Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

Šiandien mano augintinių fotosesijos diena visus fotografavau 4u.gif tarp jų ir džungariukus:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 01 spalio 2011 - 20:13
QUOTE(giekab @ 2011 10 01, 22:13)
Šiandien mano augintinių fotosesijos diena visus fotografavau  4u.gif  tarp jų ir džungariukus:

Kiek daug, kokie gražūs smile.gif Kokios lyties?

Maniškiai du broliukai, pusantrų metų iki tol pragyvenę draugiškai, šį pavasarį ėmė ir susipjovė, vos vienas kitam gerklės neperkando; pasiaiškindavo santykius ir seniau, pačirkšdavo ir tiek, bet tąkart, o tiksliau keliskart sukandžioję kaklo ir pilvo srity viens kitą nemenkai buvo, tai kiekvienas gavo po antibiotikų kursą ir apgyvendinau atskirai smile.gif Smagiau man buvo, kai jie kartu ir jiems gal įdomiau, bet kažkaip nebedrįsau kartu suleist po to incidento. Taip ir nežinau, kas ten jiems buvo užėję, nes erdvės tikrai daug, jūros kiaulytės narve gyveno dviese, kiekvienas savo ratuką turėjo ir t.t. Šiaip gal pavasaris galvon davė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2011 10 02, 19:51)
Kiek daug, kokie gražūs smile.gif Kokios lyties?

Maniškiai du broliukai, pusantrų metų iki tol pragyvenę draugiškai, šį pavasarį ėmė ir susipjovė, vos vienas kitam gerklės neperkando; pasiaiškindavo santykius ir seniau, pačirkšdavo ir tiek, bet tąkart, o tiksliau keliskart sukandžioję kaklo ir pilvo srity viens kitą nemenkai buvo, tai kiekvienas gavo po antibiotikų kursą ir apgyvendinau atskirai smile.gif Smagiau man buvo, kai jie kartu ir jiems gal įdomiau, bet kažkaip nebedrįsau kartu suleist po to incidento. Taip ir nežinau, kas ten jiems buvo užėję, nes erdvės tikrai daug, jūros kiaulytės narve gyveno dviese, kiekvienas savo ratuką turėjo ir t.t. Šiaip gal pavasaris galvon davė smile.gif

Labai smagu kad parašėt. ax.gif
Pas mane visi keturi broliukai. Jie irgi mėgsta aiškintis santykių baisiai čirkšdami, ypač nakties metu tas girdėt. Kartais dieną matau 3 žiurkėnukai namelyje miega, o vienas pilkutis atskirai nuo kitų dėžės kampe. Po kiek laiko jau vėl visi drauge. vakarais pasoviai su ratuku žaidžia, dažniausiai vienas, o kartais ir visi keturi. Gražu stebėti žiurkėnų gyvenimą.
Labiausiai mėgsta riešutus, saulėgrąžų ir moliūgų sėklas, kurias duodu tik kaip skanėstą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 02 spalio 2011 - 21:58
Kokie grazus jusu augintiniai as auginu ziauriei panasius ziurkeniukus tik kad tik viena balta turiu lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrute @ 2011 10 03, 17:11)
Kokie grazus jusu augintiniai as auginu ziauriei panasius ziurkeniukus tik kad tik viena balta turiu  lotuliukas.gif   ax.gif

o kiek iš viso turit? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 03 spalio 2011 - 18:38
Tirs grazuoliukus du pilkuciai dar maziai(apie 3 men).
Atsakyti
asaryte vis nurieda prisiminus savo dziungariuka verysad.gif
tokie protingi padariukai..
Atsakyti
Ieskom, gal kas turit baltu mazyliu ? arba nebutinai baltu wub.gif
Atsakyti
DOVANOJAMI:

2 žiurkėnai su narveliu Vilniuje:

http://www.skelbimai...iu-3958493.html
Atsakyti
Kaip suprast, kad džiungarytė laukiasi vaikučių g.gif ? Nusipirkau prieš 2 savaites. Pradžioj leidosi paimama, o dabar vis taikosi įkasti, jei prikiši pirštą unsure.gif . Apie paėmimą į rankas nėra ir kalbos verysad.gif . Gal, sakau, nusipirkau su turtu? Pirkau "Kikoj", narvelyje buvo trys žiurkėniukai. Pardavėja sakė, kad visos mergaitės. Bet gal galėjo suklysti? Tokia graži mūsų Lily, bet pikta verysad.gif
Atsakyti
As laikau berniuka ir mergaite staiga mergaite susdabejo (truputi) sieip visada
buvo truputi stambesne.Pradejo ziauriai pjauti patineli labai pikta ar ji NESCIA !!????PADEKIT
Atsakyti
Didelė tikimybė, kad nėščia jei kartu laikėt visą laiką smile.gif
Atsakyti