Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

Nu jo, pritariu 100 %, linkiu jiems greit rasti naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 17, 23:52)
Nu jo, pritariu 100 %, linkiu jiems greit rasti naujus namucius 4u.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Narvas dabartinis 34x28x53

Giekab mažai tikimybės, kad juos kas ims, nes vis dėl to jie yra paaugę, o visi nori jaunų... sad.gif
Atsakyti
Musu Mausas sian naujus namus gavo.. sedi dabar naujam namuke susikuites.. reiks pafotkint, imesiu cia parodyt koki zveri turim biggrin.gif
Atsakyti
Butinai lauksim nuotraukyciu to "zveries" biggrin.gif
Atsakyti
Aha laukiam. Reiks man savo dar pafotografuot.. 4u.gif

P.S. Buvau įpylęs į butelio kamštelį aliejaus jiems biški, ryte žiūriu laksto tinginiukas sau, paskui po puse minutės aliejus išpiltas ir tinginiukas dingęs biggrin.gif. Pridarė škadų ir dingo biggrin.gif. Galiausiai po to išlenda visas šlapias, pjuvenom aplipęs.. biggrin.gif kaip man dabar jį nupraust? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas:): 18 vasario 2012 - 18:13
O kam to aliejaus jam davei doh.gif ? Gerai, kad nepasiūlei alaus su rūkyta žuvim

Aliejaus nenuplausi, riebalai gi doh.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau, kad nuo aliejaus blizga kauliukas, o jisai ne laižė ji, o maudėsi jame.. sad.gif
Atsakyti
Aliejaus niekaip nenuplausi, žiūrėk, kad alergija kokia neišlystų, nes oda negalės kvėpuot per riebalus....

Atsakyti
Gal issilaizys per laiką.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
ar tai normalu? drauge dziungariuka turi jau apie metai laiko,as ysigijau tik 4 menuo...mes su ja kalbames apie juos,kaip jie durnavoja ir tt. ji manes klause...maudai savo pele doh.gif likau apsalus,sakau tai kam ja maudyti,ai sako smirda tai ismaudau su sampuniuku sako paskui labai graziai laksto kad nudziutu... tai taip iskilo klausimas cia ar ji "durna" kad maudo ar as "durna kad nemaudau... vis del to nesenei laikau jy tai daug apie juos nezinau...bet peliuke maudyti? g.gif kazkaip man keista ir net nesautu y galva...
Atsakyti