Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos

QUOTE(Demokratija @ 2011 09 13, 11:35)
Aš darbo biržoje gavau kompensacija, dabar jau nebe, o vyras dirba puse etato.

Atemus jusu pajamas,tai tokia suma turbut ir iseina,o kodel jus galvojot,kad 300 lt turejot gauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 rugsėjo 2011 - 10:39
Niekada anksčiau nebuvome gavę, o kiek girdėjau, tai soc.pašalpos dydis kaip ir minėjau galvojau kad virš 300 litų. Noretųsi išsiaiškinti ar jei neapsiriko, kodėl tiek, kad paskui nebūtų kokių bėdų. Tai yra toks pašalpos dydis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 13 rugsėjo 2011 - 10:42
QUOTE(Demokratija @ 2011 09 13, 11:41)
Niekada anksčiau nebuvome gavę, o kiek girdėjau, tai soc.pašalpos dydis kaip ir minėjau galvojau kad virš 300 litų. Noretųsi išsiaiškinti ar jei neapsiriko, kodėl tiek, kad paskui nebūtų kokių bėdų.

tai reikia zinoti jusu konkrecias pajamas tuo laiku kai tvarketes,kad paskaiciuoti.315 lt vienam zmogui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 rugsėjo 2011 - 10:42
Vyro uždarbis mėnesiui buvo pažymoje įrašytas apie 350 litų.
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2011 09 13, 11:45)
Vyro uždarbis mėnesiui buvo pažymoje įrašytas apie 350 litų.

ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 13, 10:46)
ir viskas?

Taip, dokumentiškai tokios pajamos.
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2011 09 13, 11:48)
Taip, dokumentiškai tokios pajamos.

tai jums tada turejo buti 1400-350=1050*0.9=945 lt soc.pasalpa jusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 rugsėjo 2011 - 10:50
Sveikos gerosios patarėjos,
o pradedant kryžiaus kelius dėl kompensacijos už šildymą reikia pirma į Kauno gatvę registruotis ar seniunijoje?
Atsakyti
Niu ką merginos, gavom šaukimusį teismą. Jokių 2 ar 3 savaičių kaip tikėjomės doh.gif Posėdis paskirtas spalio 19 dieną. Eisiu į teismą pažymos ir šuliuosiu į socialinį doh.gif blush2.gif Tik na dabar jau galima sakyti buvęs vyras labai didele optimiste išvadino doh.gif
Atsakyti
noriu uzduoti klausimuka:siais metais musu pajamos vienam zmogui nevirsyja 525 lt.esame daugiavaike seima,5 zmones.jei tvarkyciau-maisto paketus,vaiku maitinima,krepselivaiku pinigus (kitais metais uz 2011 m)ar man kitais metais deklaruojant mokesciams nereiktu visko grazinti (deklaruoti privalau),nes 1 men dirbau dar isvaziavus i uk ir legaliai.ir mokesciai turbut pajamas mato? zinau,kad dirbau legaliai,bet reik pristatyti i lietuva mokesciams kazkokia p-60 forma,as jos neatsiveziau,kas zinote,kaip man viskas gali testis?
girdejau,kad mokesciai mato,kad dirbi uk,bet ar jie mato pajamas? idomu kodel nemato lietuvoje sodra ir birza? gal kam buve panasiai...
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2011 09 14, 13:34)
noriu uzduoti klausimuka:siais metais musu pajamos vienam zmogui nevirsyja 525 lt.esame daugiavaike seima,5 zmones.jei tvarkyciau-maisto paketus,vaiku maitinima,krepselivaiku pinigus (kitais metais uz 2011 m)ar man kitais metais deklaruojant mokesciams nereiktu visko grazinti (deklaruoti privalau),nes 1 men dirbau dar isvaziavus i uk ir legaliai.ir mokesciai turbut pajamas mato? zinau,kad dirbau legaliai,bet reik pristatyti i lietuva mokesciams kazkokia p-60 forma,as jos neatsiveziau,kas zinote,kaip man viskas gali testis?
girdejau,kad mokesciai mato,kad dirbi uk,bet ar jie mato pajamas? idomu kodel nemato lietuvoje sodra ir birza? gal kam buve panasiai...

man yra buve, kad deklaravau pajamas mokesciuose - ir susigrazinau dali pinigeliu ir gale metu parejo laiskas, kad prasome prisistatyti i vmi del darbo uzsienyje.
tai nuvykau, zodziu pradejo ant manes saukti, grasinti, gazdinti- tipo neturejau teises susigrazinti, nes metu pajamos virsys ir tada paskaiciavo kiek as ten gavus (pati jokiu pazymu neturejau- matomai viska mato pacios) ir vistiek nevirsijo metu pajamu - tai atsiprase ir nereikejo nei pinigeliu grazinti, nei baudos susimoketi (ale tipo uz nuslepima).. man net is galvos pavasari deklaruojant buvo isgarave , kad sezonui buvau padirbet isvykus, nes taip nuo dusios atrodo viska skaiciavausi doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 09 14, 13:44)
man yra buve, kad deklaravau pajamas mokesciuose - ir susigrazinau dali pinigeliu ir gale metu parejo laiskas, kad prasome prisistatyti i vmi del darbo uzsienyje.
tai nuvykau, zodziu pradejo ant manes saukti, grasinti, gazdinti- tipo neturejau teises susigrazinti, nes metu pajamos virsys ir tada paskaiciavo kiek as ten gavus (pati jokiu pazymu neturejau- matomai viska mato pacios) ir vistiek nevirsijo metu pajamu - tai atsiprase ir nereikejo nei pinigeliu grazinti, nei baudos susimoketi (ale tipo uz nuslepima).. man net is galvos pavasari deklaruojant buvo isgarave , kad sezonui buvau padirbet isvykus, nes taip nuo dusios atrodo viska skaiciavausi doh.gif  ax.gif

bet man su uzsienio pajamom gaunasi daugiau nei 525,tai galvoju ar tvarkytis,nes jei reiks grazinti tada nera ko ir pradeti.ir dar klausimukas,ne i tema bet panasiai,jei mokesciai mato,tai kodel nemato birza? nes
nuo geguzes stovejau birzoj pasalpa gavau uz 2 men,lietuvoje darbo neradau,o birza dare spaudima (nes nori tokiais atsikratyti,kam reik moketi pinigus)isvaziavau i uk.BIRZOJ PASAKE,JEI SURASIU DARBA,KAD IR LAIKINA,TAI SUSTABDYS MOKEJIMA,o jei puses metu begyjegrysiu vel i birza,tai pratesbet nesuteike jokios info kur bedirbciau uk ar lietuvoje.susikloste taip,kad po menesio gryzau,nuejau i birza,o jie mokejimo neatnaujina,sake nemato mano duomenu birza.ar su manim teisingai pasielge? o gal apgavo,kad tik nemoketi,dabar tik po metu moketu pinigus nuo liepos,nes stazo turiu.
ir dar norint gauti sildymo kompensacijakiek reik laiko dirbti viesu darbu?
Atsakyti