Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 28, 11:27)
buvo laikas, kai man jis labai patiko, o veliau brrr koks pasidare nemielas  doh.gif ir nezinau kaip man ziuretusi filmas su juo. Ypac,jei filmas apie jausmus.  ax.gif

na man jis vistiek ir dabar brrr, bet pasiekimas mano toks, kad visgi pradejau ziureti filma su jo vaidyba.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 09 28, 08:16)
Tas ''kontraktas'' jau erzina, nėsčia , vagia dokumentus už kuriuos viens du nužudytų ir taškas, gyvena tam bute kurį susekti manau labai paprasta, na nesąmonė erzinanti  cool.gif , bet žiūrėt pabaigsiu  laugh.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 28, 09:24)
sutinku, kad sitam serijale daug kureju nesamoniu padaryta. Gali ne tik ja susekti, pas rusus mafija dirba tikrai ne atmestinai, namiskius gali paimt, gali nudobt ir viskas. Cia biski pasaka, gal todel, kad jis nera ilgas. Ilguose filmuose buna arba smulkiai viskas, arba istempta ir rodoma apie nieka.... Na nuo kureju priklauso daug.
Sitam serijale man daug to, ko netikiu, kad buna realybeje.

Aš tai manau, kad labai gilintis neverta, juk tie serialai yra, pažiūrėjai-pamiršai. Čia tas pats kaip filmuose apie tarybinius laikus, kur rodo bendrabučius su plastikiniais langais ir durimis biggrin.gif yra labai daug perdėtų dalykų, dėl to ir filmas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2011 09 28, 13:03)
Aš tai manau, kad labai gilintis neverta,

Sutinku, as ir taip manau, todel nesigilinu ir nesivarginu, nes jei pradeciau gilintis, tai vaje kiekvienam filme, seriale tikrai atrasciau kabliuku, svarbiausia beziurint kaifuoti ir jausti malonuma, o visa kita mergaites- niekai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 28 rugsėjo 2011 - 12:16
QUOTE(visgi @ 2011 09 28, 13:14)
Sutinku, as ir taip manau, todel nesigilinu ir nesivarginu, nes jei pradeciau gilintis, tai vaje kiekvienam filme, seriale tikrai atrasciau kabliuku, svarbiausia beziurint kaifuoti ir jausti malonuma, o visa kita mergaites- niekai

as irgi neanalizuoju, tiesiog si syki kazkaip labai analizuojasi man sitas filmas. Fainas man jis labai ir aktoriai super ir man tas melodraminis siuzetas fainas toks, o dar kai aktorius toks, kad padusauju wub.gif ...
Manau, kad viskas todel, kad ne 100 seriju, bando sutalpint viska ka sumaste sitam filme ir todel gaunasi tokie neatitikimai.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 22:28)
nu nesuprantu ar jus neziurit 'Танец нашей любви'
ar nepatinka, kad jokiu aptarimu , nei emociju , kaip su Masa  mirksiukas.gif  O as nuo jo kaifuoju, grazumelis thumbup.gif

manęs neužkabino, kelias dalis pažiūrėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2011 09 28, 14:02)
manęs neužkabino, kelias dalis pažiūrėjau  g.gif

Peržiūrėjau labai greit, vis perkeldama laiką greit pirmyn, nepatiko ir man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2011 09 28, 15:02)
manęs neužkabino, kelias dalis pažiūrėjau  g.gif

Man labai patiko , ir dar kolkas patinka, labai gera , nuostabi aktore mociute,ne tik grazi , bet ir tokia silta, o ir pagrindiniai herojai jaunesni nei as, matyt, tai man labai priimtina tongue.gif
ziuriu jau 7 Masos pilvelio istorijos serija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 28 rugsėjo 2011 - 15:08
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 28, 16:07)
Man labai patiko , ir dar kolkas patinka, labai gera , nuostabi aktore mociute,ne tik grazi , bet ir tokia silta, o  ir pagrindiniai herojai jaunesni nei as, matyt, tai man labai priimtina tongue.gif
ziuriu jau 7 Masos pilvelio istorijos serija smile.gif

o as siandien velai grysiu, tai turbut nakti ziuresiu doh.gif nes taip noriu pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 09 28, 07:16)
Tas ''kontraktas'' jau erzina, nėsčia , vagia dokumentus už kuriuos viens du nužudytų ir taškas, gyvena tam bute kurį susekti manau labai paprasta, na nesąmonė erzinanti  cool.gif , bet žiūrėt pabaigsiu  laugh.gif

Man labiau ''Katia'', ''Ja vernus'' ir kiti panašūs patinka. Tokie girebiantys už širdies  ax.gif

Gal kas zinot kur butu imanoma pasiziureti online "Ja vernus"? Kiek radau puslapiu, bent jau pirma serija labai atsilieka vaizdas nuo garso, per didele painalyne doh.gif
O Kontraktas ir man labai jau netikroviskas, nors aisku, dauguma tokiu, bet sitame irgi visokiu liapsusu pilna, kaip.. kabinete pilna konfidencialios informacijos, o kabinetas atrakintas ir net raktai palikti nuo seifo, svarbus pokalbiai visad vyksta prie atviru duru, niekas nieko nezino, uztai Marija viska girdi, viska supranta doh.gif
Bet ir as pabaigsiu ziureti, tiek beliko..
Atsakyti
Aa joooprst (cia mano toks keiksmazodis) na ir vriedna ta jo zmona. (nes maciau kad sekancioj serijoj linki kad ta Masha numirtu),ir labai nepatiko kai su tuo neigaliu zmogumi is auksto bendravo, nes kai pagalvoji tai tikrai liga nesirenka juk nei amziaus nei socialinio statuso ir t.t.
Cia as kalbu apie Условия контракта , nes tik ka baigiau ziureti 7-ta serija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 28 rugsėjo 2011 - 19:21
Palauks tas kontraktas. Žiūriu tęsinį " Kliuči ot ščastja" ir laukiu sekančių serijų. Jau pabaiga artėja,tai visi jau turėtų gauti ko nusipelnę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 28, 20:38)
Palauks tas kontraktas. Žiūriu tęsinį " Kliuči ot ščastja" ir laukiu sekančių serijų. Jau pabaiga artėja,tai visi jau turėtų gauti ko nusipelnę  ax.gif

O as atvirksciai dar nepradejau ziureti.
Sita Условия контракта pabaigsiu, o tada jau kibsiu i Ключи от счастья
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 28 rugsėjo 2011 - 20:02