Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos

Gal galite paaiškinti kaip prisijungti prie tos anketos soc. stipendijai gauti? Na neišeina man ir viskas doh.gif Prisijungiu prie tų el. valdžios vartų ir daugiau nieko nebesigauna. Kažkas sakė, kad reikia spausti "paslaugos gyventojams", bet man išmeta "error" doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 09 20, 17:27)
Gal galite paaiškinti kaip prisijungti prie tos anketos soc. stipendijai gauti? Na neišeina man ir viskas  doh.gif  Prisijungiu prie tų el. valdžios vartų ir daugiau nieko nebesigauna. Kažkas sakė, kad reikia spausti "paslaugos gyventojams", bet man išmeta "error"  doh.gif  blink.gif

QUOTE(vikosiuks @ 2011 09 16, 21:14)
jungies per cia https://parama.vsf.l...spx?ReturnUrl=/
as jungiausi per swedbanka -> suvedi slaptazodzius -> prisijungti prie evv -> po tavo duomenimis spaudi "pateikti" -> tada atidarote vokeli ->sutinkate su ismestom taisyklem (jas man mete ir pradzioj ir gale g.gif ) taisykliu antram fone matosi prasymo forma, kai sutinki su taisyklem leidzia ja uzpildyti, kai uzpildai spaudi pateikti, o toliau jau keliai nezinomi, man nemete krad priimta tik leido apziureti ka parasius ir virsuje prie klaida - perskaiciau kad nesu soc. pasalpos gaveja ir kad man reikes pateikti tai irodancius dokumentus....

man pvz prisijungus prie valdzios vartu, ta "pateikti" kartais reikia is keliu kartu spausti, ir vel ismeta ta puslapi su gaubliuku ir vel jungiuos, tai tada po keliu kartu tokio zaidimo prisijungiu iki to vokelio doh.gif matomai sistema dar netobula ir grybauja.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 20 rugsėjo 2011 - 17:22
Norėčiau paklausti, ar galiu bandyti prašyti kompensacijos už šildymą, jei pajamas gaunu tik iš individualios veiklos pagal pažymą. Jei taip, tai kokiu būdu reikia pateikti duomenis apie pajamas? Iš anksto, ačiu už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 09 20, 10:05)
Laba diena,

Valstybinis studijų fondas, patikrinęs duomenų bazėje jūsų paraiškoje pažymėtą 4.1 socialinį kriterijų, deja, negavo duomenų, kad jūs šiuo metu esate socialinis pašalpos gavėjas. Gali būti, kad jūsų pašalpa galiojo tik iki šio mėnesio, gali būti, kad jūs nesate pašalpos gavėjas, gali būti, kad jūs net nesikreipėte dėl socialinės pašalpos skyrimo pagal Piniginės paramos įstatymą, gali būti, kad socialinė pašalpa jums bus atnaujinta ar pratęsta artimiausiomis dienomis ir visi kiti atvejai.
Jeigu yra kitaip, turite teisę iki paraiškų teikimo pabaigos pateikti Fondui adresu A. Goštauto 12-407, 01108, Vilnius, popierinį dokumentą apie tai, kad jūs iš tikro esate pašalpos gavėjas ir pašalpa šiuo metu (paraiškų teikimo metu) yra galiojanti, arba už jus gauna kitas šeimos narys.
Jeigu Fondas iki paraiškų teikimo pabaigos negaus informacijos, kad jūs esate pašalpos gavėjas, deja, nebūsite įtrauktas į pretendentų gauti socialinę stipendiją, sąrašą.

Pagarbiai,
Viktorija Vigėlienė

as gavau stai tokia zinute i "parama" tinklapi.
tai jei man tinka tas pirmas, o ne "yra kitaip" -tai man reikia popierinio varianto ar ne? be spalio pradzios as vistiek to dokumento niekaip negausiu, tik kazin kaip su registruotu laisku, per kiek dienu iki vilniaus nueina? jei netycia reikes siusti ir sistema nematys, bet manau iki spalio 10 jau matysis sitemoj...

