia jūsų pirmas auginamas žiurkėnas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 02 25, 21:12)
gal čia jūsų pirmas auginamas žiurkėnas?  blush2.gif

a prie ko cia.. ir as pirma auginu.. nu neskaitant vaikystes.. biggrin.gif
Atsakyti
kokie grazus balti dziungariukai wub.gif reiks man ir savo kada parodyt biggrin.gif
saulyte, maniskis vienas berniukas irgi ilgesnis uz mergaite. jis toks kulkos formos, o mergyte labiau apvali. manau kad tikrai dziungariukas pas jus biggrin.gif o del ko keista kad jis ima maista i leteneles? mano tai atsiseda pasiima maisto sedi ir griauzia is savo letenyciu g.gif taip kad nieko cia keisto...
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 02 26, 11:52)
kokie grazus balti dziungariukai wub.gif reiks man ir savo kada parodyt biggrin.gif
saulyte, maniskis vienas berniukas irgi ilgesnis uz mergaite. jis toks kulkos formos, o mergyte labiau apvali. manau kad tikrai dziungariukas pas jus biggrin.gif

Dėl žiurkėniuko veislės, aš abejojau, o ne saulytė ax.gif Vyras jį parduotuvėje pirko tai jam gyvą velnią galėjo įsiūlyti hihihi.gif Reikės prisiruošti jo uodegytę išnagrinėti, kaip dovile.galdik patarė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 02 26, 12:28)
Dėl žiurkėniuko veislės, aš abejojau, o ne saulytė ax.gif Vyras jį parduotuvėje pirko tai jam gyvą velnią galėjo įsiūlyti hihihi.gif Reikės prisiruošti jo uodegytę išnagrinėti, kaip dovile.galdik patarė 4u.gif

oj sumaisiau doh.gif bet zinok, kad mano bernelis labai panasus i tavo is figuros smile.gif o jis grynai baltas?
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 02 26, 13:00)
oj sumaisiau doh.gif bet zinok, kad mano bernelis labai panasus i tavo is figuros smile.gif o jis grynai baltas?

Maniškis grynai baltas. Toje nuotraukoje prieš langą fotografuotas atrodo pilkokas blush2.gif Labai jis lakstė kol aš jį fotkinau, tai susivėlęs ir sušilęs. Reikės pafotografuoti kai išsičiustęs ir gražutis bus rolleyes.gif
Gal dėl to, kad baltas ir kelia man abejonių. Man tie pilkučiai labiau džiungariški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 02 25, 21:12)
gal čia jūsų pirmas auginamas žiurkėnas?  blush2.gif

taip pirmas augintinis, neskaitant suns auginto pas mama. keturis metus svajojau apie maza auginti. didele atsakomybe. pagaliau vaikai paaugo ir kaledoms pasidovanojome. svarsciau tarp degu ir dziungariuko ir geriau nusprendem pradeti nuo dziungariuko. mergyte sunus issirinko parduotuveje is daugybes. gerute ji pas mus, tik nosyte buvo nutrynusi i grotas, bet kai pakeitem i didesni narva atrado kitu uzsiemimu.
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 02 26, 13:23)
Maniškis grynai baltas. Toje nuotraukoje prieš langą fotografuotas atrodo pilkokas blush2.gif Labai jis lakstė kol aš jį fotkinau, tai susivėlęs ir sušilęs. Reikės pafotografuoti kai išsičiustęs ir gražutis bus rolleyes.gif
Gal dėl to, kad baltas ir kelia man abejonių. Man tie pilkučiai labiau džiungariški ax.gif

galbut, bet juk balta tureti tai egzotika wub.gif dauguma ir turi tuos pilkucius, ruducius ax.gif taip, kad nesijaudinkit, pas jus tikrai dziungariukas wub.gif
Atsakyti
Čia mūsų džiaugsmas smile.gif "Gražuolė"
2-3 mėn.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 02 27, 18:41)
Čia mūsų džiaugsmas  smile.gif "Gražuolė"

Kokia miela wub.gif spalvyte kaip musu pacano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 27, 22:56)
Kokia miela wub.gif spalvyte kaip musu pacano biggrin.gif

Ir man labai patinka spalvytė smile.gif ačiu už pagyrimus
Atsakyti