Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(Indukė @ 2011 09 27, 10:05)
ačiū, tas  drinks_cheers.gif

ner uz ka, dziaugiuosi galedama pagelbeti
Atsakyti
prasigerusio nenoriu biggrin.gif buvau ta filma atsisiuntus, ziurejau prabegom, na nepatinka man tokie vyrai , jam kita role labiau tinka. Jau toks man jis vyriskas , ax ax ax ....draugauciau wub.gif flirt.gif
Atsakyti
sveikos serialų mylėtojos 4u.gif
man tai patinka rusiški, nes jie labiau gyvenimiški, ir ne visada happyendas būna, kaip kad meksikietiškuose doh.gif nes ten nuo saldumo jau koktu..
Kontrakto sąlygas ir aš žiūriu.. Dėl Marinos tai nežinau, ar labiau ant jos pikta, ar labiau jos gaila.. g.gif o dėl tos ligos tai net pagooglinau vakar, kas per viena blush2.gif akurat, yra, ir ne tokia jau ir retenybė, bent jau JAV. Ir keli kūrėjų netikslumai išlenda, kai pagooglini smile.gif
Atsakyti
O Jūs tikit, kad Marina tikrai serga? g.gif Man tai kažkodėl atrodo, kad ten visai ne ligos pasekmės visi tie priepuoliai.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 09 27, 12:00)
O Jūs tikit, kad Marina tikrai serga?  g.gif Man tai kažkodėl atrodo, kad ten visai ne ligos pasekmės visi tie priepuoliai.

o manot, kad vaidina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Novembri @ 2011 09 27, 12:04)
o manot, kad vaidina?  rolleyes.gif

Man kažkaip pirmose serijose užstrigo frazė, kai ji su gydytoja kalbėjo apie kontracepciją. Gydytoja tada jai pasakė, kad įsiųs jai hormonų kapsulę į ranką, o Marina paklausė, ar tai nepavojinga. Tai kai jai prasidėjo tie priepuoliai ir rankos drebėjimai, man pirma mintis ir buvo, kad čia dėl tos hormonų kapsulės. Todėl vakar nustebau, kad jai kažkokią ligą atrado, ir dar paveldimą genetinę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 09 27, 13:10)
Man kažkaip pirmose serijose užstrigo frazė, kai ji su gydytoja kalbėjo apie kontracepciją. Gydytoja tada jai pasakė, kad įsiųs jai hormonų kapsulę į ranką, o Marina paklausė, ar tai nepavojinga. Tai kai jai prasidėjo tie priepuoliai ir rankos drebėjimai, man pirma mintis ir buvo, kad čia dėl tos hormonų kapsulės. Todėl vakar nustebau, kad jai kažkokią ligą atrado, ir dar paveldimą genetinę. ax.gif

neserga ta Marina, paskaiciau filmo aprasyma ir viska zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 27, 12:11)

rimtai neserga ? unsure.gif unsure.gif blink.gif

ir dar klausimas - ar Masa tik surogatine mama, ar tai vaikas pusiau jos ? man kazkaip keistai ten viskas vyko, nepanasu, kad Marina cia dalyvavo, sitam procese biggrin.gif arba filmo kureju netikslumai arba viskas nerodyta. Bijojo hormonu, bijojo visko, o tai nera kazkas tokio paprasto, kai vaikai pradedami su mediku pagalba - hormonu turejau gaut daug ir labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 27 rugsėjo 2011 - 11:16

tssssss topsecret.gif neįdomu bus paskui žiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 27, 12:14)
rimtai neserga ?  unsure.gif  unsure.gif  blink.gif

ir dar klausimas - ar Masa tik surogatine mama, ar tai vaikas pusiau jos ? man kazkaip keistai ten viskas vyko, nepanasu, kad Marina cia dalyvavo, sitam procese  biggrin.gif arba filmo kureju netikslumai arba viskas nerodyta. Bijojo hormonu, bijojo visko, o tai nera kazkas tokio paprasto, kai vaikai pradedami su mediku pagalba - hormonu turejau gaut daug ir labai.

Kaip suprantu, Marinos ten vaikas, Maša tik nešioja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 09 27, 12:20)
Kaip suprantu, Marinos ten vaikas, Maša tik nešioja.  g.gif

kaip tokiai fifai kaip Marina, tai visos proceduros turejo but baisiau negu baisios biggrin.gif Cia jau kureju biski nufantazuota, nes paziurejus, tai atrodo tik Masai ipute kazkokiu nepaaiskinamu budu ( tiksliau operacija), o jie tai ne prie ko cia. biggrin.gif
Atsakyti

Tai,kad serga. Tose vokiečių klinikose juk jai nustatys,kad ta liga ir yra nuo hormonų vartojimo. Taip ir išlįs,kad ji gali turėti vaikų,bet nenorėjo pati gimdyti ir tai puse grožio lotuliukas.gif prarasti. Va,tada jai šakutės su peiliukais nuo vyro bus ax.gif

Beje,vakar peržiūrėjusi tris naujas serijas "Kliuči ot ščastja" norėčiau tą "tėtį" gerai su kuvalda per makaulę padaužyti bash.gif Na taip gaila to vaikiuko verysad.gif Ir dar tą "podružkę" prostitutęuž gaurų patampyti. Oi,nekenčiu tokių žert vų
Tuoj aš ten jiems parodyčiau kaip vaikiuką skriausti box.gif
Atsakyti