Aha, dabar supratau, dėkui 4u.gif

Tik dar keli klausimai.
1. Per kiek laiko jūs gavote šią žinutę? Tai yra, kiek praėjo dienų, nuo paraiškos pateikimo?
2. Jeigu aš išsiųsiu tą paraišką ir gausim tokią pat žinutę kaip ir jums atsiuntė, bet nunešim į Fondą dokumentą, kad mes esam soc pašalpos gavėjai(už rugsėjį) spalio mėnesį, ar netikrins to spalio? Žiūrės tik ar esam soc remiami už rugsėjį, taip? Nesvarbu kada eiti? Nes gali būti taip, kad mama gaus pažymą rugsėjo 30 dieną...

Taip bijau, kad nieko nepavyks.. Jau tokia durna sistema, atsiprašant, tiek nervų sugadino doh.gif

Ups, ne tą žinutę pacitavau, bet tikiuosi atsakysite į mano klausimą, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 20 rugsėjo 2011 - 21:36
QUOTE(vikosiuks @ 2011 09 20, 18:17)
man pvz prisijungus prie valdzios vartu, ta "pateikti" kartais reikia is keliu kartu spausti, ir vel ismeta ta puslapi su gaubliuku ir vel jungiuos, tai tada po keliu kartu tokio zaidimo prisijungiu iki to vokelio doh.gif  matomai sistema dar netobula ir grybauja.......

notworthy.gif Labai labai ačiū, užsipildžiau. Rašo, jog prašymas pateiktas, bet man dabar viršuje prie klaidų, kaip buvo parašyta cituojamoje žinutėje, nebuvo nieko parašyta. Bet kaip suprantu reikia stebėti, kad nepasirodytų užrašas, jog nesu soc. pašalpos gavėja g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.Man tokia pat beda del stipendijos.Ir neaisku kaip cia bus su Mimi's..kadangi dabar jas ne mokykla skyria ..skambinau vakar sake,jog dabar kaip tik diskutuojamas sis klausimas ..Gali but,jog jeigu dabar gaunam tik uz vaikuti,tai stipendijos nematysim.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(urka @ 2011 09 20, 20:58)
Norėčiau paklausti, ar galiu bandyti prašyti kompensacijos už šildymą, jei pajamas gaunu tik iš individualios veiklos pagal pažymą. Jei taip, tai kokiu būdu reikia pateikti duomenis apie pajamas? Iš anksto, ačiu už atsakymą.

aš pajamas gaunu tik iš verslo liudijimo ir dar esu registruota DBiržoje, vaikų dokumentai dėl mokyklos nuo rugsėjo pateikti; tai soc. pašalpą skiria tada, reikia parodyt - nukopijuoja verslo liudijimą ir žurnalą su pajamomis (išlaidos jų nedomina).
Kai skiria 3 mėnesiams (t.y. jei vers. liujimas yra jau tam laikui paimtas) tai ir duoda 3 mėn., o po to atėjus prašyti naujo prašymo tai minusuoja pajamas.

jei neaišku - rašykit į AŽ. p.s. aišku kiti šeimos nariai turi atitikti reikalavimus (stovėti DB ar pan.)

Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2011 09 20, 23:35)
Aha, dabar supratau, dėkui  4u.gif

Tik dar keli klausimai.
1. Per kiek laiko jūs gavote šią žinutę? Tai yra, kiek praėjo dienų, nuo paraiškos pateikimo?
2. Jeigu aš išsiųsiu tą paraišką ir gausim tokią pat žinutę kaip ir jums atsiuntė, bet nunešim į Fondą dokumentą, kad mes esam soc pašalpos gavėjai(už rugsėjį) spalio mėnesį, ar netikrins to spalio? Žiūrės tik ar esam soc remiami už rugsėjį, taip? Nesvarbu kada eiti? Nes gali būti taip, kad mama gaus pažymą rugsėjo 30 dieną...

Taip bijau, kad nieko nepavyks.. Jau tokia durna sistema, atsiprašant, tiek nervų sugadino  doh.gif

Ups, ne tą žinutę pacitavau, bet tikiuosi atsakysite į mano klausimą, ačiū  4u.gif

