Negirdejau, kad kas dziungarius maudytu tai dabar toks klausimas iskilo, kaip ziurkenuko narvelis atrodo, kad peliukas turi prasmirsti?? tai gal labai retai kada isvalo narvuka? maniskiai nesmirda
nu as manau jei jau labai ziauru kvapa skleidzia nieko tokio viena kart ismaudyt. bet pastoviai tai ne ne ne, taigi labai lengvai ja slapia perpusti gali ir viskas, ras viena diena kniupscia reikia narveli plauti, keisti pjuvenas ir t.t. o ne peliuka
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 22, 14:09)
Negirdejau, kad kas dziungarius maudytu tai dabar toks klausimas iskilo, kaip ziurkenuko narvelis atrodo, kad peliukas turi prasmirsti?? tai gal labai retai kada isvalo narvuka? maniskiai nesmirda
priziuri valo narva...bet jei tipo smirdi. nu nezinau man pasirode tai keistai...dar to buvau negirdejusi. as saviskio niekada neuosciau bet nuo tada uostau gal sakau rimtai jis ysmirsta...bet nieko neuzuodziu. bet as ir narvuka valau kas antra diena...
Kai pirkom žiurkėną, specialiai Kikoj paklausiau, ar galima maudyti. Pasakė, kad negalima
Mūsų peliukas jokio kvapo neturi, kvapai atsiranda kai narvelis ilgai nevalytas. Juk ir žmonės turi ne tik patys praustis, bet ir tualetą prasiplauti
Mūsų peliukas jokio kvapo neturi, kvapai atsiranda kai narvelis ilgai nevalytas. Juk ir žmonės turi ne tik patys praustis, bet ir tualetą prasiplauti
QUOTE(clasica @ 2012 02 22, 20:56)
Kai pirkom žiurkėną, specialiai Kikoj paklausiau, ar galima maudyti. Pasakė, kad negalima
GALIMA. Jumi apgavo. Jie maudosu smėlyje . Kaip šinšilos
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 23, 00:02)
GALIMA. Jumi apgavo. Jie maudosu smėlyje . Kaip šinšilos
Geras, sito nezinojau, reiks pameginti i sinsilu maudykle ideti, idomu, kaip reaguos
Iš pirmo kato gali ir nelisti, bet, apsipratus, maudysis su malonumu . O kikoj ką šneka 99 % reikia išmesti
Apie kiku pardaveju profesionaluma ir "patarimus", bent jau daugumos, tai as patyliu pas mus Plungej tai isvis kazkoks total kosmar ieskojau didelio talpumo plastmasines dezes ziurkenams laikyti (kokiu 12 l), bet radau tik kaip transporteri maziuka (buvo 1,5l ir 3l berods), klausiu gal atveza ar uzsakyt galetu, tai man isreze, kad laikymui yra visa kruva narvu, tai is ju koki ir pirk likau apsalus, nu koks jos reikalas, kur as ziurkenus laikysiu, as perku, ji parduoda. Dar vienas bajeris buvo anksciau cia, kai pirkau savuosius dziungariukus berna pirkom Klaipedoj, o sugryzus uzejom i "savo" kika mergaites paziuret, nes norejau baltos, o Klp nebuvo, nu ir ka jus manot, nepardave, nors buvo tipo cia per greit dauginasi, ir patinas gali ja susdraskyti, suesti ir isvis, sako, uztenka ir vieno ziurkeno, nes jie kuo puikiausiai po viena gyvena... nusispjoviau ir isejau is ten, kaip tik turejom kita diena reikalu Mazeikiuose, tai is ten ir parsigabenom mergaite sutaria kuo puikiausiai
Cia tik pora nuotykiu is "musiskes" kikos, buvo ir daugiau
Cia tik pora nuotykiu is "musiskes" kikos, buvo ir daugiau
Rodau savo "zveri'... vardu Mausas
Tik nzn kas Mausui yra.. nulipo i pirma auksta, po ratu sisivare ir sedi/miega.. is po saves visas granules isstumde.. ne laksto o letai lipa laiptais, bet pagrinde sedi.. kazkoks man jis keistas.. ar susirgo?
Va musu grozis
o cia Mauso draugai.. saugo ji visa para
Tik nzn kas Mausui yra.. nulipo i pirma auksta, po ratu sisivare ir sedi/miega.. is po saves visas granules isstumde.. ne laksto o letai lipa laiptais, bet pagrinde sedi.. kazkoks man jis keistas.. ar susirgo?
Va musu grozis
o cia Mauso draugai.. saugo ji visa para