Įkraunama...
Įkraunama...

Džiungarijos žiurkėnai

Vakar du džiunguriukus nusipirkau. tongue.gif Sakė, kad abu patinėliai, bet žiūrėsim čia kaip bus.. smile.gif Jei kokioms panelėms reiks bachuriukų - paskolinsiu smile.gif Pet Center akropolį pirkau :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas:): 30 sausio 2012 - 19:34
Sveikinu su naujais seimos nariais 4u.gif kokiu spalvyciu?
Papildyta:
koki narveli pirkai? as kaip tik siuo metu dairausi naujo, didesnio.
Atsakyti
Abu tokie burundutiski, vienas vos sviesesnis, sunku labai atskirt.. 4u.gif Narvas tai pas mane maždaug toks, tik lenktu stogu... Sunku rast tinkamą ir už gerą kainą.. verysad.gif
http://www.kika.lt/i...itemId=51537078
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas:): 30 sausio 2012 - 22:04
Va nuotraukytės: 4u.gif

Tinginiukas:
user posted image

user posted image

Ir Bernardas:

user posted image

user posted image

Linksma žiūrėt kaip jie draugiškai dėl rato pykstasi . biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas:): 31 sausio 2012 - 16:04
Per didelės nuotraukos. Aš keliu per www.radikal.ru, nuotraukų dydį renkuos - 640
Atsakyti
Jau nebepakeisiu...
Atsakyti
Edvinai, grazus tavo augintiniai wub.gif
Taigi mano dama nescia, tik nezinau tiksliai kiek laiko, tai neaisku, kada cia uzderes maziuku g.gif bet pilvuke jau smarkiai juda wub.gif puse namo uzbombarduota maistu, tai jau bijau ir lysti, o vdrug ryt ar poryt gimdys, tai neseniai valiau, sakiau dab nevalysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile.galdik: 02 vasario 2012 - 17:19
Sveikinu su ateinančiais maziukais. smile.gif Norėčiau, kad mano kuris iš bernu pana geriau būtų. :/ Kai iš apačios pasižiūri abu lyg ir vienodi. Va ir dabar laksto abu..

P.S. Kai atsives nuotraukų prašom smile.gif
Atsakyti
jei tik viskas gerai bus, butinai imesiu nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
O kaip žinot kada nėščia ta dziungariuke?
Atsakyti
man irgi idomu is kur jus zinot, kad ten pilve spardos? biggrin.gif maniske kai nestuke buvo, tai pastebejau tik paskutine diena, kai jau ispampes pilvas buvo ir speniukai pasimate.
beje, del mano mirusio ziurkeno... as maniau, kad ten mire mamyte, o pasirodo ten sunelis unsure.gif jie gyveno kartu, abu identiski buvo. tik mama vos vos didesne. mazylis po mirties matyt kiek "issipute" todel man pasirode, kad ten mama unsure.gif po dvieju dienu sugalvojau paziuret ar tikrai mama mire, o gi ziuriu tarpkojyciu skylute, o ne pimpukas rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ka as zinau, tiesiog rankose kai laikiau, tai visas pilvas banguoja, be to, jau antra savaite, kaip nebebuna slapia sikna (pateles kas 3-5 dienos vakarais buna vaisingos ir teka gleives)..
Atsakyti