''Доктор в немецкой клинике объясняет Олегу, что его жена совершенно здорова. Гормональный сбой вызван приемом противозачаточных препаратов. ''
tai as ir sakau , kad ji sveika, neturi jokio genetinio susirgimo, o tik nuo hormonu...
tuoj turetu ideti 6 serija.O gal kuri jau ziurit?
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 14:19)
''Доктор в немецкой клинике объясняет Олегу, что его жена совершенно здорова. Гормональный сбой вызван приемом противозачаточных препаратов. ''
tai as ir sakau , kad ji sveika, neturi jokio genetinio susirgimo, o tik nuo hormonu...
tai bus cia ta daktare is privacios kl. pridirbusi jai su kontraceptikais.
nu ka jau ziurim 6 serija
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 16:17)
nu ka jau ziurim 6 serija
as tik vakare matysiu po darbu
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 27, 17:32)
as tik vakare matysiu po darbu
nieko neprarasit geriau jau darbe sedet, nei kaip as su sloga tupiu namuose, net neiškalbu...
paziurejau ir as ui kaip idomu man dabar , kaip baisu net, pas Maska popieriai...rizika...man tokia itampa dabar
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 19:14)
kada ir spejat tiek perziuret ?
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 27, 20:16)
kada ir spejat tiek perziuret ?
neziuriu , tik siunciuosiu , nemaciau nei vienos naujos dalies serijos.Cia 'aciu' mano persalimui -sedziu ant sofos, kojom mataruoju ir filmus siunciuosiu.Tuoj baigsis katino dienos
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 19:19)
neziuriu , tik siunciuosiu , nemaciau nei vienos naujos dalies serijos.Cia 'aciu' mano persalimui -sedziu ant sofos, kojom mataruoju ir filmus siunciuosiu.Tuoj baigsis katino dienos
man buvo laikas, kai siusdavausi net naktimis. Kompas ijungtas visa para budavo ir jau nebetilpo filmai i isorinius kietuosius diskus. Buvo pamisimas ant melodramu Jau praejo ta liga.
Tik neseniai atradau laiko ir baigiau ka tik dabar ziureti
Условия контракта 6 серия;
Beziurint itampa jautesi. Laukiu nesulaukiu sekancios 7 serijos.
QUOTE(visgi @ 2011 09 27, 21:26)
Tik neseniai atradau laiko ir baigiau ka tik dabar ziureti
si karta ir man jautesi itampa. Ir labai laukiu kitos serijos. Su tokiu nerimu jos laukiu. Bus itampos ir ryt.