Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

QUOTE(Princesė. @ 2012 02 12, 13:43)
Vilniuje kikoj toks naujas kainuoja 45 gal g.gif as turiu toki pati, nu naudoto uz 50 nepirkciau blink.gif Edvinai, apgavo tave unsure.gif

Gal ismatavimai kitokie? Šitas tai 35x28x53 cm. Kai pirkau tai pilną maišą šieno gavau, pašaro, ratą ir dar ten...

P.s. Šiandien pirkau tą uzdarą ratą, bet nepasako jie man ar patinka jiems ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinas:) @ 2012 02 12, 18:08)
Gal ismatavimai kitokie? Šitas tai 35x28x53 cm. Kai pirkau tai pilną maišą šieno gavau, pašaro, ratą ir dar ten...

P.s. Šiandien pirkau tą uzdarą ratą, bet nepasako jie man ar patinka jiems ar ne smile.gif

http://skelbimai.dra...g...w&Id=241967 toks toks. Ratas, girdykla, indukas pašarui, namelis prie narvo priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 12 vasario 2012 - 18:06
Netoks
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 02 12, 19:04)

Taip taip - narvai cia labai viliojanciom kainom, betgi jie Vilniuj sad.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Pas mane šiandien tyško kraujai, kai vienas pilkis pešė kitą. doh.gif Pirmą kartą taip susipešė verysad.gif Tai viskas pasakiau gana man tų peštynių, dabar nuskriaustąjį perkrausčiau kitur gyventi. Gal kas norėtų pilką džungariuką auginti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 14 vasario 2012 - 23:18
Turim patys..
Atsakyti
QUOTE(Edvinas:) @ 2012 02 15, 14:25)
Turim patys..

kad tu turi nereiskai kad kiti turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2012 02 15, 00:09)
Pas mane šiandien tyško kraujai, kai vienas pilkis pešė kitą. doh.gif Pirmą kartą taip susipešė  verysad.gif  Tai viskas pasakiau gana man tų peštynių, dabar nuskriaustąjį perkrausčiau kitur gyventi. Gal kas norėtų pilką džungariuką auginti?  blush2.gif

O ne geriau atiduot peštuką? Gyveno sau vis tiek laiko ramiai... O sako džiungarai nėra peštukai...
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 02 15, 14:13)
O ne geriau atiduot peštuką? Gyveno sau vis tiek laiko ramiai... O sako džiungarai nėra peštukai...

oj dziungarai tikrai pestukai... maniskiai atskiruose narveliuose gyvena, o ir per grotas sugebas viens ant kito pacypaut... biggrin.gif
Atsakyti
Patineliai abu?
Atsakyti
QUOTE(Edvinas:) @ 2012 02 15, 20:25)
Patineliai abu?

Pas giekab keturi broliukai džiungariukai
Atsakyti