Sveikinu su naujais seimos nariais kokiu spalvyciu?
Papildyta:
koki narveli pirkai? as kaip tik siuo metu dairausi naujo, didesnio.
Papildyta:
koki narveli pirkai? as kaip tik siuo metu dairausi naujo, didesnio.
Abu tokie burundutiski, vienas vos sviesesnis, sunku labai atskirt.. Narvas tai pas mane maždaug toks, tik lenktu stogu... Sunku rast tinkamą ir už gerą kainą..
http://www.kika.lt/i...itemId=51537078
http://www.kika.lt/i...itemId=51537078
Per didelės nuotraukos. Aš keliu per www.radikal.ru, nuotraukų dydį renkuos - 640
Edvinai, grazus tavo augintiniai
Taigi mano dama nescia, tik nezinau tiksliai kiek laiko, tai neaisku, kada cia uzderes maziuku bet pilvuke jau smarkiai juda puse namo uzbombarduota maistu, tai jau bijau ir lysti, o vdrug ryt ar poryt gimdys, tai neseniai valiau, sakiau dab nevalysiu..
Taigi mano dama nescia, tik nezinau tiksliai kiek laiko, tai neaisku, kada cia uzderes maziuku bet pilvuke jau smarkiai juda puse namo uzbombarduota maistu, tai jau bijau ir lysti, o vdrug ryt ar poryt gimdys, tai neseniai valiau, sakiau dab nevalysiu..
jei tik viskas gerai bus, butinai imesiu nuotraukyciu
man irgi idomu is kur jus zinot, kad ten pilve spardos? maniske kai nestuke buvo, tai pastebejau tik paskutine diena, kai jau ispampes pilvas buvo ir speniukai pasimate.
beje, del mano mirusio ziurkeno... as maniau, kad ten mire mamyte, o pasirodo ten sunelis jie gyveno kartu, abu identiski buvo. tik mama vos vos didesne. mazylis po mirties matyt kiek "issipute" todel man pasirode, kad ten mama po dvieju dienu sugalvojau paziuret ar tikrai mama mire, o gi ziuriu tarpkojyciu skylute, o ne pimpukas
beje, del mano mirusio ziurkeno... as maniau, kad ten mire mamyte, o pasirodo ten sunelis jie gyveno kartu, abu identiski buvo. tik mama vos vos didesne. mazylis po mirties matyt kiek "issipute" todel man pasirode, kad ten mama po dvieju dienu sugalvojau paziuret ar tikrai mama mire, o gi ziuriu tarpkojyciu skylute, o ne pimpukas
Nu ka as zinau, tiesiog rankose kai laikiau, tai visas pilvas banguoja, be to, jau antra savaite, kaip nebebuna slapia sikna (pateles kas 3-5 dienos vakarais buna vaisingos ir teka gleives)..