QUOTE(Niktė @ 2011 09 16, 12:19)
Mašiną matė, nes dar pasakė, o jau automobilio nebeturite. Sakau kad variklis užkalė nebeapsimokėjo tvarkyti. Remontas kainuoja daugiau nei pati mašina verta. Ir nesiskyrė soc pašalpa nė vienu centu
zinai kaip galejo buti- jei parduodi masina - ja reikia parduoti paskutini ismokos paskirta menesi- tada atejus tvarkytis sekanti menesi- ziuri vieno menesio pajamas ir praejusio menesio nebeziuri ir jo pajamos neitakoja paskutini menesi mokamos pasalpos...
man jau kelis sykius taip buvo - paskutini menesi gavau is vmi - todel sekanti menesi jau skaiciavo is vieno einamojo menesio ir antras kartas buvo su isejimu is darbo ir gautais atostoginiais - buvau pasalpa tvarkiusis 1 menesiui (rugpjuciui, nes zinojau kad rugseji vaikas iseis i darzeli ir keisis visa informacija- tai sakau susitvarkysiu rugseji, kai istosiu i birza) - tatai rugpjuciui skaiciavo is 3 paskutiniu menesiu, o rugpjuti gauti atostoginiai jau soc. pasalpos nebeitakojo, nes atejus rugseji dingo pajamu saltinis ir ziures tik i rugsejo pajamas......
tai va jus del masinos esate ir teisi ir ne- nes kiekvienam priklauso kuri menesi masina parduota, jei 3-cia mokejimo menesi- tada viskas ok..
Papildyta:QUOTE(ewacka @ 2011 09 16, 10:43)
Buciau labai dekinga, jei pazingsniui parasytu pildziusios kur ieskojo tos formos, nu is dvieju pasijungiau, nieko neismeta i forma panasaus, tik tai ka jau rasiau
per ka jungetes, as per SEB ir Swed bankus
jungies per cia
https://parama.vsf.l...spx?ReturnUrl=/as jungiausi per swedbanka -> suvedi slaptazodzius -> prisijungti prie evv -> pateikti -> tada atidarote vokeli ->sutinkate su ismestom taisyklem (jas man mete ir pradzioj ir gale
) taisykliu antram fone matosi prasymo forma, kai sutinki su taisyklem leidzia ja uzpildyti, kai uzpildai spaudi pateikti, o toliau jau keliai nezinomi, man nemete krad priimta tik leido apziureti ka parasius ir virsuje prie klaida - perskaiciau kad nesu soc. pasalpos gaveja ir kad man reikes pateikti tai irodancius dokumentus....
Papildyta:QUOTE(monkey-love @ 2011 09 16, 13:17)
Sveiki. Mums su mama toks klausimas iškilo dėl socialinės stipendijos. Mes čia viską pirmą kartą darome, tai naujokai, būtų malonu jei kas viską paaiškintų.
Šiandien gavome iš Soc.išmokų skyriaus laišką : "Informuojame, kad jums paskirta socialinė pašalpa nuo 2011-08-01 iki 2011-09-01" Mama sako, jog už rugsėjį gaus laišką tik spalio vidury, nes spalio pradžioje neš vėl dokumentus apie pajamas, tai ar galiu pildyti prašymą ar ne, velniai žino :? O jei kitą mėnesį nespės iki spalio 10 patikrinti ar rugsėjo pajamos neviršija leistiną sumą ir nespėsiu to prašymo pateikti? Kažkokia betvarkė
Kaip suprantu, reikės kiekvieną mėnesį mamai nešti dokumentus apie pajamas ar kaip? Čia visiems taip?
Nes girdėjau, kad vieną kart nuneši ir tik po 3 mėnesių vėl atneši dokumentus apie 3 mėnesių pajamas, ar ne?
Būčiau labai dėkinga, jei padėtumėte mums
butinai pildykite prasyma iki rugsejo galo ir bus kaip man - ismes uzrasa, kad siuo metu nesate soc. paramos gavejas ir ta turesite irodyti atsiustais dokumentais ar panasiai (juos atsiusti reikes iki spalio 10d. - taigi gausite prasyti soc. darbuotojos, kad isimties tvarka paskaiciuotu iskart tik gavusi rugsejo pajamas is jusu) ir be to- svarbu ne kada laiska gaunate, o kada soc. darbuotoja duomenis iveda i kompiuteri, kad jums paskirta soc. pasalpa (ta galima suzinoti ir telefonu pasiskambinus) spalio 9 diena tai paskutine diena, kada socialinis turetu paskaiciuoti, nes vsf reikia pateikti duomenis jau spalio 10, kitu atveju stipendija galesit bandyti gauti tik pakartotiniam stipendiju paraisku teikime, kuris jau uz rugseji ir spali pinigeliu neismokes..
as galvoju, kad nereiktu pastu siuntineti- paskambinsiu spalio 9-10 dienom ir paklausiu ar tokiai ir tokiai paskirta soc. stipendija ir jei ne, kad paziuretu programoje ka rodo socialinio duomenys
va planas huliganas..