1. po 4 dienu
2. sito tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 09 20, 08:18)
nauja pazyma berods patvirtinta siu metu pradzioje (koki pusmeti visos istaigos dar perspedavo, kad pristatinetume tik naujas formas, nes senosios neteko galios) bet veliau matomai niekas tu senu pazymu jau nebepristatinedavo- tai ir nebebuvo reikalo perspeti, bet jei jusu darbdavys su buhaltere retai su tuo susiduria gal ir nezino , kad yra nauja forma, o senoji nebegalioja... naujoji pazyma tikslesne- joje daug daugiau visokiu irasu reikalingu socialiniui ir kitiems... ir tikrai cia savivaldybe neissidirbineja, o issidirbineja buhaltere neisrasydama galiojancios pazymos.
Papildyta:

o jus birzoje gaunate pasalpa? nes jei ne reikia buti isstovejus 6 menesius, nebent ten istojote po tam tikru aplinkybiu ne veliau kaip per 6 menesius, kurios nurodytos socialinio tinklapyje.

ne negaunu ,bet siaip priklausytu, kad ir istovejus 6 men?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2011 09 21, 11:59)
ne negaunu ,bet siaip priklausytu, kad ir istovejus 6 men?

jei jau prastoveta 6 menesiai birzoje ir turtas nevirsija normatyvo- tai kompensacija tikrai priklauso..
Papildyta:
QUOTE(monkey-love @ 2011 09 20, 22:35)
Aha, dabar supratau, dėkui  4u.gif

Tik dar keli klausimai.

Taip bijau, kad nieko nepavyks.. Jau tokia durna sistema, atsiprašant, tiek nervų sugadino  doh.gif

Ups, ne tą žinutę pacitavau, bet tikiuosi atsakysite į mano klausimą, ačiū  4u.gif

1. netycia uzejau gal po kokiu 3-4 dienu ir radau ta zinute, tai net neatkreipiau demesio kada atsiunte g.gif
2. jos pacios supranta, kad yra atveju kai galiojancios pazymos rugsejo menesi gauti neimanoma, nes ja skiria tik spalio 1 diena pamate rugsejo gautas pajamas.... taigi tas 10 dienu ir yra tam ,kad pristatytumet pazyma uz rugseji, jei pildete prasyma stipendijai rugseji- tai ziures tik rugsejo soc. remtinuma- spalis bus ne prie ko, bet pazyma patvirtinancia rugsejo remtinuma galesite prisatyti iki spalio 10d..

as kazkaip be spalio 1 net nesinervinu... uzpildziau prasyma rugsejo 15d. ir laukiu spalio 3d. (pirmadienio) tada prasysiu kad birza darytu paskaiciavima, nes negaunu nei mokinio krepselio, nei kompensacijos darzeli, nu zodziu neturiu laiko laukti, o tada iskart i socialini ir tegul paskaiciuoja, tik paskaiciavus skambinsiu vigelienei ir klausiu ar ji per sistema mato mano remtinuma, jei ne- tada siusiu remtinuma patvirtinanti dokumenta jiems i fonda. tai va.... o be spalio pradzios net nervu nesigadinu, cia mano tikriausiai jau 4 semestras stipendijos, tai kai kasmet man tas pats per ta pati- tai ir nepergyvenu- visada ta stipendija paskiria jei priklauso....
Papildyta:
QUOTE(salutvera @ 2011 09 20, 23:08)
notworthy.gif Labai labai ačiū, užsipildžiau. Rašo, jog prašymas pateiktas, bet man dabar viršuje prie klaidų, kaip buvo parašyta cituojamoje žinutėje, nebuvo nieko parašyta. Bet kaip suprantu reikia stebėti, kad nepasirodytų užrašas, jog nesu soc. pašalpos gavėja  g.gif

na spalio pradzioj zvilgtelk, kad jei netycia bus atsiradus kokia zinute- kad spetum trukstamus dokumentus priduoti.... o toliau jau reikes laukti kol gausit laiskuti i el pasta, kad stipendija paskirta siam semestrui ir kas menesi gaudinesit zinute perspejancia, kad jau gavote pinigelius, jei negavote turesite pranesti fondui, kad patikrintu kur jie prapuole....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 21 rugsėjo 2011 - 20:36
Sveikos.Gal kuri girdejot ar priims ta pataisa,kad nebereikes isstovet darbo birzoje 6 menesiu,kad gauti soc.ismokas.Buvo pateikta svarstyt,tik ar kas patvirtino,negirdejau.Aciu
Atsakyti
Vikosiuks jusu zodziai kiek apramino..,bet siaip noreciau paklausti,o jus gaunat ir uz save ar tik uz vaikiuka? 4u.gif
Atsakyti