Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(sheeva @ 2011 11 08, 19:32)

Tikiuosi bus šita kolekcija, nes žiauriai kvepalų noriu ir VISŲ nagų lakų. bigsmile.gif
Atsakyti
Man nagų lakų jau užsireikė iš naujos kolekcijos thumbup.gif
Atsakyti
Tik neseniai grįžau ir Eurokos parduotuvės. Kai nuėjau, žiūriu pardavėja deda urban message priemones į kitą lentyną ir uždėjo, kad joms nuolaida 50 proc. thumbup.gif Ot pasisekė. Tai papirkau kvepalus ir lūpdažį, kvepalai kainavo 14 Lt, o lūpdažis - 4,5 Lt. O lūpdažio kvapas nerealus, tokiai saldainiai kvepia, beje ir kvepalų kvapas man labai patiko, toks gaivus. Beje, dar davė dovanų už 1 ct. "French manicure and pedicure pen" bigsmile.gif
Mačiau, kad naują stendą dės į pagrindinį Essence stendą, kiek mačiau tai vien tik nagų lakai, neįsivaizduoju, kas ten per limited edition.
Kaip suprantu, pas mus turėtų būti Essence rankų kremai, gal žinote ar jau yra Eurokose ir ar tikrai bus? Laukiu nesulaukiu, papirksiu visus, nes prisimenu, kad buvo nerealūs. biggrin.gif
Atsakyti
Žiemos Fairytale kolekcija. Man tai nelabai, per daug perlamutro...Tik gal raudonas nagų lakas nieko.

Fairytale

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 09, 13:32)
Tik neseniai grįžau ir Eurokos parduotuvės. Kai nuėjau, žiūriu pardavėja deda urban message priemones į kitą lentyną ir uždėjo, kad joms nuolaida 50 proc.  thumbup.gif Ot pasisekė. Tai papirkau kvepalus ir lūpdažį, kvepalai kainavo 14 Lt, o lūpdažis - 4,5 Lt. O lūpdažio kvapas nerealus, tokiai saldainiai kvepia, beje ir kvepalų kvapas man labai patiko, toks gaivus. Beje, dar davė dovanų už 1 ct. "French manicure and pedicure pen"  bigsmile.gif
Mačiau, kad naują stendą dės į pagrindinį Essence stendą, kiek mačiau tai vien tik nagų lakai, neįsivaizduoju, kas ten per limited edition.
Kaip suprantu, pas mus turėtų būti Essence rankų kremai, gal žinote ar jau yra Eurokose ir ar tikrai bus? Laukiu nesulaukiu, papirksiu visus, nes prisimenu, kad buvo nerealūs.  biggrin.gif

Klaipėdoj, taip? Kokiam čia Eurokose?
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 11 09, 13:47)
Žiemos Fairytale kolekcija. Man tai nelabai, per daug perlamutro...Tik gal raudonas nagų lakas nieko.

Tai kad fairytale praėjusios žiemos kolekcija (2010-2011m.) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 11 09, 15:42)
Tai kad fairytale praėjusios žiemos kolekcija (2010-2011m.)  g.gif

o gal rimtai...matyt būsiu susipainiojusi. Atleiskit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 11 09, 15:38)
Klaipėdoj, taip? Kokiam čia Eurokose?

Palanga. Turbut tas pats ir Klaipėdoj turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 09, 16:00)
Palanga. Turbut tas pats ir Klaipėdoj turėtų būti  smile.gif

Ačiū už gerą žinią, bandysiu Kaune ieškot išpardavimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 09, 16:13)
Ačiū už gerą žinią, bandysiu Kaune ieškot išpardavimo  thumbup.gif

Prašom 4u.gif smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image siandiena papirkau siuos. Gal kas naudojate? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
antakių žele man visiškai niekam tikus.
Atsakyti