Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(eliss @ 2011 09 24, 14:46)
Žiūriu,visoms patinka tas kontraktas smile.gif laukiu pirmadienio,man kažkaip įdomiau per teliką žiūrėt smile.gif
Aš nesu bobulė,man 31 m.,puikiai rusų suprantu ir šneku,man jų filmai prie širdies,aišku ,ne tik rusų žiūriu,bet man jie suprantami yra,ir jų jumoras mums suprantamas,o nuo kai kurių filmų tiesiog siela atsigauna smile.gif

tai ziurek online geros kokybes cia, nereiks net siustis, tik pirma uzsikrauk, jei internetas negalingas, o tada ziurek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 26, 11:41)
oi ,  nu negalvokit jus apie realybe, pvz. as cia kabau tik todel , kad noriu pasvajoti kaip geris nugali blogi, kaip pelene virsta princese.Grazu juk.O realybe ...Realybe , tarkim, yra tokia - grizta vyras is darbo , seda prie stalo ir saukia : boba duok esti ( nu ne taip , tai panasiai), o mano svajones piesia vaizdus - pareina vyras(Salovjevas, Safonovas ir tt. )su puokste geliu , pabuciuoja mane ir sako :mieloji , kur siandien eisim vakarieniauti?O  restorane dar iteikia kuklia dovanele - zieda, su riesuto dydzio briliku wub.gif  biggrin.gif
Nesinervuokit ,Faustina 4u.gif
ai , dar ka noriu pasakyt, o kaip zmonai nebut piktai , kad kokia Masa baigia nuvilioti vyra, juk zino , kad jis vedes, nu nafig listi prie zenoto...

sirdziai neisakysi ax.gif cia kalbu apie nestuke. Na pamilo uz jo geruma. Tikrai tam filme jis tuo gali labai nupirkt. Bent jau mane tai tikrai.
Zinau, kad tai filmas, kad tai grazi pasaka, bet as kazkaip isijauciau kaip is tikro butu, jei moteris negaletu vaikucio turet ir vyras iseitu pas surogatine motina doh.gif
Atsakyti
5 serija
http://kinozal.tv/de...s.php?id=868324
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 26 rugsėjo 2011 - 15:18
QUOTE(neiruke @ 2011 09 26, 12:42)
tai ziurek online geros kokybes cia, nereiks net siustis, tik pirma uzsikrauk, jei internetas negalingas, o tada ziurek  ax.gif

nee,man per teliką įdomiau smile.gif
Bet va šiandien rodys filmą "Kontrigra"(dovanokit,rašau lietuviškai) vienu metu su tuo kontraktu,jau dilema...teks kažkurį per kompą žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 26, 16:56)

kas siunciasi per kinozal , tai va dar naujiena:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=868359
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 26, 17:16)
kas siunciasi per kinozal , tai va dar naujiena:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=868359

jetau, reikia pažiūrėti pirmo filmo pabaigą, nepamenu apie ką jau, tie visi filmai vienas per kitą ir visi panašūs doh.gif lotuliukas.gif o kad žiūrėjus esu tai tikrai smile.gif
bet gera žinia, kad vėl fainų filmų užvežė thumbup.gif gražiems rudens vakarams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2011 09 26, 17:30)
jetau, reikia pažiūrėti pirmo filmo pabaigą, nepamenu apie ką jau, lotuliukas.gif o kad žiūrėjus esu tai tikrai smile.gif

Man irgi taip pat, zinau kad tikrai ziurejau ji, bet pabaigos nepamenu nors tu ka doh.gif tai ir sakiau kad teks pirma filma zvilgtelt dabar

Условия контракта 5 серия
http://www.1serial.ru/2598.html
Atsakyti
paziuejau ''Условия контракта'' 5 серия
turiu pasakyt , kad gana buvo 4 seriju, jau darosi neidomu , o dar sugalvok tu man Svento Vito soki biggrin.gif skaiciau kazkada 'Tarzane,' apie tokia genti ,kurios visi nariai sirgo sia liga ir vykdavo sokiai - pokiai...nusivyliau siandien, nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 26, 18:34)
turiu pasakyt , kad gana buvo 4 seriju, jau darosi neidomu , o dar sugalvok tu man Svento Vito soki biggrin.gif  skaiciau kazkada 'Tarzane,' apie tokia genti ,kurios visi nariai sirgo sia liga ir vykdavo sokiai - pokiai...nusivyliau siandien, nepatiko.

As dar neziurejau.siaip tai jau aisku kas toliau. Jau banalu, nuspejama,galiu ir pabaiga spet.
Atsakyti
Танец нашей любви
jau ideta 5 serija, kolkas labai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 26, 18:34)
turiu pasakyt , kad gana buvo 4 seriju, jau darosi neidomu , o dar sugalvok tu man Svento Vito soki biggrin.gif  skaiciau kazkada 'Tarzane,' apie tokia genti ,kurios visi nariai sirgo sia liga ir vykdavo sokiai - pokiai...nusivyliau siandien, nepatiko.

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 26, 19:26)
As dar neziurejau.siaip tai jau aisku kas toliau. Jau banalu, nuspejama,galiu ir pabaiga spet.

Man visiskai normaliai ziurisi ir nesuku galvos del herojes diagnozes ir visiskai nesigilinu.
Kad bus kazkas neva nuspejamo, tai irgi ne paslaptis, turint omeny kad mini serialas yra 8-niu seriju o jau filmo pirmoje puseje herojai isimyli viens kita, tai visiems aisku kad antroje filmo puseje herojams reiks viens kitam vienas kita .........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 26 rugsėjo 2011 - 20:43
paziurejau ir as 5ta serija. Gaila man ir Masos ir jo, ir jo zmonos.....As isijauciau jau, ir palaikau jau nezinau ka. Nors siaip esu graziu pasaku myletoja, uz grazia meile, bet cia man kazkaip isijunge nerealus gailestis blogietei - jo zmonai. Ir pagailo dar iki jos ligos. ax.gif
Atsakyti