[quote=Prancuzyte,2012 02 23, 15:13]
Rodau savo "zveri'... vardu Mausas
Tik nzn kas Mausui yra.. nulipo i pirma auksta, po ratu sisivare ir sedi/miega.. is po saves visas granules isstumde.. ne laksto o letai lipa laiptais, bet pagrinde sedi.. kazkoks man jis keistas.. ar susirgo? [QUOTE]
Mano kai prie radijatoriaus būna labai aptingsta, įsikasa pro pjuvenas ir miegą. Plasmasė gi šaltesnė Pakeiskit narvelio būvimo vietą.
P.S. Geriau pjuvenas dėkit. Ar labai norėtumėt pati ant akmenų gyvent?
QUOTE(Edvinas:) @ 2012 02 23, 15:38)
Mano kai prie radijatoriaus būna labai aptingsta, įsikasa pro pjuvenas ir miegą. Plasmasė gi šaltesnė Pakeiskit narvelio būvimo vietą.
Nu nameli pas ji sienas siaip jau.
Jis sedi pjuvenas isskapstes ant plikos plastmases... tai kaip cia suprasti?
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 23, 15:34)
Nu nameli pas ji sienas siaip jau.
tai kas pas jus ne pjuvenos o granules ar jus dar atskirai ir pjuvenu imete? o siaip tai nematau ko cia jaudintis, jam gal patinka taip svarbu valgo, geria, begioja, yra energingas ir atrodo sveikas
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 23, 15:13)
Rodau savo "zveri'... vardu Mausas
Labai mielas "zveriukas" pagal tai, ka aprasei, viskas jam tvarkoj
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 23, 00:02)
GALIMA. Jumi apgavo. Jie maudosu smėlyje . Kaip šinšilos
Bet aš klausiau apie maudynes vandeny. Vaikas paklausė, ar galės peliuką vonioj išmaudyti
Nu jis nevalgo, negeria, nelaksto, nesuka ratuko ir taip nuo ryto.. sedi pirma auskte po ratu iskrapstes granules, tiesiai ant plikos palstmases.. taip visa diena. maciau kaip sunkiai ir letai lipo kopetelem i antra auskta..
Blem.. jau susiparinus esu ziauriai Kas jam gali but.. MB sako, kad ryte neberasim...
a juos vetai gydo..?
Blem.. jau susiparinus esu ziauriai Kas jam gali but.. MB sako, kad ryte neberasim...
a juos vetai gydo..?
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 23, 22:21)
Nu jis nevalgo, negeria, nelaksto, nesuka ratuko ir taip nuo ryto..
Blem.. jau susiparinus esu ziauriai
Blem.. jau susiparinus esu ziauriai
Pakentekit, o gal nakti atkus Maniskiai irgi iskasineja granules, namuke turi pjuvenu, tai ir tu puse net uz narvo ribu buna Beje, buvau idejus i sinsilu smeli, kaip fainai maudesi gaus su sinsilom dalintis maudykle ryt imesiu foto,dab jau tingiu keltis is lovos
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 24, 00:11)
Pakentekit, o gal nakti atkus Maniskiai irgi iskasineja granules, namuke turi pjuvenu, tai ir tu puse net uz narvo ribu buna Beje, buvau idejus i sinsilu smeli, kaip fainai maudesi gaus su sinsilom dalintis maudykle ryt imesiu foto,dab jau tingiu keltis is lovos
Nu zinokit.. as jau nieko nebe suprantu Nakti sita rata suko kaip be protis. paiilsi kelias minutes ir vel.. ir taip nuo 1 val. iki 5 kazkur. girdejau kad ir valge nes siureno maista. nu ir vistiek sedi po ratu i nam neina.. nu kas per biesas cia pasidare tai nzn
ko jam cia taip uzplauke..?
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 24, 08:01)
Nu zinokit.. as jau nieko nebe suprantu Nakti sita rata suko kaip be protis. paiilsi kelias minutes ir vel.. ir taip nuo 1 val. iki 5 kazkur. girdejau kad ir valge nes siureno maista. nu ir vistiek sedi po ratu i nam neina.. nu kas per biesas cia pasidare tai nzn
taigi sakiau ner ko jaudintis dziungarai dazniausiai diena miega, ilsisi, o nakti duodasi. bet visvien as siulau tas granules pakeist i pjuvenas gal per kietos jos jam ar ka
QUOTE(Princesė. @ 2012 02 24, 09:25)
taigi sakiau ner ko jaudintis dziungarai dazniausiai diena miega, ilsisi, o nakti duodasi. bet visvien as siulau tas granules pakeist i pjuvenas gal per kietos jos jam ar ka
nu blyn.. ar as neaiskiai kalbu ok, graznules i pjuvenas pakeisiu jau supratau.
Kodel jis name savo nesedi, visada sedejo? ten sienas...
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 24, 08:42)
nu blyn.. ar as neaiskiai kalbu ok, graznules i pjuvenas pakeisiu jau supratau.
tai gal pakeiskit siena ten o siaip nieko baisaus kad ir namuke nesedi, maniskiai budavo prie namuko kaip bomziukai miegodavo vakar saviske isvis radau uz namuko miegancia. gris jis i ta savo namuka, jus maziau pergyvenkit
QUOTE(Princesė. @ 2012 02 24, 09:05)
tai gal pakeiskit siena ten o siaip nieko baisaus kad ir namuke nesedi, maniskiai budavo prie namuko kaip bomziukai miegodavo vakar saviske isvis radau uz namuko miegancia. gris jis i ta savo namuka, jus maziau pergyvenkit
Tikrai nėra ko nerimauti, kad namuke nemiega. Aš saviškį irgi visur miegantį matau: ir namuke, ir už namuko, ir po ratuku Aš galvoju, kad namuke jis nemiega kai šilčiau būna. Vasarą mūsiškis visai namuke nemiegodavo, aš jam tiesiog įdėdavau šienuko guoliui susisukti. O žiemą, kai bute vėsiau, dažniausiai namuke miega