Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

Negirdejau, kad kas dziungarius maudytu blink.gif tai dabar toks klausimas iskilo, kaip ziurkenuko narvelis atrodo, kad peliukas turi prasmirsti?? g.gif tai gal labai retai kada isvalo narvuka? maniskiai nesmirda schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane bekvapiai irgi.
Atsakyti
nu as manau jei jau labai ziauru kvapa skleidzia nieko tokio viena kart ismaudyt. bet pastoviai tai ne ne ne, taigi labai lengvai ja slapia perpusti gali ir viskas, ras viena diena kniupscia blink.gif reikia narveli plauti, keisti pjuvenas ir t.t. o ne peliuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 22, 14:09)
Negirdejau, kad kas dziungarius maudytu blink.gif tai dabar toks klausimas iskilo, kaip ziurkenuko narvelis atrodo, kad peliukas turi prasmirsti?? g.gif tai gal labai retai kada isvalo narvuka? maniskiai nesmirda schmoll.gif

priziuri valo narva...bet jei tipo smirdi. nu nezinau man pasirode tai keistai...dar to buvau negirdejusi. as saviskio niekada neuosciau bet nuo tada uostau gal sakau rimtai jis ysmirsta...bet nieko neuzuodziu. doh.gif bet as ir narvuka valau kas antra diena...
Atsakyti
Niekas nenorit pasirodyti? tongue.gif
Atsakyti
Kai pirkom žiurkėną, specialiai Kikoj paklausiau, ar galima maudyti. Pasakė, kad negalima schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Mūsų peliukas jokio kvapo neturi, kvapai atsiranda kai narvelis ilgai nevalytas. Juk ir žmonės turi ne tik patys praustis, bet ir tualetą prasiplauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Teisingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2012 02 22, 20:56)
Kai pirkom žiurkėną, specialiai Kikoj paklausiau, ar galima maudyti. Pasakė, kad negalima  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif 
Mūsų peliukas jokio kvapo neturi, kvapai atsiranda kai narvelis ilgai nevalytas. Juk ir žmonės turi ne tik patys praustis, bet ir tualetą prasiplauti  mirksiukas.gif

GALIMA. Jumi apgavo. Jie maudosu smėlyje smile.gif . Kaip šinšilos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 02 23, 00:02)
GALIMA. Jumi apgavo. Jie maudosu smėlyje  smile.gif . Kaip šinšilos  mirksiukas.gif

Geras, sito nezinojau, reiks pameginti i sinsilu maudykle ideti, idomu, kaip reaguos g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile.galdik: 23 vasario 2012 - 11:00
Iš pirmo kato gali ir nelisti, bet, apsipratus, maudysis su malonumu . O kikoj ką šneka 99 % reikia išmesti
Atsakyti
Apie kiku pardaveju profesionaluma ir "patarimus", bent jau daugumos, tai as patyliu doh.gif pas mus Plungej tai isvis kazkoks total kosmar doh.gif doh.gif ieskojau didelio talpumo plastmasines dezes ziurkenams laikyti (kokiu 12 l), bet radau tik kaip transporteri maziuka (buvo 1,5l ir 3l berods), klausiu gal atveza ar uzsakyt galetu, tai man isreze, kad laikymui yra visa kruva narvu, tai is ju koki ir pirk blink.gif likau apsalus, nu koks jos reikalas, kur as ziurkenus laikysiu, as perku, ji parduoda. Dar vienas bajeris buvo anksciau cia, kai pirkau savuosius dziungariukus smile.gif berna pirkom Klaipedoj, o sugryzus uzejom i "savo" kika mergaites paziuret, nes norejau baltos, o Klp nebuvo, nu ir ka jus manot, nepardave, nors buvo lotuliukas.gif tipo cia per greit dauginasi, ir patinas gali ja susdraskyti, suesti ir isvis, sako, uztenka ir vieno ziurkeno, nes jie kuo puikiausiai po viena gyvena... nusispjoviau ir isejau is ten, kaip tik turejom kita diena reikalu Mazeikiuose, tai is ten ir parsigabenom mergaite wub.gif sutaria kuo puikiausiai wub.gif
Cia tik pora nuotykiu is "musiskes" kikos, buvo ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Rodau savo "zveri'... vardu Mausas wub.gif
Tik nzn kas Mausui yra.. nulipo i pirma auksta, po ratu sisivare ir sedi/miega.. is po saves visas granules isstumde.. ne laksto o letai lipa laiptais, bet pagrinde sedi.. kazkoks man jis keistas.. ar susirgo? unsure.gif
Va musu grozis wub.gif
user posted image
user posted image
o cia Mauso draugai.. saugo ji visa para doh.gif
user posted image
Atsakyti