Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(senmerge @ 2011 09 14, 19:05)
Negalima .

Tai jūs jų nežiūrėkit. O man, tarkim, visai nieko biggrin.gif Maskva netiki ašaromis irgi komunistinis, apie gražuolę, komjaunuolę ir darbo spartuolę, nuo to filmo įdomumas nenukenčia.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 14, 16:22)
Žiūrėjau pirmąją seriją. Gal ir nieko. Bet panašumas tik toks,kad mokinius rodo. Man tai netinka.
Papildyta:
Visiškai nesutinku nei dėl panašumo,nei dėl to,kad rusų įdomesnis.  schmoll.gif
Tai visiškai du skirtingų žanrų serialai. Lagūną visą matėte? Rusai dar bandė su "Zakrytaya škola "kopinti,bet šnipštas gavosi. Vienintelė gera kopija - "Sdes kto to jiest".

soriukas sumaiciau su "Zakrytaya škola'' nes jie tai tikrai beveik identiski lotuliukas.gif o fizika man toks visai nieko lengvas...
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 09 14, 20:08)
Tai jūs jų nežiūrėkit. O man, tarkim, visai nieko biggrin.gif Maskva netiki ašaromis irgi komunistinis, apie gražuolę, komjaunuolę ir darbo spartuolę, nuo to filmo įdomumas nenukenčia.

" Maskva netiki ašaromis " nebuvo pasityčiojimo iš religinių švenčių ir svetimų vyrų viliojimo .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 09 14, 19:32)
" Maskva netiki ašaromis " nebuvo pasityčiojimo iš religinių švenčių ir svetimų vyrų viliojimo .

O šiuolaikiniuose serialuose svetimų vyrų viliojimo nerodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 09 14, 20:37)
O šiuolaikiniuose serialuose svetimų vyrų viliojimo nerodo? g.gif

Ne visuose , bet vyrų viliotojos kituose serialuose nėra tokios pasikėlusios kaip šiame , nei graži nei protinga eilinė žiurkė . Gražesnė ta nuo kurios tą berną nuviliojo .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 09 14, 19:40)
Ne visuose , bet vyrų viliotojos kituose serialuose nėra tokios pasikėlusios kaip šiame , nei graži nei protinga eilinė žiurkė . Gražesnė ta nuo kurios tą berną nuviliojo .

Nemačiau serialo, todėl negaliu grožio klausimu diskutuot biggrin.gif
Žiūrėkim į viską paprasčiau, ciocios mirksiukas.gif
Atsakyti
Einam muštis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 14, 19:44)
Einam muštis  lotuliukas.gif

Dėl serialų? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 09 14, 20:42)
Nemačiau serialo, todėl negaliu grožio klausimu diskutuot biggrin.gif
Žiūrėkim į viską paprasčiau, ciocios mirksiukas.gif

jei nematėt , tai kam siūlot ? Fui , nemėgstų tokių žiurkiškų komunistinių serialų . Siūliau vieną apie kaimą , bet visiškai kitokio scenarijaus , kuriame ir tas svetimų bernų viliojimas buvo kitoks , su savo kaltės pripažinimų pabaigoje . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 14 rugsėjo 2011 - 18:55
QUOTE(senmerge @ 2011 09 14, 19:46)
jei nematėt , tai kam siūlot ? Fui , nermėgstų tokių žiurkiškų komunistinių serialų .

Aš nesiūliau. Aš įsijungiau į pokalbį ir pasiteiravau, kodėl į komunistinę temą negalima žiūrėti viso labo kaip į istoriją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 09 14, 20:45)
Dėl serialų? bigsmile.gif  biggrin.gif

Ne , dėl komunizmo aukštinimo . Pasiūlėt katalikei komunistinį serialą ir tikitės taikos . smile.gif Beje mano avataras iš rusiško serialo , bet nemanau , kad jums jis bus įdomus , nes jame dar nėra komunistų . smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2011 09 14, 20:48)
Aš nesiūliau. Aš įsijungiau į pokalbį ir pasiteiravau, kodėl į komunistinę temą negalima žiūrėti viso labo kaip į istoriją biggrin.gif

Negalima dėl mūsų tautos istorijos tarpsnio , kurio manau nereikia jums priminti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 14 rugsėjo 2011 - 18:51
Anoje temoje irgi panasi "diskusija" vyko.Su senmerge 4u.gif Geriau dekit kokiu serialu , nes vistiek kiekviena liksit prie savo nuomones, kas yra labai puiku 4u.gif

smile.gif prisiminimui:
http://www.supermama...?...85502&st=24
Atsakyti