Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 09 11, 11:41)
Ar matėt  Серафима прекрасная ?

Ne . Ačiū .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 09 11, 11:53)
Ne . Ačiū .

'Andzelika' irgi didele dalis veiksmo vyksta kaime.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 09 11, 12:01)
'Andzelika' irgi didele dalis veiksmo vyksta kaime.

Jau mačiau smile.gif
Atsakyti
Nebėra ką žiūrėti. Baigsis mano " Institut blagorodnyx devic" ir bus šakės verysad.gif
O va tie visi,kur paskutinė dura-šmara išteka už oligarcho jau nebeskanūs schmoll.gif
Bet tai,kai pagalvoji,kaip rusų kinas yra atsigavęs... bigsmile.gif Kiek visokių filmų filmukų,serialų serialiukų... Čia tau ne Lietuva,su savo tuo necenzūriniu dviejų dalių (priminkit pavadinimą g.gif )filmu,keliais serialais ir Tadu Blinda naujuoju (labai norisi tikėtis,kad bus į ką oažiūrėti). Ai,dar Vilniaus getas yra. Na,bet filmams tikrai užtektų abiejų rankų pirštų suskaičiuoti. O ir mūsų daug aktorių Rusijoje duoną teužsidirba. Man labai gaila ir graudu buvo stebėti Regimantą Adomaitį tokioje menkoje rolėje seriale "Вкус граната" vaidinantį. Serialas man pats labai patiko(labai gražiai ir liūdnai rytų tema buvo pateikta).bet viską maišė pagrindinė aktorė,kuri nu i nafik kaip vaidino (paskui suradau,kad kažkokia rusų misė ji yra).Taigi,ta;entas prieš populiarumą šiais laikais yra niekas. verysad.gif
Na,pribambėjau ax.gif Duokit kokį gerą serialą,pagaliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 09 11, 19:17)
Nebėra ką žiūrėti. Baigsis mano " Institut blagorodnyx devic" ir bus šakės  verysad.gif
O va tie visi,kur paskutinė dura-šmara išteka už oligarcho jau nebeskanūs  schmoll.gif
Bet tai,kai pagalvoji,kaip rusų kinas yra atsigavęs... bigsmile.gif Kiek visokių filmų filmukų,serialų serialiukų... Čia tau ne Lietuva,su savo tuo necenzūriniu dviejų dalių (priminkit pavadinimą  g.gif )filmu,keliais serialais ir Tadu Blinda naujuoju (labai norisi tikėtis,kad bus į ką oažiūrėti). Ai,dar Vilniaus getas yra. Na,bet filmams tikrai užtektų abiejų rankų pirštų suskaičiuoti. O ir mūsų daug aktorių Rusijoje duoną teužsidirba. Man labai gaila ir graudu buvo stebėti Regimantą Adomaitį tokioje menkoje rolėje seriale "Вкус граната" vaidinantį.  Serialas man pats labai patiko(labai gražiai ir liūdnai rytų tema buvo pateikta).bet viską maišė pagrindinė aktorė,kuri nu i nafik kaip vaidino (paskui suradau,kad kažkokia rusų misė ji yra).Taigi,ta;entas prieš populiarumą šiais laikais yra niekas.  verysad.gif
Na,pribambėjau  ax.gif Duokit kokį gerą serialą,pagaliau lotuliukas.gif

Gera komedija " ot liubvi do koxanija " ukrainiečių rusų serialas .
Atsakyti
"Anželika" iš tiesų geras? Parsipučiau prieš kelias savaites ir niekaip neprisėdu. Noriu tyros meilės ir geros pabaigos biggrin.gif Kaip kad "Дыши со мной" buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, na turiu jums naujiena man lb patiko Принцесса и нищенка wub.gif jei kas dar nemate rekomenduoju. Idomus,lengvas ir pabaiga nenuspejama 4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo instaliacijaaa: 11 rugsėjo 2011 - 22:25
Принцесса и нищенка patiko ir man wub.gif toks lengvas filmukas, bet patiko visai.
Atsakyti
Pažiūrėjau '' Ja vernus'' - labai patiko, pasirodė toks tikras, ir gana sunkus.
Atsakyti
O aš vakar jau pradėjau žiūrėt savo ilgąjį,140 serijų, Маршрут милосердия. Ir jau užkabino.Toks lengvas lengvas,šiek tiek su jumoru... Peržiūrėsiu ax.gif
Atsakyti
kadangi jau rusisku filmu tema pasibaige, tai melodrama dedu cia naujai ikelta i kinozala:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=862884
tik labai nemegstu Panino , viskas su jo vaidyba gerai , bet koks jis man negrazus... cool.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=862655
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 12 rugsėjo 2011 - 07:58
Шпана замоскворецкая-pradėjau žiūrėti, gerulis.
Atsakyti