Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos

QUOTE(saulyte525 @ 2011 09 27, 11:04)
dėkui, vikosiuks už naują temą atsakymą  4u.gif 4u.gif  4u.gif  čia pažįstama mano dėl kredito prašė paklausti, vistik atkalbinėju aš ją tą kreditą imti.

del kreditu tai as ne ka daug ir tezinau, tik pagal save galiu pasakyti jei kreditas busto remontui- tai neskaiciuoja, as kai emiausi- taip pavadinau, nors pinigeliai visai kitur nukeliavo.
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif Situacija musu seimoje tokia. Vyras gauna minimuma. Sunui 2.5metu, nuo rugsejo 1d. prieme i darzeli, bet darbe parasiau prasyma del VPA iki 3metu (nuo 2metu pasalpos kaip ir visos negaunam). Dar turime 13metu dukra. Kreipiausi i soc.rupyba, del kompensaciju uz sildyma, vandeni, ir t.t. kaip seima kur pajamas nevirsyja 525lt. (I soc. remtina seima nepretenduojam). Man atsake, kad jeigu vaikas pradejo lankyti darzeli, as turiu arba dirbti arba stoveti darbo birzoj ne maziau negu 6men. Ar teisingai as supratau?
Atsakyti
QUOTE(LORA1975 @ 2011 09 28, 08:31)
Sveikos, mamytes 4u.gif Situacija musu seimoje tokia. Vyras gauna minimuma. Sunui 2.5metu, nuo rugsejo 1d. prieme i darzeli, bet darbe parasiau prasyma del VPA iki 3metu (nuo 2metu pasalpos kaip ir visos negaunam). Dar turime 13metu dukra. Kreipiausi i soc.rupyba, del kompensaciju uz sildyma, vandeni, ir t.t. kaip seima kur pajamas nevirsyja 525lt. (I soc. remtina seima nepretenduojam). Man atsake, kad jeigu vaikas pradejo lankyti darzeli, as turiu arba dirbti arba stoveti darbo birzoj ne maziau negu 6men. Ar teisingai as supratau?

Taip,teisingai,nes kompensacijoms,kaip ir soc.pasalpai turi visi seimos nariai atitikti reikalavimus tuos pacius,todel jei vaikui nera 3 metu,jus esat VPA ir jis lanko darzeli,jus turit grizti i darba arba iseiti is darbo ir stoti i birza.
Atsakyti
Bet teisingai supratau, kad reikia stoveti birzoj puse metu?
Atsakyti
QUOTE(LORA1975 @ 2011 09 28, 10:29)
Bet teisingai supratau, kad reikia stoveti birzoj puse metu?

taip,nebent bedarbio pasalpa gaudinesit,o galvoju gaudinesit,nes tikrai turesit per paskutinius 3 metus 18 men stazo,nereikes tada puses metu.
Atsakyti
Bet kreiptis del kompensaciju galiu tik prastovejus birzoj puse metu?
Atsakyti
QUOTE(LORA1975 @ 2011 09 28, 10:52)
Bet kreiptis del kompensaciju galiu tik prastovejus birzoj puse metu?

jeigu gaudinesit bedarbio pasalpa tai ne,galesit kreiptis kai bus ji jums priskaiciuota.
Atsakyti
laba diena norejau jusu paklausti,esu dirbanti gaunu minimuma i rankas auginu viena vaika jam 4,5m lanko darzeli.su vaiko tevu db vyksta teismas del alimentu bet jis yra uzsienije ir nezinia kada tas teismas baigsis.klausimas toks ar as galiu kreiptys soc.skyriu del to kad mano pajamu neuztenka dviem?aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jelki palki @ 2011 09 28, 10:59)
laba diena norejau jusu paklausti,esu dirbanti gaunu minimuma i rankas auginu viena vaika jam 4,5m lanko darzeli.su vaiko tevu db vyksta teismas del alimentu bet jis yra uzsienije ir nezinia kada tas teismas baigsis.klausimas toks ar as galiu kreiptys soc.skyriu del to kad mano pajamu neuztenka dviem?aciu smile.gif

taip,tik reikes pazymos kad vyksta procesas del alimentu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 28, 11:06)
taip,tik reikes pazymos kad vyksta procesas del alimentu.

aciu,o ta pazima pas advokate paimt ar i teisma reikia eiti,o ir kiek idomu moketu ar uz darzeli kompinsuotu?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti