Keistai senmerge samprotauja. Sakykim, Hitleris labai didelė blogybė buvo, tačiau daugelis su malonumu pažiūri filmus ir paskaito knygas apie jį. Juk tai ISTORIJA ir,deja, blogų dalykų joje daugiau nei teigiamų.
QUOTE(senmerge @ 2011 01 10, 13:36)
sakot patiko tai , dėl ko lietuviai ėjo į miškus kovojo , aukojo savo gyvybes . Gal nuvažiuokit į Sibirą pagyventi be daiktų , kaip stovit , kokiem dešimčiai metų , grįžus galėsit pasakyti ar dar patinka komunistinės scenos
Visiškai pritariu. Mano mama Sibire,tremtinių šeimoje gimė.
Į komunistinio laikotarpio filmus žiūriu kaip į šaržą,parodiją "gero,gražaus" gyvenimo,kurio nebuvo .
QUOTE(egesichora @ 2011 09 14, 21:48)
Visiškai pritariu. Mano mama Sibire,tremtinių šeimoje gimė.
Tai jūs suraskit lietuvių šeimą, kurios giminėje nebuvo kas nors ištremtas, sušaudytas ar rūsiuose nukankintas. Bet tai nereiškia, kad negalima žiūrėti filmų apie tai.
Žodžiu, tuščia diskusija
QUOTE(Song @ 2011 09 14, 23:17)
Tai jūs suraskit lietuvių šeimą, kurios giminėje nebuvo kas nors ištremtas, sušaudytas ar rūsiuose nukankintas. Bet tai nereiškia, kad negalima žiūrėti filmų apie tai.
Žodžiu, tuščia diskusija
Žodžiu, tuščia diskusija
Tai privalu žiūrėti ? Kodėl nepastebit tikrai įdomių ir vertingų serialų . Užkliūna ir yra aptariami tik komunistiniai .
QUOTE(senmerge @ 2011 09 14, 22:31)
Tai privalu žiūrėti ? Kodėl nepastebit tikrai įdomių ir vertingų serialų . Užkliūna ir yra aptariami tik komunistiniai .
Man užkliūna ne serialai, užkliūna kategoriški komentarai
QUOTE(Song @ 2011 09 14, 23:57)
Man užkliūna ne serialai, užkliūna kategoriški komentarai
Taip ? o kodėl neužkliuvo nė vienas mano parašytas serialas / Gal todėl , kad nekomunistinis ?
QUOTE(senmerge @ 2011 09 14, 20:31)
kadangi gyvenam laisvoje ir demokratineje salyje, tai turim laisve rinktis ziureti kokius norim filmus ir serialus, ir kas nepriimtina jums kitam gali buti priimtina ir idomu. Ir ko jus to komunizmo taip baidotes, tai praeitis ir jos jau nepakeisi, o paskutiniu metu filmuose nepastebejau komunizmo isaukstinimo ar panasiai, jei filmas apie ta laikmeti tai jau is "dainos zodziu" neismesi.
QUOTE(Goba @ 2011 09 15, 00:19)
i, jei filmas apie ta laikmeti tai jau is "dainos zodziu" neismesi.
QUOTE(Goba @ 2011 09 15, 01:19)
kadangi gyvenam laisvoje ir demokratineje salyje, tai turim laisve rinktis ziureti kokius norim filmus ir serialus, ir kas nepriimtina jums kitam gali buti priimtina ir idomu. Ir ko jus to komunizmo taip baidotes, tai praeitis ir jos jau nepakeisi, o paskutiniu metu filmuose nepastebejau komunizmo isaukstinimo ar panasiai, jei filmas apie ta laikmeti tai jau is "dainos zodziu" neismesi.
Aš pastebėjau ir man tai nepatiko . Tikiuosi tai bus neblogas serialas , nes ta darmajedka komunistė pasikeis bus žmoniškesnė , pradės tikėti į dievą . Dabar tik kai visi dirba ji tik komanduoja ir tinginiauja ir svetimus vyrus vilioja , nepamiršdama pasityčioti iš provoslaviškų švenčių . Čia nematau jokios komunizmo istorijos tik vienos darmajėdkės nesąmones .
QUOTE(senmerge @ 2011 09 14, 22:31)
Nieko privalaus nėra, kiekvienas renkasi pagal savo skonį.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 09 15, 12:18)
Nieko privalaus nėra, kiekvienas renkasi pagal savo skonį.
tai aš ir renkuosi nežiūrėti bedieviškų serialų