Nu jo, pritariu 100 %, linkiu jiems greit rasti naujus namucius
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 17, 23:52)
Nu jo, pritariu 100 %, linkiu jiems greit rasti naujus namucius
ačiū
Musu Mausas sian naujus namus gavo.. sedi dabar naujam namuke susikuites.. reiks pafotkint, imesiu cia parodyt koki zveri turim
Butinai lauksim nuotraukyciu to "zveries"
Aha laukiam. Reiks man savo dar pafotografuot..
P.S. Buvau įpylęs į butelio kamštelį aliejaus jiems biški, ryte žiūriu laksto tinginiukas sau, paskui po puse minutės aliejus išpiltas ir tinginiukas dingęs . Pridarė škadų ir dingo . Galiausiai po to išlenda visas šlapias, pjuvenom aplipęs.. kaip man dabar jį nupraust?
P.S. Buvau įpylęs į butelio kamštelį aliejaus jiems biški, ryte žiūriu laksto tinginiukas sau, paskui po puse minutės aliejus išpiltas ir tinginiukas dingęs . Pridarė škadų ir dingo . Galiausiai po to išlenda visas šlapias, pjuvenom aplipęs.. kaip man dabar jį nupraust?
O kam to aliejaus jam davei ? Gerai, kad nepasiūlei alaus su rūkyta žuvim
Aliejaus nenuplausi, riebalai gi
Aliejaus nenuplausi, riebalai gi
Aliejaus niekaip nenuplausi, žiūrėk, kad alergija kokia neišlystų, nes oda negalės kvėpuot per riebalus....
ar tai normalu? drauge dziungariuka turi jau apie metai laiko,as ysigijau tik 4 menuo...mes su ja kalbames apie juos,kaip jie durnavoja ir tt. ji manes klause...maudai savo pele likau apsalus,sakau tai kam ja maudyti,ai sako smirda tai ismaudau su sampuniuku sako paskui labai graziai laksto kad nudziutu... tai taip iskilo klausimas cia ar ji "durna" kad maudo ar as "durna kad nemaudau... vis del to nesenei laikau jy tai daug apie juos nezinau...bet peliuke maudyti? kazkaip man keista ir net nesautu y galva...