Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

peržiūrėjau kontrakto 4 serijas, laukiu tęsinio wub.gif įdomus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristute97 @ 2011 09 19, 21:47)
B lesach i na garach  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man labai patiko sis serialas

įmeskite nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 09 24, 16:39)

įmeskite nuorodą  mirksiukas.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=685567
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 09 24, 08:04)
o kažin kiek serijų iš viso bus, tikiuosi ne 100  doh.gif

Mačiau per TV, kad nuo spalio anonsuoja jau kažkokį kitą serialą, tai kitą savaitę turėtų būti paskutinės 4 serijos. O ir šiaip tuos serialus, kuriuos rodo per 1 kanalą vakare po žinių ("Время") nekuria 100tais serijų, jie būna tokie mini serialai, tik ne visi vienodai įdomūs.

Aš prieš kelis metus pradėjusi buvau žiūrėti serialą Sužadėtuvių žiedas ("Обручальное кольцо"), pradžia patiko, bet jau ištęsė.. doh.gif rodo jau trečius metus kiekvieną darbo dieną, kantrybės žiūrėti nebeturiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 24, 16:56)
http://kinozal.tv/de...s.php?id=867516
aprasymas toks taip sau , bet pirma diska siunciuosiu smile.gif

dar si bandau siustis:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=867776
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 23, 14:13)
varykit šitą, jeigu dar nematėt.Gražus, auksinis , pridės jums GB , o dar nervuos , kad nėra antros dalies, tiksliau ji yra , bet niekas dar nematė.Žodžiu, bus ir naudos ir emocijų. 4u.gif  biggrin.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=772124

Брак по завещанию
Čia jau ne vieną kartą rekomendavote,o aš vis purčiausi. smile.gif Taigi,peržiūrėjau pirmąjį sezoną. Super thumbup.gif Buvo pora momentų ir keletas veikėjų kai norėjosi net snukin užvožti ax.gif lotuliukas.gif

Iš kur gauti antrąjį sezoną. Būtų geriau,kad online. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 25, 13:54)
Брак по завещанию
Čia jau ne vieną kartą rekomendavote,o aš vis purčiausi.  smile.gif Taigi,peržiūrėjau pirmąjį sezoną. Super  thumbup.gif  Buvo pora momentų ir keletas veikėjų kai norėjosi net snukin užvožti ax.gif  lotuliukas.gif

man tai labai patiko tas filmas, nežinojau, kad bus tęsinys blink.gif lauksiu tada labai thumbup.gif

baigiu peržiūrėti Ja vernus, liko 2 serijos paskutinės wub.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(egesichora @ 2011 09 25, 14:54)
Брак по завещанию
Čia jau ne vieną kartą rekomendavote,o aš vis purčiausi.  smile.gif Taigi,peržiūrėjau pirmąjį sezoną. Super  thumbup.gif  Buvo pora momentų ir keletas veikėjų kai norėjosi net snukin užvožti ax.gif  lotuliukas.gif

Брак по завещанию. Возвращение Сандры
Другое название: Брак по завещанию-2
Год: 2012
ale, vat moteriske nori dar kad butu online tongue.gif man gerai butu ir per rakto skylute paziuret, bet kad prades rodyt nuo 12 metu.Lauksim 4u.gif
Kaip as persalau doh.gif , kazkoks virusas klaidzioja, be temperaturos, o kosciu, ciaudziu ir visaip kitaip issidirbineju, tai siandien belieka tik filmus siustis ir ziureti.

Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 25, 14:55)
belieka tik filmus siustis ir ziureti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kad filmai padėtų pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indukė: 25 rugsėjo 2011 - 14:05
Na,Ponia Delovei,kalta dabar būsite be kaltės už tokias blogas naujienas lotuliukas.gif
Aš taip tikėjausi tęsinį pažiūrėti verysad.gif
Pas mane- lygiai toks pat virusas ir bandau jį serialais išgydyti smile.gif

Ką žiūrėti? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien baigiau žiūrėti, labai patiko, tad nemačiusioms rekomenduoju- Granato skonis- Вкус граната (2011) viso 16 serijų.

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 09 25, 15:31)
Šiandien baigiau žiūrėti, labai patiko, tad nemačiusioms rekomenduoju- Granato skonis- Вкус граната (2011) viso 16 serijų.

Man irgi labai patiko. Girdėjau pletką,kad bus pratęsimas. Bet įtariu,kad tik tais nelemtais 2012-aisiais.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 25, 15:33)
Man irgi labai patiko. Girdėjau pletką,kad bus pratęsimas. Bet įtariu,kad tik tais nelemtais 2012-aisiais.

Gali būti, nes pabaiga buvo su užuomina į pratęsimą. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 25, 14:55)
smile.gif
Брак по завещанию. Возвращение Сандры
Другое название: Брак по завещанию-2
Год: 2012
ale, vat moteriske nori dar kad butu online tongue.gif man gerai butu ir per rakto skylute paziuret, bet kad prades rodyt nuo 12 metu.Lauksim 4u.gif

Bijau, ką sumaišyti, nes TV anonsus žiūriu viena akimi, bet per ORT (1 kanalą) tikrai rodė to pratęsimo anonsą, bet turbūt buvo be konkrečios datos. g.gif Pastebėsiu atidžiau, kai žiūrėsiu.
Atsakyti