Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

[quote=Prancuzyte,2012 02 23, 15:13]
Rodau savo "zveri'... vardu Mausas wub.gif
Tik nzn kas Mausui yra.. nulipo i pirma auksta, po ratu sisivare ir sedi/miega.. is po saves visas granules isstumde.. ne laksto o letai lipa laiptais, bet pagrinde sedi.. kazkoks man jis keistas.. ar susirgo? unsure.gif [QUOTE]

Mano kai prie radijatoriaus būna labai aptingsta, įsikasa pro pjuvenas ir miegą. Plasmasė gi šaltesnė doh.gif Pakeiskit narvelio būvimo vietą. smile.gif

P.S. Geriau pjuvenas dėkit. thumbup.gif Ar labai norėtumėt pati ant akmenų gyvent?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas:): 23 vasario 2012 - 14:38
QUOTE(Edvinas:) @ 2012 02 23, 15:38)
Mano kai prie radijatoriaus būna labai aptingsta, įsikasa pro pjuvenas ir miegą. Plasmasė gi šaltesnė  doh.gif Pakeiskit narvelio būvimo vietą. smile.gif

P.S. Geriau pjuvenas dėkit.  thumbup.gif  Ar labai norėtumėt pati ant akmenų gyvent?

Nu nameli pas ji sienas siaip jau.
Jis sedi pjuvenas isskapstes ant plikos plastmases... tai kaip cia suprasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 23, 15:34)
Nu nameli pas ji sienas siaip jau.
Jis sedi pjuvenas isskapstes ant plikos plastmases... tai kaip cia suprasti?  g.gif

tai kas pas jus ne pjuvenos o granules g.gif ar jus dar atskirai ir pjuvenu imete? mastau.gif o siaip tai nematau ko cia jaudintis, jam gal patinka taip biggrin.gif svarbu valgo, geria, begioja, yra energingas ir atrodo sveikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 23, 15:13)
Rodau savo "zveri'... vardu Mausas  wub.gif

Labai mielas "zveriukas" wub.gif pagal tai, ka aprasei, viskas jam tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 23, 00:02)
GALIMA. Jumi apgavo. Jie maudosu smėlyje  smile.gif . Kaip šinšilos  mirksiukas.gif

Bet aš klausiau apie maudynes vandeny. Vaikas paklausė, ar galės peliuką vonioj išmaudyti bigsmile.gif

Atsakyti
Nu jis nevalgo, negeria, nelaksto, nesuka ratuko ir taip nuo ryto.. sedi pirma auskte po ratu iskrapstes granules, tiesiai ant plikos palstmases.. taip visa diena. maciau kaip sunkiai ir letai lipo kopetelem i antra auskta..
Blem.. jau susiparinus esu ziauriai verysad.gif Kas jam gali but.. MB sako, kad ryte neberasim...
a juos vetai gydo..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 23, 22:21)
Nu jis nevalgo, negeria, nelaksto, nesuka ratuko ir taip nuo ryto..
Blem.. jau susiparinus esu ziauriai  verysad.gif 

Pakentekit, o gal nakti atkus g.gif Maniskiai irgi iskasineja granules, namuke turi pjuvenu, tai ir tu puse net uz narvo ribu buna doh.gif Beje, buvau idejus i sinsilu smeli, kaip fainai maudesi wub.gif gaus su sinsilom dalintis maudykle hihihi.gif ryt imesiu foto,dab jau tingiu keltis is lovos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 24, 00:11)
Pakentekit, o gal nakti atkus g.gif Maniskiai irgi iskasineja granules, namuke turi pjuvenu, tai ir tu puse net uz narvo ribu buna doh.gif Beje, buvau idejus i sinsilu smeli, kaip fainai maudesi wub.gif gaus su sinsilom dalintis maudykle hihihi.gif ryt imesiu foto,dab jau tingiu keltis is lovos blush2.gif

Nu zinokit.. as jau nieko nebe suprantu schmoll.gif Nakti sita rata suko kaip be protis. paiilsi kelias minutes ir vel.. ir taip nuo 1 val. iki 5 kazkur. girdejau kad ir valge nes siureno maista. nu ir vistiek sedi po ratu i nam neina.. nu kas per biesas cia pasidare tai nzn doh.gif
ko jam cia taip uzplauke..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 24, 08:01)
Nu zinokit.. as jau nieko nebe suprantu  schmoll.gif Nakti sita rata suko kaip be protis. paiilsi kelias minutes ir vel.. ir taip nuo 1 val. iki 5 kazkur. girdejau kad ir valge nes siureno maista. nu ir vistiek sedi po ratu i nam neina.. nu kas per biesas cia pasidare tai nzn  doh.gif
ko jam cia taip uzplauke..? g.gif

lotuliukas.gif taigi sakiau ner ko jaudintis smile.gif dziungarai dazniausiai diena miega, ilsisi, o nakti duodasi. bet visvien as siulau tas granules pakeist i pjuvenas g.gif gal per kietos jos jam ar ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 02 24, 09:25)
lotuliukas.gif taigi sakiau ner ko jaudintis smile.gif dziungarai dazniausiai diena miega, ilsisi, o nakti duodasi. bet visvien as siulau tas granules pakeist i pjuvenas g.gif gal per kietos jos jam ar ka g.gif

nu blyn.. ar as neaiskiai kalbu verysad.gif ok, graznules i pjuvenas pakeisiu jau supratau.
Kodel jis name savo nesedi, visada sedejo? ten sienas...
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 24, 08:42)
nu blyn.. ar as neaiskiai kalbu  verysad.gif  ok, graznules i pjuvenas pakeisiu jau supratau.
Kodel jis name savo nesedi, visada sedejo? ten sienas...

tai gal pakeiskit siena ten smile.gif o siaip nieko baisaus kad ir namuke nesedi, maniskiai budavo prie namuko kaip bomziukai miegodavo lotuliukas.gif vakar saviske isvis radau uz namuko miegancia. gris jis i ta savo namuka, jus maziau pergyvenkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 02 24, 09:05)
tai gal pakeiskit siena ten smile.gif o siaip nieko baisaus kad ir namuke nesedi, maniskiai budavo prie namuko kaip bomziukai miegodavo lotuliukas.gif vakar saviske isvis radau uz namuko miegancia. gris jis i ta savo namuka, jus maziau pergyvenkit smile.gif

drinks_cheers.gif Tikrai nėra ko nerimauti, kad namuke nemiega. Aš saviškį irgi visur miegantį matau: ir namuke, ir už namuko, ir po ratuku smile.gif Aš galvoju, kad namuke jis nemiega kai šilčiau būna. Vasarą mūsiškis visai namuke nemiegodavo, aš jam tiesiog įdėdavau šienuko guoliui susisukti. O žiemą, kai bute vėsiau, dažniausiai namuke miega ax.gif
Atsakyti