QUOTE(vikosiuks @ 2011 09 14, 13:44)
man yra buve, kad deklaravau pajamas mokesciuose - ir susigrazinau dali pinigeliu ir gale metu parejo laiskas, kad prasome prisistatyti i vmi del darbo uzsienyje.
tai nuvykau, zodziu pradejo ant manes saukti, grasinti, gazdinti- tipo neturejau teises susigrazinti, nes metu pajamos virsys ir tada paskaiciavo kiek as ten gavus (pati jokiu pazymu neturejau- matomai viska mato pacios) ir vistiek nevirsijo metu pajamu - tai atsiprase ir nereikejo nei pinigeliu grazinti, nei baudos susimoketi (ale tipo uz nuslepima).. man net is galvos pavasari deklaruojant buvo isgarave , kad sezonui buvau padirbet isvykus, nes taip nuo dusios atrodo viska skaiciavausi
bet man su uzsienio pajamom gaunasi daugiau nei 525,tai galvoju ar tvarkytis,nes jei reiks grazinti tada nera ko ir pradeti.ir dar klausimukas,ne i tema bet panasiai,jei mokesciai mato,tai kodel nemato birza? nes
nuo geguzes stovejau birzoj pasalpa gavau uz 2 men,lietuvoje darbo neradau,o birza dare spaudima (nes nori tokiais atsikratyti,kam reik moketi pinigus)isvaziavau i uk.BIRZOJ PASAKE,JEI SURASIU DARBA,KAD IR LAIKINA,TAI SUSTABDYS MOKEJIMA,o jei puses metu begyjegrysiu vel i birza,tai pratesbet nesuteike jokios info kur bedirbciau uk ar lietuvoje.susikloste taip,kad po menesio gryzau,nuejau i birza,o jie mokejimo neatnaujina,sake nemato mano duomenu birza.ar su manim teisingai pasielge? o gal apgavo,kad tik nemoketi,dabar tik po metu moketu pinigus nuo liepos,nes stazo turiu.
ir dar norint gauti sildymo kompensacijakiek reik laiko dirbti viesu darbu?