QUOTE(vesta:6 @ 2011 09 07, 22:14)
Eina sau..gavau rugsejo 5 (o turejo but rugpjuti),o dabar i DB 19d,tai gaunas (jei ne veluos),jog si men antra
Bet juk cia ne mano kalte,o beto rugpjuti be pinigu juk.
Sakot blogai..o kas ir kaip gali but?Ka patartumet?
Kadangi naujos ju programos ir t.t. tai kazin ar perkeltu velesniai dienai..ot s....
blogai paskiriant socialine pasalpa, kai skaiciuoja is vieno menesio tarkim sio (pvz. dvi tarkim ismokos po 460lt ta pati menesi (viena paveluotai visa menesi- del naujos idiegtos programos birzoje, kita laiku)ir jau 2 asmenims virsija 315lt normatyva)
bet jei pasalpa jau paskirta 3 menesiams- tai gal ir praslysite, tik jei sekanti syki vel nesite uz tris menesius ir nepaklius tas kuri nemokejo, o paklius tas kuri ismokejo 2 kartus- tai sumazes pasalpos dydis.) jei pasalpa paskirta iki kol baigs birza moketi- tai sekanti karta ims tik vieno menesio pajamas, uz kuri nebemokes.
Papildyta:QUOTE(vesta:6 @ 2011 09 08, 06:54)
aha,ziurekit..man i DB 19d,tai jei ismoka neveluos,tureciau rugsejo gale gauti..Kitas dalykas,ta ismoka man padidino,dabar 400 su trupuciu ir esam dviese su vaiku..Tai kazin kaip cia bus..
Pamenu viena moteris cia rase,jog ji atsisake is DB ismokos,kad moketu soc. (nes kai gavo is DB pas ja virsijo ar panasiai)
Na DB jau nebeilgai mokes,tai poto soc sutvarkyciau,bet tik rugseji,kad butu gerai viskas,nes kitaip stipendijos nebematysiu
(sis menuo paskutinis,kai turiu soc gauti,spali naujai rasyti.)Bet kaip nesekmingai susideliojo viskas..
tai spali dar bus galima iki 10 rasyti prasyma stioendijai, tik tiek, kad be galo menesio niekas nepaskaiciuos
as ir skambinsiuos i vsf ir aiskinsiu savo situacija rugsejo 15d, kad zinotu, jog jei skaiciuoja 3 istaigos ( birza -> socialinis -> vsf) greitos pazymos nelauk, kol vienas neismokes-tol kitas nepaskaiciuos, o jei nepaskaiciuos ir statusas laiku internetinej bazej nesimatys... bandysiu isimties tvarka - tegul stipendija veluos iki lapkricio menesio- bet geriau paveluotai negu jokios..