Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 17, 19:26)
hmm, kaip idomiai g.gif  maniskiai pirmiausia puola prie saulegrazu, jei yra ju maiste, abu graziai issilukstena, del to ir paklausiau, nes moliugu seklu tiesiog neduodu..
kaip suprasti nesugeba pats islukstenti? isvis nelukstena (paemes numeta) ar tiesiog kramto, bet neislukstena iki galo?
o kaip jis valgo kita kieta maista? g.gif tikriausiai zinot, kad ju dantukai auga visa gyvenima, tad narve turi buti mineralas grauzimui, kokiu nedideliu sakeliu, kad dilintusi dantukai 4u.gif

Mineralas yra. tik jis ji labai retai pakramsnoja. taip turi but ?
Jis kraiko granulytes tas smulkina daznai.
Jis ima viska i savo leteneles.. ir moliuga bando.. maciau ten ji bande griauzti.. o saulegrazas..irgi tampe, bet isluksteno ar ne nzn.. nes as jam ju islukstentu daviau, tai jis gal poreikio pats lukstenti neturi ? g.gif
Bet jis viska uz zandu kemsa, cia taip turi but ar ne? biggrin.gif
Labiausiai tai jis batona valgo.. nu ir sian kai daviau lukstentu geriu, tai ten dejo kiek tilpo.. o jie persivalgyt gali? g.gif
Sorry, gal ir kvaili man klausimai.. bet tikrai nieko neismanau apie juos.. doh.gif skaiciau ta bendra info..bet kai ugini zveri daug klausimu iskyla ax.gif
Ryt vaziuosim jam naujo rumo pirkti, nes dabartinis akivaizdziai mazokas smile.gif
ir dar, as kai ranka ikisu i jo narva, ten maistelio idet ir t..t. tai jis lipa man per ranka ir vis bando pakramsnot.. cia jis piktas ar ka? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ziurkenai jau tokie yra, prisikemsa pilnus zandus, tempia i namuka, issispjaudo, paskui valgo smile.gif
Daug saulegrazu neduokit, jos skanestai mirksiukas.gif
Kandziojasi ir maniskiai, bet neskaudziai, jie taip tyrineja aplinka biggrin.gif
Atsakyti
Batoną tik džiovintą duokit. daug neduokit, nes nutuks, o priedo jame ir taip nieko naudingo nėra . Nauda tik, kad dantys pasizulina kažkiek
Atsakyti
o kiek saulegrazu yra daug ? g.gif
o tai ka geriausiai duoti valgyt jam, jis to savo maisto nelabai valgo schmoll.gif
Atsakyti
ziurkenams negalima suriu, astriu produktu, taip pat su cukrumi (saldainiai, sokoladas), as kartais duodu gabaleli virto kiausinio (verdam koki karta i savaite), galima virtos bulves be druskos, vistienos virtos irgi be druskos, darzoviu (maniskiai megsta labai morkas). Jei nevalgo pirktinio misinio ziurkenams, bandykit kita nupirkti, jie skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Gal reiktų man tą savo dabartinį narvą parduot ir pirkt šita pirmą?

Patarkit.
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 17, 21:06)
ziurkenams negalima suriu, astriu produktu, taip pat su cukrumi (saldainiai, sokoladas), as kartais duodu gabaleli virto kiausinio (verdam koki karta i savaite), galima virtos bulves be druskos, vistienos virtos irgi be druskos, darzoviu (maniskiai megsta labai morkas). Jei nevalgo pirktinio misinio ziurkenams, bandykit kita nupirkti, jie skiriasi 4u.gif

Aciu, siek tiek sviesiau dabar bigsmile.gif
QUOTE(Edvinas:) @ 2012 02 17, 21:24)
Gal reiktų man tą savo dabartinį narvą parduot ir pirkt šita pirmą?

Patarkit.

o tai kuo senasis namas blogas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 17, 21:27)
Aciu, siek tiek sviesiau dabar  bigsmile.gif

o tai kuo senasis namas blogas?  g.gif

Vis ieškau geresnio. doh.gif
Atsakyti
Edvinai, tavo gi panasus narvelis smile.gif o kokie ismatavimai?
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 17, 18:45)
gauti negalima suniui.. su dokumentais "gimstama"  biggrin.gif 

Klausimas man vel... ar ziurkenukai patys issilukstena moliugu ir saulegrazu lukstus? g.gif maniski pats nesugeba.. as islukstent jam turiu.. tada griebia kaip pasiutes.. letena per grotas iskises makaluoja  biggrin.gif
ir siaip man  toks jausmas kad tuo maistu kur pardei jam pirkom netinka, nepatinka nzn... sian batono, morkos, saulegrazu ir moliugu seklu pakando.. duodas kaip laukinis.. sienom ir lubom narvo varineja  blink.gif toks jausmas kad needes sedejo  g.gif

Maniškiai išsilukštena tiek saulėgrąžas tiek moliūgų sėklas. Gal jūsiškis dar labai mažas? Pabandykit nelukštentas duot, prie gero greit priprantama

QUOTE(MeiLLi @ 2012 02 17, 20:47)
Batoną tik džiovintą duokit.  daug neduokit, nes nutuks, o priedo jame ir taip  nieko naudingo nėra . Nauda tik, kad dantys pasizulina kažkiek

MeiLLi ir visi kiti biggrin.gif , gelbėkit mane nuo džungarų, šianakt buvo visai baisu - visą naktį čirškavimai nesiliovė doh.gif dar tas atskirtasis toks apatiškas - nenori nei rato nieko, dar gerai bent kad ėda unsure.gif O iš likusios trijulės pasirodo dabar tas pilkasis peštukas kenčia, ramybės neturi- skriaudžia jį kažkuris iš baltų (rašau kažkuris nes iš išvaizdos neskiriu kur kuris), nejaugi reiks man juos visus po vieną išskirstytus laikyt - ko labiausiai ir bijojau imdama auginti 4 broliukus ir tikėdamasi, kad iki pat gyvenimo galo jie nugyvens gražiai be kruvinų peštynių. O dabar jau prie to link einu - vieną pilkutį atskyriau prieš pora dienų, dabar jau ruošiuos kitą unsure.gif Po šito auginimo žiurkėnų padėsiu didelį tašką - nemėgstu peštukų gyvūnų - ne ne ne schmoll.gif

Jei vis tik atsirastų kas norėtų paimti iš manęs džungariukų kreipkitės per až arba čia į temą rašykit, nes bais jau nenoriu apsikraut kambario žiurkėnų narvais... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 17 vasario 2012 - 22:40
giekab, jetau, kaip nesmagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif o ka zadat daryt? dovanosit? ar dar meginsit kartu suleist? siaip ir pas maniskius buna tu cirskavimu naktimis ir gan garsiu, bet jokio kraujo, nieko, mano dama tikra princese, jau nemegink prisiliest, tuoj cirskia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 02 17, 23:41)
giekab, jetau, kaip nesmagu 4u.gif  4u.gif  4u.gif o ka zadat daryt? dovanosit? ar dar meginsit kartu suleist? siaip ir pas maniskius buna tu cirskavimu naktimis ir gan garsiu, bet jokio kraujo, nieko, mano dama tikra princese, jau nemegink prisiliest, tuoj cirskia doh.gif

kol tik čirškavo aš ir jų neskyriau, bet kai įvyko peštynės iki kraujų - po to ir atskyriau pirmąjį pilkutį - dabar jau jo nebepriima kiti schmoll.gif
Tai va ir galvoju geresnis variantas atiduot kitiems geriems žmonėms, nei apsistatyt kambarį žiurkėnų narvais. 4u.gif
Atsakyti