Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

''Доктор в немецкой клинике объясняет Олегу, что его жена совершенно здорова. Гормональный сбой вызван приемом противозачаточных препаратов. ''
4u.gif tai as ir sakau , kad ji sveika, neturi jokio genetinio susirgimo, o tik nuo hormonu...
tuoj turetu ideti 6 serija.O gal kuri jau ziurit?
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 14:19)
''Доктор в немецкой клинике объясняет Олегу, что его жена совершенно здорова. Гормональный сбой вызван приемом противозачаточных препаратов. ''
4u.gif tai as ir sakau , kad ji sveika, neturi jokio genetinio susirgimo, o tik nuo hormonu...
tuoj turetu ideti 6 serija.O gal kuri jau ziurit?

tai bus cia ta daktare is privacios kl. pridirbusi jai su kontraceptikais.
Atsakyti
nu ka 4u.gif jau ziurim 6 serija clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 16:17)
nu ka 4u.gif jau ziurim 6 serija clap.gif

as tik vakare matysiu po darbu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 27, 17:32)
as tik vakare matysiu po darbu  verysad.gif

nieko neprarasit smile.gif geriau jau darbe sedet, nei kaip as su sloga tupiu namuose, net neiškalbu...
Atsakyti
paziurejau ir as ax.gif ui kaip idomu man dabar , kaip baisu net, pas Maska popieriai...rizika...man tokia itampa dabar unsure.gif blink.gif
Atsakyti
tesinys
http://kinozal.tv/de...s.php?id=868798
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 19:14)

kada ir spejat tiek perziuret ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 27, 20:16)
kada ir spejat tiek perziuret ?  biggrin.gif

neziuriu , tik siunciuosiu , nemaciau nei vienos naujos dalies serijos.Cia 'aciu' mano persalimui -sedziu ant sofos, kojom mataruoju ir filmus siunciuosiu.Tuoj baigsis katino dienos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 27 rugsėjo 2011 - 18:26
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 19:19)
neziuriu , tik siunciuosiu , nemaciau nei vienos naujos dalies serijos.Cia 'aciu' mano persalimui -sedziu ant sofos, kojom mataruoju ir filmus siunciuosiu.Tuoj baigsis katino dienos tongue.gif

man buvo laikas, kai siusdavausi net naktimis. Kompas ijungtas visa para budavo doh.gif biggrin.gif ir jau nebetilpo filmai i isorinius kietuosius diskus. Buvo pamisimas ant melodramu biggrin.gif Jau praejo ta liga.
Atsakyti
Tik neseniai atradau laiko ir baigiau ka tik dabar ziureti
Условия контракта 6 серия;
Beziurint itampa jautesi. Laukiu nesulaukiu sekancios 7 serijos.
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 09 27, 21:26)
Tik neseniai atradau laiko ir baigiau ka tik dabar ziureti
Условия контракта 6 серия;
Beziurint itampa jautesi. Laukiu nesulaukiu sekancios 7 serijos.

si karta ir man jautesi itampa. Ir labai laukiu kitos serijos. Su tokiu nerimu jos laukiu. Bus itampos ir ryt.
Atsakyti