Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(senmerge @ 2011 09 15, 12:10)
tai aš ir renkuosi nežiūrėti bedieviškų serialų  smile.gif

Amen . Daugiau neplėtokit šitos temos,dėl Dievo meilės
Atsakyti
Atsiprašau, neperskaičiau visos temos tongue.gif Gal kas girdėjot, ar jau pradėjo rodyt Сваты sekantį sezoną? Jau laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 09 15, 15:13)
Atsiprašau, neperskaičiau visos temos tongue.gif Gal kas girdėjot, ar jau pradėjo rodyt Сваты sekantį sezoną? Jau laukiu nesulaukiu...

Kinozale forume paskaičiau,kad nauji Svatai bus lapkritį
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 09 15, 13:35)
Amen . Daugiau neplėtokit šitos temos,dėl Dievo meilės

Jei reikės plėtosiu .
Atsakyti
"Raskol "
"Petr pervyj , zaveščianije "
"Sysčik Putilin "
"V lesax i na gorax "
"Serebro "
"Odna nočj liubvi "
Bet juk jums šie istoriniai serialai nebus įdomūs , nes juose nėra komunistinės propagandos .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 09 15, 18:24)

Bet juk jums šie istoriniai serialai nebus įdomūs , nes juose nėra komunistinės propagandos .

fool.gif Ar jūs tamsta nepaspringtumėt kada su ta savo NEkomunistine propaganda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 09 15, 18:45)
Jei reikės plėtosiu .

doh.gif nepletokim diskusiju , geriau daugiau filmu nuorodu imeskim smile.gif
ziuriu dabar 'Секта', nei sioks, nei toks,ziureti galima.Smegenu pudrinimas, bet sektose taip ir buna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 15 rugsėjo 2011 - 17:51
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 09 15, 19:43)
fool.gif Ar jūs tamsta nepaspringtumėt kada su ta savo NEkomunistine propaganda  doh.gif

Taip gali atsakyti tik netikinti persona . Iš jūsų daugiau nieko kito ir negalima tikėtis .
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 15, 19:44)
doh.gif nepletokim diskusiju , geriau  daugiau filmu nuorodu imeskim  smile.gif
ziuriu dabar 'Секта', nei sioks, nei toks,ziureti galima.Smegenu pudrinimas, bet sektose taip ir buna...

Įmečiau - rinkitės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 15 rugsėjo 2011 - 18:36
QUOTE(senmerge @ 2011 09 15, 19:36)
Taip gali atsakyti tik netikinti persona . Iš jūsų daugiau nieko kito ir negalima tikėtis .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geriausia šios dienos frazė thumbup.gif thumbup.gif Не верю,но боюсь,tsakant mirksiukas.gif Iki davatkos man dar labai toli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 09 15, 21:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Geriausia šios dienos frazė  thumbup.gif  thumbup.gif  Не верю,но боюсь,tsakant  mirksiukas.gif  Iki davatkos man dar labai toli  ax.gif

Matosi .
Atsakyti
GAL GANA TEMA TAI APIE SERIALU REKOMENDACIJAS!!! PATARIMAS NEPATINKA NEZIUREKITE thumbup.gif
Man pvz; nervina rusu detektyviniai-policiniai serialai tai as ju ir neziuriu!
Atsakyti
Klausykit,merginos,jau kaip ir baigiasi "Немного не в себе",o aš galvojau,kad vėl kokį 60 serijų temps. Man tai visai patiko,lengvas.
Atsakyti